Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ αγόρασε ελληνικό νησί με 5 εκ. ευρώ


Δημοσιευμένο στις 26 Απρ 2012 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Συντάκτης:

Ένα μικρό νησί του Ιονίου Πελάγους κοντά στη Ιθάκη, η Οξιά ανήκει πλέον στην ιδιοκτησία της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ντέιλι Τέλεγκραφ. Το ακατοίκητο νησί με έκταση τα 5000 στρέμματα, πουλήθηκε στην τιμή των 5 εκατομμυρίων ευρώ, αν και αρχικά είχε κοστολογηθεί στα 7 εκ. Λόγω των τελευταίων μέτρων και της υψηλής φορολογικής επιβάρυνσης η τιμή πώλησης τελικά έπεσε από τους ελληνοαυστραλιανούς ιδιοκτήτες. Οι φόροι, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν προκαλέσει μεγάλη κινητικότητα στην αγορά μικρών ιδιόκτητων νησιών στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε κι από πάνω Ιρακινό λαθρομετανάστη βιαστή με απόφαση του Δικαστήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Την δεκαετία του `70 τη θυμάμαι σαν χθες. 

Κυκλοφορούσαν παντού τα Fiat 127, τα Zastava, και οι μηχανές Floretta. Οι σπορτίφ τύποι είχαν Autobianchi Abarth (με 53 άλογα παρακαλώ), και οι σώφρονες. Austin, Morris Allegro! Το σάντουιτς με γύρο κόστιζε 3 δραχμές, με σουτζουκάκι 2, και το λεωφορείο μία δραχμή (με πάσο 50λεπτά). Αν έδινες εικοσάρικο, ο εισπράκτορας ή ο σουβλατζής σε μάλωνε, διότι δεν είχε. να στο χαλάσει.
Τόσο καλά....

Και μετά ήρθε η δεκαετία του 80. Και το ΠΑΣΟΚ. Και γέλασε το χείλι του κάθε πικραμένου. Το δημόσιο άνοιξε τις πόρτες του στον κάθεαναξιοπαθούντα που δήλωνε σοσιαλιστής, η Ελλάδα απέκτησε «ανεξάρτητη» διεθνή φωνή, μια νέα τάξη αναδύθηκε απ` το πουθενά, και οι ρεμούλες έγιναν κανόνας. Η χαρά του αφισοκολλητή. Το βασίλειο της συνδικαλιστικής αυθαιρεσίας. Όπως και της φτηνής ρητορικής. «Έξω οι βάσεις του θανάτου», «Ζήτω η Λιβύη», μελετήστε το «πράσινο βιβλίο» του Καντάφι, και άλλα πολλά παρόμοια. Ώσπου ήρθε το τέλος. Τα αναπόφευκτα σκάνδαλα οδήγησαν σε ειδικά δικαστήρια, ψευδεπίγραφους κήνσορες, και στο «Τσοβόλα δώστα όλα», και από κει πάνε κι` άλλοι.

Και σκάει μύτη ο Μητσοτάκης με τον Μαυρίκη ...

Την δεκαετία του `90 που ακολούθησε, τα κεφάλια μπήκαν κάπως μέσα, αλλά τότε ήταν που ανδρώθηκαν τα πραγματικά λαμόγια. Τα σκυλάδικα γνώρισαν πιένες. Η Λιάνη ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Πίσω της υπήρχε μια ολόκληρη συνομοταξία πεινασμένων και συνάμα αγριεμένων ασύδοτων. Με το χαμόγελο της Κολυνός. «Σοσιαλιστικά» βαμπίρ. Μαζεύοντας όμως γύρω τους και τη πλέμπα. Και έτσι είδαμε το μοναδικό φαινόμενο, η κάθε γειτονιά να έχει και από μια ΕΛΔΕ, όπως κάποτε είχε από μια ντισκοτέκ. Χαμός στο ίσιωμα. Κόσμος και κοσμάκης καταχρεώθηκε για να μπορεί να γίνει «παίκτης». Χα και πάλι χα.
Κάποιοι όμως ανησυχούσαν από τότε. Είχαν υπόψη τους τη λευκή βίβλο της ΕΟΚ, που ελάχιστη της δόθηκε δημοσιότητα.

