Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ενα εφιαλτικά προφητικό κείμενο για το κοντινό μέλλον της Ελλάδας


του Δρ. Βλάση Γωγούση
« Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον να εγκαταλείψετε την κατοικία σας...»

-Βάλτε μια υπογραφή εδώ-σας παρακαλώ - , λέει ευγενέστατα  ο δικαστικός επιμελητής.

 Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο  όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,

 « Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου ,  τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον ( αναίτιο) λειτουργό ! .

Εκείνος, έντρομος κι` αιμορραγώντας , σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει !

 Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες .

 Καλά , δεν καταλάβατε  ,  δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου ,πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;;;

 Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις…..οπές μας ( ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα ,δεν μου πάει ! )  και μείς … σιωπή  και μούγκα ,;;;;

Και να ! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να!   Νόμος 4051 ( ;) ( αναδρομικές αρπαχτές  από το 2010) , να!  μειώσεις Ν. 4024 ( ;) , να! και ο Φ.Μ.Υ  του 2010-11, ( απ` την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα` αντιγράφω ) και να! και συ   κατακαϋμένε , συνταξιούχε  ΒΛΑΣΗ  , πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα !

Καλά δεν καταλάβατε  πως  μοιάζουμε  με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα  κλειστό καζάνι   με τη  μοναδική βαλβίδα αφαλείας βουλωμένη ;

Αν  δεν το καταλάβατε  τότε θα γίνω , φίλοι μου,  αυτόκλητος προφήτης, θα  τ`  αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι , θα πω τι περιμένω   να συμβεί στο μέλλον , στο κοντινό μας μέλλον , μην πάει    πιο μακριά ο νους σας !

Θα σας τα πω και θα τα γράψω , έστω  με κίνδυνο  να συλληφθώ για  « προτροπή εις βιαιοπραγίες»  ή όπως κάπως  λέγεται  στη νομική  τη γλώσσα !

Μπορεί επίσης  να με πιάσουνε  για ηθική αυτουργία σε φόνους , σε βασανισμούς και   . …ακρωτηριασμούς ακόμα !!.

…..Πέθανε – που λέτε   φίλοι μου - η γυναίκα  , το παιδί, η μάνα του ενός  , γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει  τα ακριβά τους φάρμακα.

 Ξετρελλαμένος και με θολωμένο νου ,την ώρα εκείνη , θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει  ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του.

Τον  Υπουργό  , τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο  ή  διευθυντή  του ΙΚΑ, ή  όποιον άλλονε  το σαλεμένο του μυαλό , του είπε  !!,

Τον βρήκε ;

  Θα του τον κόψει τον λαιμό , τη γλώσσα  ή  θα του βγάλει τόνα μάτι !

Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη ,  του κόψανε το ρεύμα , του κόψαν το νερό,  τον διώξανε κι` απ τη  δουλειά  του ,  κάποια στιγμή    , θα βγει  στο δρόμο  έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει  αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον …σφάξει !

Ο τρίτος σαλεμένος , θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος  του ασφαλιστικού του , που –τούπανε-  πως τσέπωσε  μαζί  με κάποιους άλλους ,  τα λεφτά του και  τώρα  αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε !

Καραδοκεί  σε μια γωνιά ,για να τον δείρει, να τον σακατάψει η να του κόψει το αυτί  ή  και να  τον …ξεκάνει, ακόμα !

Πολλοί απ` αυτούς,  θα κάνουν πρώτα φονικά και  ύστερα θ` αυτοκτονούνε!.

Για τι –ας μη ξεχνάμε, αναγνώστες  μου - στις μέρες μας , ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα !.

Σύντομα, φίλοι μου  ,θα βλέπετε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν , να εξαγριώνονται , να κάνουνε πορείες  στη συνέχεια σε μπουλούκια    και ξαφνικά  ξετρελλαμένοι  ν` αρχίζουνε  να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα,  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμημτοπωλεία, τράπεζες,  και να  εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες  !

Εκεί  ,  θα καταστρέφουνε , φακέλλους, έγγραφα , γραφεία, υπολογιστές, και  ό,τι  άλλο βρουν  μπροστά τους.

Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί , θα κάνει μέρα- μεσημέρι αρπαγές αγαθών η  και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται  μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν,  γιατί θα είναι αποφασισμένοι  να πυροβολούν και να σκοτώσουν  όποιον τολμήσει  να τους  σταματήσει ή  να τους συλλάβει !