Την δεκαετία του '00, που ήλθε το ευρώ. Στην αρχή χαρήκαμε, καθότι αισθανθήκαμε Ευρωπαίοι. Το χρόνιο όνειρο της ψωροκώσταινας. Μέχρι που συνειδητοποιήσαμε πως το ευρώ, που είχε κλειδώσει στις 340 δραχμές, ισοδυναμούσε με το παλιό κατοστάρικο. Κάποτε αγοράζαμε το φραπέ 140 δραχμές και σκοτωνόμασταν με τον σερβιτόρο για τα ρέστα από τις 150. Τώρα έφτασε το φραπέ στα 5 ευρώ και αισθανόμαστε γύφτοι αν δεν αφήσουμε 1 Ε πουρμπουάρ (340 δραχμές παρακαλώ). Παρόλα αυτά, λίγο τα ευρωπαϊκά πακέτα, λίγο η Ολυμπιάδα, λίγο η τραπεζική απελευθέρωση της δανειοδότησης, λίγο η στρεβλή ανάπτυξη, λίγο η καρακατσουλίστικη τιβί μας, και γίναμε όλοι μπρούκληδες. Πήξαμε να βλέπουμε BMW και Μερσεντές αγορασμένες με 136 άτοκες(!) δόσεις.
Γεμίσαμε από χάϊδες τυπάδες και αισθησιακές μοντέλες (όλες ξανθιές) γκλαμουράτες. Εκεί που κάποτε βλέπαμε μόνο μουσάτους αγωνιστές, και αξύριστες κνίτισσες, γεμίσαμε από τεκνά και σεξοβόμβες. 50 τηλεοπτικά κανάλια η Νέα Υόρκη; 150 εμείς. Home Cinemas,Pentium, Play station, lap tops, flat screen 42 inch HD TV's, και πάει λέγοντας. Όχι παίζουμε. Και νάσου Ολυμπιάδα σούπερ φαντεζί, και νάσου ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, και πίσω και σας φάγαμε κουφάλες λιγούρηδες Ευρωπαίοι. Ελλάδα ρε..

Ναι, αλλά ήρθε πλέον και η ώρα του λογαριασμού. Με ..... αυγά δεν βάφονται. Η αιώνια σοφία του απλού λαού επαληθεύτηκε για μια ακόμηφορά. Όλα ήταν σικέ. Τεράστιο το έλλειμμα, τεράστιο το δημόσιο χρέος, και πάπαλα οι ντεμέκ σωτήρες πολιτικοί μας. Ανθρωπάκια και αυτοί, που ψάχνουν να κάνουν τη καλή τους με καμιά γρηγοράδα. Και μετά μην τους είδατε, μην τους απαντήσατε. Πάντα φταίνε οι προηγούμενοι. Και νάμαστε ξανά μανά, εσείς και εγώ, οι μέσοι Έλληνες δηλαδή, ενώπιοι ενώπιο του ΔΝΤ και του κάθε Τρισέ. Της σκληρής πραγματικότητας.

Και ξαφνικά έντρομοι συνειδητοποιούμε, πως τελικά οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν μας πολυπάνε. Ήταν όλα μια αυταπάτη. Τους αρέσουν τα τζατζίκια και οι παραλίες μας, αλλά πέραν τούτων τίποτα. Μας απεχθάνονται και μας θεωρούν τσαμπατζήδες και απατεώνες.
Και ο κύκλος κλείνει.

Μας βλέπω ξανά με λαχανί Zastava και πειραγμένα Lada (με 6 προβολείς ομίχλης) να κάνουμε κόντρες στις παραλιακές. Αν φυσικά υπάρχουν χρήματα για βενζίνη. Αλλιώς υπάρχουν και τα παπάκια (με φωσφοριζέ ζάντες) για τα τρελά γούστα.

Το ride είναι over, που λένε και οι Αμερικάνοι σύμμαχοί μας. Το ελληνικό λούνα παρκ τελείωσε. Εκτροχιάστηκε, όπως στις ταινίες με τοδαιμονισμένο τρενάκι του τρόμου. Ήταν όμως εντυπωσιακό όσο κράτησε. Και όσοι το πρόλαβαν το απόλαυσαν. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν. Γεννήθηκαν αργά.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Έτσι "τιμωρεί" το ΠΑΣΟΚ τα δικά του παιδιά-απατεώνες.


ΟΙ ''ΤΙΜΩΡΟΙ ''. . .Αντε να τους ψηφίσουν .....................ΠΑΣΟΚ καί πάσης Ελλάδος. Καλά λένε οί Ιταλοί ότι εκεί ή κυβέρνηση συναλλάσσεται μέ τή Μαφία ενώ ατήν Ελλάδα κυβέρνηση είναι ή ίδια ή Μαφία. Θαυμάστε τους, δοξάστε τους κι' όσο είναι καιρός μαυρίστε τους. Μή λέτε μετά ότι δέν ξέρατε !!!!!!! Οί επερχόμενες εκλογές είναι ή τελευταία ευκαιρία νά καθαρίσουμε τήν κόπρο τού Αυγείου.

 

Αύγουστος 2010: Από βάθος 110 μέτρων, σε αρχαίο πηγάδι στο Λαύριο ανασύρονται σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ακριβά φάρμακα. Αποκαλύπτεται κομπίνα πολλών χιλιάδων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ.
Μήνες αργότερα δίνονται στην δημοσιότητα...


τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, η σχέση τους και οι κομματικές τους ιδιότητες.


Όλγα Κηλυπούρη (γιατρός) : υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος ΠΑΣΟΚ, υποψήφια Εθνικού συμβουλίου , γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου.

Νικόλαος Ζαγουρής ( σύζυγος, φαρμακοποιός) :Κοινοτάρχης (τρεις 4ετίες) στον Αγ.Κωνσταντίνο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, μέλος στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.


Αν και τον Φεβρουάριο του 2011 ο Κουτρουμάνης, παρουσία του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, διαβεβαίωνε για την συγκεκριμένη υπόθεση ότι :

"θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες", δεν μάθαμε τι απέγινε...

Τιμωρήθηκε κάποιος; Aποζημιώθηκε το IKA για την ζημία που υπέστη; Κινήθηκε το κράτος νομικά εναντίον όσων ανέφερε η έκθεση των ελεγκτών;

Περασμένα ξεχασμένα κ. Λοβέρδε και κ. Σγουρέ , που , ως περιφερειάρχης, σπεύσατε να
υπογράψετε σύμβαση με την κ. Κηλυπούρη;




Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η λίστα της ΝΤΡΟΠΗΣ -

Τα 117 ονόματα των βο(υ)λευτών που ζητάνε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJKQgVA1w9IIQbDzegQCCZiJcLUQdQo1OKZflFJ4qU4k19beKoFQ2AbAfdeABsxBi_so5YSmFB86PqiSDjf1IQWGpezuIBzxCwu0dT7WQOWe07g9pDniPjZHa6x8upm551eJSnphe648Q/s320/%25CF%2586%25CF%2585%25CE%25B3%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B5.jpg
Την ώρα που η πλειοψηφία του κόσμου στην κυριολεξία πεινάει ή τα βγάζει παρά πολύ δύσκολα πέρα, οι ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ των δυο κομμάτων που μας έφεραν ως εδώ (ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ) ζητάνε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά για αυξήσεις που οι ίδιοι ψήφισαν αλλά τελικά δεν πήραν, αλλά και δεκάδες άλλα για αποζημιώσεις για ηθική βλάβη!
Για τέτοια αλητεία μιλάμε! Στην λίστα περιλαμβάνονται και ηχηρά ονόματα απο πρώην και νυν υπουργούς.