Δεν θα φοβούνται , σας λέω, δεν θα κρύβονται , θα έχουν  μερικώς παραφρονήσει  !

Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια , την κακομοιριά τους , την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαρειές  αρρώστειες αγαπημένων τους προσώπων γιατί  δεν είχανε να δώσουν…. φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.

Θα  κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα , μαχαίρια, και  λοστούς, δεν θάχουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται , θα βρίσκονται  στα  πρόθυρα της τρέλλας

Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με  πιτσιρικάδες με μολότοφ  , με τις  πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά  σ`αυτά που έχουνε  να δουν τα μάτια  σας ! .

Δεν λέω, οι αστυνομικοί  παιδιά δικά μας είναι , κι` αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε , όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα  να ξεφύγει, μια σφαίρα  μόνο !

Τότε θα γίνει μακελειό,  θ`αρχίσουν κι` από κάτω ντουφεκιές, τα ζήσαμε σε άλλες εποχές , εγώ κι`οι συνομήλικοί μου , κι` η κόλαση θ`αρχίσει !

Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα ...... "μπαμ", κι`ύστερα έρχεται ο χαμός,ο όλεθρος χωρίς επιστροφή!

Γι` αυτό σας λέω,  να μην το προσπεράσετε το άρθρο μου  αυτό, ( αθώοι κι` ένοχοι)  αναγνώστες,  σπεύσατε,  κάντε κάτι πριν νάρθουν τα χειρότερα, τα τραγικά , τα  βίαια, τα ανεπανόρθωτα .

Γιατί η άλλη μέρα θάναι  ένας καινούργιος, ένας σκληρός,  ένας αδελφοκτόνος , βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ !!.

Τότε, εκείνοι  που  έφεραν ( καθένας με τον τρόπο του ) τη χώρα μας σ` αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα παν σε ξένες χώρες σέρνοντας μαζί τους ό,τι προλάβουνε ν` αρπάξουν!

Θα παν στην ξενιτειά κι` εκεί θα τρέμουνε, δεν θα κοιμούνται  ,γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.

Πολιτικοί , Δημόσιοι λειτουργοί, Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι.

Σας λέω κόλαση και  πλήρης αναρχία,  παντού θανάτου φόβος.

Οι λαθρομετανάστες- οι έγχρωμοι  κυρίως  στην αρχή, που ξεχωρίζουν– θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελλοί , γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν  θα θέλουν να τους εξοντώσουν ! !!

Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ,  ούτε αποκρατικοποιήσεις , ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια !

Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε.

Δεν θάναι επανάσταση, ούτε  διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι  !

Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους  δρόμους  !!.

Ακούστε με , εσείς  που (δήθεν) κυβερνάτε, εσείς κι` οι «σπόνσορές» σας, οι τοκογλύφοι και  τ` αφεντικά σας, ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !

Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα, μην ξεπουλάτε το νερό,  και την ενέργεια,

ΔΗΜΕΥΣΤΕ περιουσίες ,μπλοκάρετε τα αμύθητα ποσά  που βρίσκονται εδώ η ..κάνουν διακοπές στα ξένα.

Κλείστε στη φυλακή τους  κλέφτες, τους απατεώνες,  κάποιους από τους μεγαλοεργολάβους  ή τους μεγαλο -εκδότες, τους τραπεζίτες , εκείνους  απ`  τους  φαύλους τους πολιτικούς που από ανεπάγγελτοι, ξυπόλητοι και πειναλέοι , μπήκαν μια μέρα στην πολιτική και γίναν ζάπλουτοι  και μεγιστάνες  !

Μη χορηγείτε   απλόχερα  δεκάδες δισεκατομμύρια  στις τράπεζες  με κύριο επιχείρημα  « να χουν ρευστότητα να δίνουν δάνεια».

Στις Τράπεζες που παίρνουν τα λεφτά μας με επιτόκιο 1% και μας δανείζουνε με  19 %, οι  κλέφτες  !!

Κι`αν δεν πιστεύετε,  πάρτε μια μέρα με την πλαστική σας κάρτα 100 ΕΥΡΩ από ένα  ΑΤΜ κι` όταν το δείτε θα σας βγει το…μάτι !

Λυπηθείτε τους Έλληνες, βρείτε  έναν τρόπο να δουλέψουν, δώστε τους πίσω - έστω-  τα μισά απ` όσα τους αρπάξατε ,ζητείστε τους γονατιστοί συγγνώμην !

Μην ξεπουλάτε έναντι πινακίου φακής την  ΥΔΡΕΥΣΗ, το ΦΩΣ  και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ .

Μην ξεπουλάτε τα φιλέτα των ακίνητων και των εκτάσεων του δημοσίου, μην ξεπουλάτε άρον -άρον , τις άλλες  εμφανώς συμφέρουσες και κερδοφόρες  κρατικές επιχειρήσεις,

Σπεύστε, προλάβετε , αλλιώς η Χώρα θα θρηνήσει στρατιές θυμάτων και θα μεταβληθεί σε Κόλαση.

Ακούστε με ,  δεν είναι παραλήρημα, δεν είναι όνειρο   κακό !

Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα μου,  μακάρι νάβγαινα τρελλός η ψεύτης, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2 , θα βγεί αληθινό !!

Δρ. Βλάσης Γωγούσης

ΑΟΖ ή ραγιαδισμός


Γράφει ο
Νίκος Λυγερός
Δεν αρκεί που παλεύουμε όλοι μας για να αναδείξουμε το θέμα της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και να αποκτήσει επιτέλους η πατρίδα μας το δικαίωμα που της ανήκει, αλλά πρέπει επιπλέον να διαχειριστούμε και τον ραγιαδισμό. 

Δεν φτάνει που τόσα χρόνια θα έπρεπε να είχαμε ΑΟΖ και λόγω της απραξίας, της ανικανότητας και της αδράνειας, ο ελληνικός λαός περιμένει, αλλά θέλουν και να απολογηθούν με τεχνητά προσχήματα. 

Δεν αρκεί που δεν έχουν διαβάσει το Δίκαιο της Θάλασσας, αλλά προσπαθούν να τρομάξουν τους μη ειδικούς με αυθαιρεσίες. 

Η Κύπρος έχει θεσπίσει την ΑΟΖ από το 2004 χωρίς να προκαλέσει καμιά αντίδραση και στην πατρίδα μας έχουμε ακόμα ραγιάδες που φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους. 

Η ανακήρυξη της ΑΟΖ γίνεται πάντα μονομερώς και δεν προβλέπεται άλλος τρόπος. Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε για να το μάθουν όλοι, έτσι ώστε να μην υπάρχει η δικαιολογία της ασχετοσύνης. Αυτοί που θα είναι εναντίον της ΑΟΖ δεν θα είναι πια οι άσχετοι, αλλά όντως οι αντίπαλοί της και βέβαια οι αντίπαλοι της πατρίδας μας. 

Ο λαός μας δεν έχει ανάγκη ν’ ακούει κότες να φωνάζουν για τους κινδύνους, τις έχει βαρεθεί και βλέπει τα αποτελέσματα της δράσης τους. Πόσο πιο κάτω πρέπει να φτάσει το κράτος μας οικονομικά, για να αποδεχθούν τα λάθη τους. Δεν έχουν καν ανάγκη από εχθρό για να συμπεριφερθούν όπως κάνουν. Μας έχουν αγανακτήσει με το στρατηγικό βάθος ενός εκπροσώπου τύπου. 

Μας εξηγούν για την αξία ενός νέου δόγματος που υπάρχει εδώ και αιώνες. Μας δημιουργούν την αίσθηση ότι η ΑΟΖ είναι ένα κομματικό παίγνιο, ενώ η ουσία είναι ότι η ΑΟΖ είναι ένα εθνικό θέμα που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το καπηλευτεί. Η οικονομική κατάσταση στη Ελλάδα δεν μας προσφέρει την πολυτέλεια να πεταλώνουμε άλλο τα τζιτζίκια. 

Αν θέλουμε οι ραγιάδες μας να έχουν αυτές τις συζητήσεις και μετά την θέσπιση για να ασχολούνται με κάτι, δεν θα μας πειράξει, αλλιώς ας διαβάσουν επιτέλους το Δίκαιο της Θάλασσας. Διότι η θέσπιση της ελληνικής ΑΟΖ θα γίνει, θέλουν δεν θέλουν, κι εκτός αν τους ενοχλεί να ζουν σε μια χώρα με ΑΟΖ, η ΑΟΖ θα γίνει και γι' αυτούς, αλλά και για τους προδότες μας, δεν έχουμε θέμα με αυτό. 