Δείτε τους εδώ:


Ειδικότερα στα Διοικητικά Δικαστήρια έχουν προσφύγει από το ΠΑΣΟΚ 52 βο(υ)λευτές και από τη Ν.Δ 62 βο(υ)λευτές:
ΠΑΣΟΚ:
Άκης Τσοχατζόπουλος
Τασος Μαντέλης
Νόρα Κατσέλη
Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος (Πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ , νυν βο(υ)λευτής  ΛΑΟΣ)
Ελισάβετ Παπαζώη
Αλ. Ακριβάκης
Ιωάν. Ανθόπουλος
Ελένη Ανουσάκη
Παν. Αντωνακόπουλος
Γεωργ. Ανωμερίτης
Μαρία Αρσένη
Ιωαν. Βαθειάς
Ιωάν. Βαινάς
Βασ. Βασιλακάκης
Ηλ. Βλαχόπουλος
Χρ. Βοσνάκης
Αλέξ. Βούλγαρης
Δημ. Γεωργακόπουλος
Ιωάν. Γιαννακόπουλος
Μόσχος Γικόνογλου
Γκαλήπ Γκαλήπ
Ζορμπά (ευρωβουλευτής)
Χρήστος Θεοδώρου
Ιωαν. Θωμόπουλος
Λάμπρος Κανελλόπουλος
Θεόδ. Κατσανέβας
Ιωάν. Καψής
Θεόδ. Κολιοπάνος
Ευτ. Κοντομάρης
Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974-1993 ΝΔ και 1996-2000 ΠΑΣΟΚ)
Σωκρ. Κοσμίδης
Θεόδ. Κοτσώνης
Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής)
Φλώρος Κωνσταντίνου
Εμμ. Λουκάκης
Αλεξ. Μπαλτάς
Αθαν. Μπάτσος
Φραγκ. Παπαδέλλης
Ηλ. Παπαηλίας
Βασ. Παπανικόλας
Χρ. Σμυρλής - Λιακατά
Ιωάνν. Σουλαδάκης
Σωτ. Στολίδης
Λεων. Τζανής
Ιωάνν. Τσακλίδης
Παντ. Τσερτικίδης
Βασ. Τσιλίκας
Παν. Φωτιάδης
Αναστ. Χωρέμης
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
 Ιωαν. Βαληνάκης
Λεφτέρης Ζαγορίτης 
Πέτρος Δούκας
Μιχάλης Λιάπης 
Μιχάλης Μπεκίρης
Νίκος Νικολόπουλος
Γεώργ. Ορφανός
Σάββας Τσιτουρίδης
Αδάμ Ρεγκούζας
Γιάννης Κεφαλογιάννης
Θεόδ. Κασίμης
Αριστείδης Παυλίδης 
Πέτρος Μαντούβαλος
Σπ. Σπηλιωτόπουλος
Αριστ. Σταθάκης
Πέτρ. Τατούλης
Νικ. Αγγελόπουλος
Παν. Αδρακτάς
Θεοδ. Αναγνωστόπουλος
Απ. Ανδρεουλάκος
Δημ. Γαλαμάτης
Σταυρ. Δαϊλάκης
Γεωργ. Δεικτάκης
Θεοφ. Δημοσχάκης
Σοφία Καλαντζάκου
Ηλ. Καλλιώρας
Γεώργ. Καλός
Κρινιώ Κανελλοπούλου
Αναστ. Καραμάριος
Αντ. Καρπούζας
Νικ. Κατσαρός
Θεόδ. Κατσίκης
Σταυρ. Κελέτσης
Αθηνά Κόρκα - Κώνστα
Βασ. Κορκολόπουλος
Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής)
Ανδρ. Κουτσούμπας
Γεώργ. Κωνσταντόπουλος
Θεόφ. Λεονταρίδης
Αναστ. Λιάσκος
Λεων. Λυμπερακίδης
Άρια Μανούσου-Μπινοπούλου
Παν. Μελάς
Αντων. Μπέζας
Βασ. Παππάς
Ιωάνν. Πλακιωτάκης
Γεώργ. Σαλαγκούδης
Δημ. Σαμπαζιώτης
Παν. Σκανδαλάκης
Θεοδ. Σολδάτος
Νικ. Σταυρογιάννης
Αποστ. Σταύρου
Ιορδ. Τζαμτζής
Νικ. Τσιαρτσιώνης
Κων. Τσιπλάκης
Αριστ. Τσιπλάκος
Γεώργ. Τσούρνος
Παρθένα Φουντουκίδου - Θεοδωρίδου
Αντ. Φούσας
Χρ. Φώλιας
Ηλ. Φωτιάδης
Ευγέν. Χαϊτίδης