Σημασία έχει μόνο να ξεφύγουμε από την γενιά της κρίσης, της κατάθλιψης και της ηττοπάθειας και να γίνουμε η γενιά της ΑΟΖ. Η γενιά που κατάφερε ν' αφήσει κάτι ουσιαστικό για το μέλλον των παιδιών. Διότι αυτό είναι το πρέπον. 

Να σταματήσουμε το μοιρολόι και ν' αναρωτιόμαστε συνεχώς «πώς καταντήσαμε Λοχία». Και ν' αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία, διότι θέλουμε δεν θέλουμε, «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»! Μετά θα έχουν μισθό και οι ραγιάδες μας. 



Kastelorizo - Mediterranean Flashpoint? :: Daniel Pipes

Kastelorizo - Mediterranean Flashpoint? :: Daniel Pipes

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ «ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ» ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


Γινόμαστε μάρτυρες αλλά και αποδέκτες  μιας εξωφρενικής κούρσας ανθελληνικού ρατσιστικού παραληρήματος από την καθεστωτική  πολιτικοκοινωνική  ελίτ της χώρας που εμείς οι ίδιοι φαινομενικά έχουμε επιλέξει.
Αυτή η κούρσα εκτυλίσσεται σε επεισόδια που το κάθε ένα ξεπερνά σε εξωφρενικότητα και παραλογισμό το προηγούμενο.
Στο τελευταίο επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα ρεσιτάλ… (πώς να το χαρακτηρίσω…) ηλιθιότηταςυποκρισίαςαθλιότηταςκατάχρησης εξουσίαςπαραβίασης δικαιωμάτωνφίμωσηςχουντικού τύπου εκφοβισμούρατσιστικού ανθελληνικού  ταλιμπανισμούό,τι και να πω λίγο θα είναι
Σε μια άσχετη συζήτηση για το κουνούπι του Νείλου το εντελώς απλό σχόλιο «είναι τόσοι πολλοί οι Αφρικανοί που το κουνούπι θα έχει και ‘σπιτικό  φαγητό’» στο οποίο χαμογελάς και λες, «ναι όντωςθα έχει και σπιτική κουζίνα και εξωτικήμια χαρά θα περάσουν οι  κώνωπεςμόνο αυτοί τελικά περνάν καλά» και το προσπερνάςέφερε ποινή αποκλεισμού σε μια αθλήτρια ολυμπιακών προδιαγραφών που δουλεύει τέσσερα χρόνια για να πάει σ’ αυτούς τους  Ολυμπιακούς και να φέρει διάκριση για την Ελλάδα.  
Καταλαβαίνετε για τι μέγεθος αθλιότητας μιλάμε;
Δεν έθιξε κανένανδεν μείωσε κανένανδεν έκανε αρνητικό σχόλιο για κανένανδεν προσέβαλε κανέναν και την έβαλαν να ζητήσει συγγνώμη!
Από ποιους;
Από τους Αφρικανούς που είναι εδώ επειδή είπε ότι είναι εδώ;  Ή από τα κουνούπια;
Αν το κουνούπι ήταν κουνούπι Κηφισού και πήγαινε στην Αγγλία κι έλεγε κάποιος είναι τόσοι πολλοί οι Έλληνες που θα το κουνούπι θα βρει και «σπιτικό» φαγητόθα κατηγορείτο για ρατσισμό;
Θα έβγαινε κανείς απ’ τους επαγγελματίες ευαισθητούληδες που δερνοκοπιούνται στις τηλεταράτσες να διαμαρτυρηθεί;
Βγήκε κανείς απ’ αυτούς τους ξευτιλισμένους να υπερασπιστεί την Ελλάδα όταν ο ανεκδιήγητος Κάμερον έλεγε προ ημερών ότι θα κλείσει τα σύνορα της Αγγλίας αν η Ελλάδα χρεωκοπήσει για να μην πάνε Έλληνες;
(Ναι ρε καραγκιόζη Κάμερονδεν θα έρθουμε εμείςθα σου στείλουμε τους Αφρικανούς για να μην τους τσιμπάνε τα κουνούπιαμωρή ρόμπα!)
Ενοχλήθηκε κανείς από τους πορτοκαλί επαγγελματίες του «αντί»-ρατστισμού όταν ο Κάμερον αποκάλεσε την Ελλάδα «πρώην οθωμανική κτήση»;;;
Φύλλο δεν κουνήθηκεΚαμία αντίδραση.
ΈρημοςΨυχή ζώσα δεν υπήρχε.  
Ποιος  απ’ όλους αυτούς που παρέλασαν εναντίον της Παπαχρήστου βγήκε να απαντήσει στον Κάμερονπου έδωσε ρεσιτάλ αθλιότητας και παλιανθρωπιάς  και είναι πρωθυπουργός χώραςκι όχι 23χρονη αθλήτρια;  Η Ελλάδα υπήρχε πριν από την οθωμανική αυτοκρατορία κι  αν  την αποκαλεί έτσι τότε  δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρουν την Ολυμπιακή Φλόγα από την "πρώην οθωμανική κτήση", ας ανάψουν μόνοι τους μια με τον αναπτήρα κι ας τελειώνουν.
Κανείς δεν είχε το τσαγανό και τον χαρακτήρα να πει «αποσύρω και τη Φλόγα και τους αθλητές μου από μια διοργάνωση που τα πιο επίσημα χείλη μιλάνε τόσο προσβλητικά για την Ελλάδα και τους Έλληνεςγιατί οι αθλητές μου δεν θα έχουν την απαιτούμενη ασφάλεια».
Αλλά ποιος να το πειΔεν έχουμε πρωθυπουργό ή αρχηγό Ολυμπιακής Αποστολής τον Τάσσο Παπαδόπουλο ή τον Πούτιν ή κάποιον με ....
Έχουμε τους αγαπητικούς  της τρόικας!
Κανένας aristeros antiratsistis, καμία προοδευτικούμπα της πολιτικής ελίτ δεν ένοιωσε ουδεμία ενόχληση που ο πρωθυπουργός μιας χώρας με τη δική μας Ολυμπιακή Φλόγα στο ένα χέρι μας έβριζε  και μας τσαλαπατούσε!
Οι Άγγλοι ανάβουν το τσιγάρο τους με την Ολυμπιακή Δάδααλλά κανένας δεν ενοχλήθηκε από αυτήν την απρέπεια και την καταπάτηση της Ολυμπιακής Φλόγας.
Μόνο η ίδια η Φλόγα ενοχλήθηκε κι έσβησε από την ασέβεια και την ασέλγεια!
… Αλλά είναι "μεγάλη μας τιμή" που ο κύριος Κούβελος τους ζήτησε να καλέσουν την πρωθιέρεια της Φλόγας με την οποία ανάβουν οι Άγγλοι το τσιγάροκι αυτοί το δέχθηκαν να τον εξυπηρετήσουν και έτσι η πρωθιέρεια θα πάει να προωθήσει "το ιδεώδες του Ολυμπισμούμαζί με τον αρχηγό Κούβελο στο Λονδίνο.
Είναι πέρα από κάθε φαντασία να βρίζεταινα συκοφαντείται και να λοιδορείται διαρκώς η Ελλάδα διεθνώς από τον κάθε αχρείο κι αυτά τα μπάζαπου είναι εντελώς...μπάζα,  να κινητοποιούνται και να σηκώνουν ορυμαγδό μόνον εναντίον μιας Ελληνίδας αθλήτριας για ένα εντελώς άσχετο σχόλιοτο οποίο χαρακτηρίστηκε με φασιστική αυθαιρεσία ως ρατσιστικό!!!
Αυτό που  με έχει βγάλει απ’ τα ρούχα μου είναι σύγκριση της στάσης που κράτησαν όλοι αυτοί  στο σχόλιο μέσω FB του υποψήφιου βουλευτή της Νέας δημοκρατίας Γιάννη Δριμάλα,  ο οποίος δήλωσε στο στα @@ μου αν οι Έλληνες πεθαίνουνσκοτώνονται ή αυτοκτονούν”. 
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ! 
Ούτε καταδικάστηκεούτε θεωρήθηκε ρατσιστικό από τους επαγγελματίες   της πορτοκαλί ευαισθησίαςκαι του μενού του κουνουπιού!
Για αυτούς οι Έλληνες μπορούν να πεθαίνουννα σκοτώνονται ή να αυτοκτονούν! Δεν πειράζει καθόλου!
ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑκανένα σχόλιοαφέθηκε να ξεχαστεί… να ξεθυμάνει!