Ακόμη, αγωγή έχει καταθέσει η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη, βουλευτή του Συνασπισμού ('89-'93) και του ΚΚΕ ('93-'04), η οποία όμως στη συνέχεια παραιτήθηκε. Το ίδιο έπραξαν και οι Μιχ. Λιάπης και Λεων. Τζανής.
Αγωγή επίσης έχουν καταθέσει και ο τέως ευρωβουλευτής του ΔΗΚΚΙ, Εμμ. Μπακόπουλος αλλά και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γεώργιος Παπαγεωργίου. 
 

ΟΙ ΑΞΙΟΙ ! ( ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ...ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ ) To:

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ.
 ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής / εφοδιαστής .
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΕΘΑ. Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.
ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον "ακριτικό" Πειραιά.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με "μέσο" στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε "μέσο" για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην "ακριτική" Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα.
Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού.
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3).... Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και μια μικρή "λεπτομέρεια": σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».
Έκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί...

(Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Δρ. ΔΡΟΥΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ )

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ. Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ.!


O Λοβέρδος διόρισε τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!
O
                                                          Λοβέρδος
                                                          διόρισε τον
                                                          ηθοποιό Θάνο
                                                          Καληώρα
                                                          ΔΙΟΙΚΗΤΗ
                                                          ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!
ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ  "Καλημέρα Ζωή" του Νίκου Φώσκολου.
Αντί ο Λοβέρδος να διορίσει τον πατενταρισμένο γαύροΤάκη Τσουκαλά Διοικητή μονάδας Υγείας και συγκεκριμένα του Κ.Π.Π. ΜΙΧΑΛΗΝΕΙΟ, προτίμησε τον επίσης γαύρο ηθοποιό Θάνο Καληώρα, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε σήριαλ του Φώσκολου.
Το σκεπτικό του Λοβέρδου είναι πως τη δραματική κατάσταση της Υγείας μόνο ένας απόφοιτος της Δραματικής Σχολής μπορεί να αντιμετωπίσει...Το Κ.Π.Π. ΜΙΧΑΛΗΝΕΙΟ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Αποτελεί αυτόνομη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Πρωτοβάθμιας-Ανοιχτής Περίθαλψης, εποπτευόμενη από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την διάγνωση, και θεραπευτική αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με διαταραχές της σωματικής, νοητικής και ψυχοσυναισθηματικής τους ανάπτυξης.
Εδώ και λίγες μέρες, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέθεσε τη θέση του διοικητή στον γνωστό ηθοποιό...
...Θάνο Καληώρα ο οποίος έγινε δημοφιλής κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στη σαπουνόπερα "Καλημέρα Ζωή" του Νίκου Φώσκολου.
 
 
 
 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ : ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.
 
 

Ἀπαγορεύουν τήν Ἑλληνική γλῶσσα

Σέ λίγο καί σέ ὅλη τήν Ἑλλάδα…..διότι καί στά σχολεῖα τῆς ὑπολοίπου Ἑλλάδος, δέν φοιτοῦν μόνο Ἕλληνες στό γένος, πλέον. 