Ξέρουν αυτοί... όπως τότε που ο Κακαουνάκης είχε πει όταν συνάπτεται κρατικό δάνειο ο συνάπτων τσιμπάει προμήθεια.... και πάλι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ... ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΡΙΜΑΛΑ.... 
 Τους Έλληνες έβριζε άλλωστεαυτούς μπορούν να τους βρίζουν να τους δέρνουννα τους συκοφαντούννα τους ξεφτιλίζουν να τους ποδοπατάνενα τους αποκλείουννα τους ακυρώνουν!
Έτσι δεν είναι κύριοι πωλητικοί αρχηγοί και λοιποί παρατρεχάμενοι εργολάβοι της τρόικας του ΔΝΤ και του κάθε Σάδερλαντ;;;  Εέτσι δεν είναι;  Ο Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων μέσα στο σπίτι τους είναι καλός ρατσισμός!
Κανένας «δημοκρατικός  ευσθητούλης» απ’ όσους παρέλασαν εναντίον της Παπαχρήστου δεν έβγαλε άχνα για το σχόλιο του Δριμάλα. Τυχαίοδεν νομίζω!
Ούτε ζητήθηκε ο αποκλεισμός του από πουθενά… Ούτε αποκλείσθηκε φυσικά!
Οι Έλληνες κυνηγούνται απηνώς με σαφή ρατσιστικά κίνητρα στην ίδια τους τη χώρα από μια ληστοσυμμορία εγκληματιών που έχουν καταφέρει να αναγάγουν τα εγκληματικά τους κίνητρα σε κυρίαρχη πολιτική ιδεολογίακι οι ίδιοι έχουν πετύχει να αποτελούν την πολιτικοκοινωνική ελίτ!
(Τόσο ζώα είμαστεπου ο μαύρος Πιτ  κι οι αδελφοί Ντάλτον προήχθησαν σε ελίτ…)
Διώχνουν , αποκλείουν και κυνηγούν κάθε άξιο και δημιουργικό που μπορεί να δώσει οτιδήποτε στη χώρα, όποιος μπορεί να ανεβάσει τον πήχυ είναι επικίνδυνος, πρέπει να κατηγορηθεί, να ταπεινωθεί, να διασυρθεί,  να αποκλεισθεί, να ακυρωθεί με οποιοδήποτε φαιδρό πρόσχημα.   
Σβήνουν, και συνθλίβουν εδώ και χρόνια μεθοδικά ό,τι μπορεί να δημιουργήσει ευημερία, χαρά, τεχνολογία, ευκολία, ευλογία, ανάταση και εισάγουν κάθε είδους μιζέρια, φανατισμό, τύφλωση, προβληματικότητα, γυφτιά, βρωμιά και φορτίο.
Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή.  Την έχουν καταλάβει εθνομηδενιστικά σαπάκιακαι βαθύτατα συμπλεγματικές χαμηλομετριότητες,  που πέρασαν την ζωή τους πουλώντας τον εαυτό τους σε τιμή ευκαιρίας στην όποια εξουσίααρκεί  να ήταν εξουσίαοι λεγόμενοι τσανακογλείφτεςθλιβερά χαμοπούλιαδεν είχαν ποτέ φτερά για να πετάξουνκι έβλεπαν με ζήλεια όσους πετούσανμε κρυφό πόθο να τους κατεβάσουν όλους κάτω.
Κάτω για να μην φαίνεται ότι αυτοί είναι μαδημένοιότι ποτέ δεν είχαν τα προσόντα να πετάξουνγια να μην φανεί ότι είναι κατ’ επάγγελμα  ψεύτες,  ό,τι αυτά που λένε είναι χωρίς αντίκρισμαΓια να μην φανεί ότι επί σκοπού ψαλιδίζουν τα φτερά των άλλων για να φαίνονται ότι είναι «κανονικοί» και για άρχουν στους ακρωτηριασμένους και στους λοβοτομημένους.   
Δεν αντέχουν να βλέπουν τα άλογα κούρσας σαν την Παπαχρήστου να πετάνε γιατί τους θυμίζουν ότι αυτοί δεν υπήρξαν τίποτα περισσότερο από ψοφίμια.
Τους τσακίζει ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν με την πειθαρχία τους και την προσωπική δουλειά να έχουν επιτυχίανα κάνουν αυτό που αυτοί δεν θα κατάφερναν ποτέ αν δεν πουλιόντουσαναν δεν έγλειφαν αν δεν κυνηγούσανδεν παρακαλούσαναν δεν υπηρετούσαν.