ΣΟΚ!! ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ !! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΑΥΡΟ ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ. 
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΟΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ,ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΚΤΛ.ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ »ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ» ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΣΕΙΡΑ !ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…..
ἀπό ἐπιστολή σταλμένη στό elnews
 

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Άφθονος Ιλμενίτης (Τιτάνιο) στον νομό Έβρου αξίζει 50 φορές πιο πάνω από τον χρυσό και χρησιμοποιείται στην αεροναυτική βιομηχανία..

Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Γιατί κάποιοι κύκλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τον εκμεταλλευτούμε; - Απέραντο ορυκτό κρύβει στα σπλάχνα του ο ακριτικός Νομός μας. – Έχουμε “προίκα αφάγωτη” – Γιατί όμως κάποιοι κύκλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τον εκμεταλλευτούμε; – Συνεχείς αντιδράσεις και προσκόμματα σε κάθε εξορυκτική πρόταση. – Αυτή η μιζέρια, δεν μπορεί να συνεχισθεί. Εδώ και 67 ολόκληρα χρόνια η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ επιμένει πως ο Έβρος μπορεί να ταΐσει μόνος του ολόκληρη την Ελλάδα, σε σιτηρά, ψάρια, κρέατα, οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά κ.λ.π. κ.λ.π.

Ακόμη συνεχίζουμε να γράφουμε, πως ο ακριτικός Νομός μας έχει “προίκα αφάγωτη” κι αυτή η προίκα είναι ο ορυκτός μας πλούτος.

Μέσα δε σ’ αυτόν υπάρχουν και σπάνια μεταλλεύματα.

Αφορμή για το σημερινό μας δημοσίευμα μας έδωσε ο συνεργάτης μας Ερευνητής – Λαογράφος κ. Βασ. Μιχαηλίδης που μας έστειλε το ακόλουθο σημείωμα.

***

Ο ΙΛΜΕΝΙΤΗΣ ΕΝ ΘΡΑΚΗ,

Υπό του κ. Κων/νου Βραχάμη, Χημικού του Εθνικού Πανεπιστημίου, Διπλωματούχου Αν. Σπουδόν Εφηρμ. Χημείας Παν/μίου Παρισίων.

***

Γράφει λοιπόν ο κ. Βραχάμης στα έτη 1928, στην έκθεσίν του, Δυτικώς του Σουφλίου, και εις απόστασιν 10 χλμ. περίπου εκ της Πόλεως ταύτης, ευρίσκονται τα ερείπια του Τουρκικού άλλοτε χωρίου Ντιστιμπάκ.

Το περί το χωρίον τούτο, τμήμα και ιδίως ο ρους παράλληλους ερχομένου χειμάρρου (Καρανλή Ντερεσί) αποτελεί τα Β.Α. όρια του σχηματισμού βασικών πετρωμάτων, οφιτών κυρίως, όστις καλύπτει εν τη περιοχή περί τα 50 τετρ. Χιλιόμετρα, με διεύθυνσιν Ν. 30ο, W μήκος περίπου1 2 και πλάτος 2-6 χλμ. και περικλείει ισχυρότατα κοιτάσματα χρωμίτου ως απέδειξαν αι γινόμεναι έρευναι, άτινα ανακαλύψαμεν κατά το έτος 1929.

Μελέτην μας επί των κοιτασμάτων τούτων, ως και επί της συστάσεως των νικελιούχων οφιτών της περιοχής, των κοιτών περιφερικής εκκρίσεως, χαλκοπυρίτου αίττινες υπήρχαν ως φαίνεται αντικείμενον εκμεταλλεύσεως των αρχαίων, ως και των φλεβών ξυμπλόκου μεταλλεύματος χαλκοπυρίτου-γαληνίτου-αρσενοπυρίτου.

Ο ιλμενίτης (ΤΙΤΑΝΙΟ) απαντά παρά τον χείμαρρον Καρανλή ντερεσί εντός φλεβών χλωρίτου-Μίκας, ο ιλμενίτης απαντά παρά την κορυφή και τας νοτίους κλιτύς το λόφου Τουλού Τεπέ και παρά το χωρίον Καλαϊτζή Οβά.