Για αυτό ξεσπαθώνουν με τέτοια απροκάλυπτη κατάχρηση εξουσίας.
Για αυτό είναι αμείλικτοιόσο τους παίρνειαπέναντι σ’ όποιον κάνει το λάθος να είναι και ικανός και Έλληναςκαι να έχει την αφέλεια να αναφέρει απλώς τους φορείς της παρακμής που κουβαλάνε στη χώρα και που υπερασπίζονται με λύσσαμε την κρυφή ελπίδα ότι επιτέλους αυτοί θα ρίξουν τον  πήχυ  στο δικό τους ύψος και θα νοιώθουν λιγότερο τιποτένιοιλιγότερο ανάξιοιλιγότερο  διωρισμένοι...
Για αυτό είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τον Πήτερ Σάδερλαντ τον «ειδικό εκπρόσωπο του ΟΗΕ για την μετανάστευση» που αποτελεί την επιτομή του πώς η corporocrasy  έχει μολύνει τα πάντασαν ιός που μεταλλάσσει τον ξενιστή του και τον κάνει όργανό του.
Ο κύριος Σάδερλαντ λοιπόνπου τον είδαμε χωμένο και στην καταστροφή της Συρίαςείναι μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International, πρώην πρόεδρος του πετρελαϊκού κολοσσού BP και νυν επικεφαλής του «Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη»!!!   Γνήσιος εκφραστής της νέας τάξηςπρακτορεύει τα συμφέροντά της με δηλώσεις όπως η ΕΕ  θα πρέπει  "κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσειτην "ομοιογένειατων κρατών μελών τηςκαι «η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της ΕΕ εξαρτάται από το αν θα γίνουν (τα κράτηπολυπολιτισμικά
Όποιος πάει στη Σωκράτους και στη Γερανίου θα απολαύσει την ευημερία του πολυπολιτισμού που πρακτορεύει ο εν λόγω κύριος και οι τοπικοί εργολάβοι του, η οποία διακυβεύθηκε προς στιγμήν από το «άστοχο» σχόλιο της Ολυμπιονίκου.  
Για αυτό και η «παραδειγματική τιμωρία» της Παπαχρήστου από τους δωρισμένους νεοταξίτες υπαλλήλους.  Για να υπάρξει τρομοκράτηση και να μην τολμά κανείς να  μιλήσει  στην μεθοδευμένη κατάλυση της χώρας.  
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι αθλητέςαν θα υποταχθούν από φόβο και θα πάνε πειθήνια να κάνουν αυτό που έχουν ετοιμάζουν εδώ και 4 χρόνια ή θα θεωρήσουν ότι τους αξίζει να δείξουν χαρακτήρα και θα έχουν το κουράγιο να πουν στον Κούβελο, «αφού ξέρεις και σπρώχνεις τόσο  ωραία τα ολυμπιακά ιδεώδηάντε σπρώξτα χωρίς εμάς στο Λονδίνο».
Και να αμφισβητήσουν έμπρακτα όλον τον συφερτό των μεταπολιτευτικών καρκινωμάτων.
Ό,τι και να κάνουν τα παιδιά αυτάβαλτέ στο μυαλό σας ότι κάποτε οφείλουμε να δείξουμε χαρακτήρααλλιώς αυτά τα καρκινώματα που αποκλείουν αθλητές από την Ολυμπιάδα για  ψύλλου πήδημαθα αποθρασυνθούν κι άλλο και οι μόνοι που θα πηδάνε και θα κάνουν ό,τι θέλουν θα είναι αυτοί και οι ψύλλοι τους.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ;;
Αφιερώνω το παρακάτω απόσπασμα σόλους τους  επαγγελματίες "προοδευτικούςτης μεταπολίτευσης και στους τσανακογλείφτες της εξουσίαςΓια σας  μοντέρνοι πολιτικοί  εκφραστές του (κινηματογραφικούαρτεμηματσισμούΔικό σας με όοολο το σεβασμό μου!