Τα εντός χλωρίτου εγκεκλεισμένα τεμάχια Ιγμενίτου-Τιτανίου έχουν βάρος από ολίγων δεκατογράμμων μέχρι χιλιογράμμου-κιλού.

Την παραπάνω έκθεση έλαβα από το Τμήμα Γεωλογίας-Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών 23-06-2008 από κ. Βουδούρη Μεταλλειολόγο.

Βασ. Μιχαηλίδης

***

Σημείωση Ε.Θ.

Οι ορυκτολόγοι και κυρίως οι ειδικοί επιστήμονες επί των μεταλλευμάτων γνωρίζουν πολύ καλά την αξία του Ιλμενίτου.

Που αξίζει 50 φορές πιο πάνω από τον χρυσό. Και χρησιμοποιείται στην αεροναυτική βιομηχανία.Το ερώτημα όμως που μας βασανίζει τόσα χρόνια, είναι γιατί κάθε εξορυκτική προσπάθεια, προσκρούει στην βίαιη και οργισμένη προσπάθεια κάποιων κύκλων που δεν θέλουν με κανένα τρόπο την αξιοποίηση των μεταλλευμάτων που κρύβουν τα σπλάχνα του Έβρου.

Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε;

Όχι στον Χρυσό, όχι στον Ζεόλιθο, όχι και στην επαναλειτουργία των Μεταλλείων Κίρκης.

Που οι Γερμανοί στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο τα λειτούργησαν, δημιουργώντας άψογες τεχνικά εγκαταστάσεις.

Εμείς όμως τα βάλαμε λουκέτο.

Και προχθές μάλιστα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης υπήρξε ομόφωνη απόφαση για την ανάδειξη των Μεταλλείων της Κίρκης Έβρου, ως… “ιστορικού τόπου”.

Σε μία περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσεως που βιώνει ο ελληνικός Λαός σε καιρό ειρήνης, θα περιμέναμε μία ομόφωνη απόφαση για την επαναλειτουργία των Μεταλλείων της Κίρκης.

Τέτοια πρόταση όμως δεν ακούσθηκε.

Τί συμβαίνει λοιπόν;

Γιατί τα ορυκτά του Έβρου δεν πρέπει να εξαχθούν;

Υπάρχουν μήπως ξένα συμφέροντα, ή και μυστικές συμφωνίες, που εμείς δεν γνωρίζουμε; Γιατί πολλά αρχίζει και βάσει ο νους μας.

Η επίκληση της οικολογικής καταστροφής δεν πείθει πλέον κανένα, την ώρα μάλιστα που η φτώχεια απλώνεται και η ανεργία διώχνει τα παιδιά μας σε ξένους τόπους.

Ο πλούτος είναι κάτω από τα πόδια μας. Ας τον αξιοποιήσουμε επί τέλους.

skandalistis

 

ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ο ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΥ, ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΕΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ
ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.
3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
4. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ.
5. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ Σ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ.
7. ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ



Ley de Reforma del Congreso de 2011 (enmienda de la Constitución de España)

1. El diputado será asalariado solamente durante su mandato. Y no tendrá jubilación proveniente solamente por el mandato.
2. El diputado contribuirá a la Seguridad Social. Todo el mundo (pasado, presente y futuro) actualmente el fondo de jubilación del Congreso pasará al régimen vigente de la Seguridad Social inmediatamente. El diputado participará de Los beneficios dentro del régimen de la Seguridad Social exactamente como todos Los demás ciudadanos. El fondo de jubilación no puede ser usado para ninguna otra finalidad.
3. El diputado debe pagar su plan de jubilación, como todos Los españoles.
4. El diputado dejará de votar su propio aumento de salario.
5. El diputado dejará su seguro actual de salud y participará del mismo sistema de salud que Los demás ciudadanos españoles
6 El diputado debe igualmente cumplir Las mismas leyes que el resto de Los españoles
7. Servir en el Congreso es un honor, no una carrera. Los diputados deben cumplir sus mandatos (no más de 2 legislaturas), después irse a Casa y buscar empleo.



Antigone