Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: Μεταβάλλουν τον Ελληνικό Στρατό σε … πρόσκοπους! Ούτε μια σφαίρα δεν έχει ρίξει ο Ελληνικός στρατός από το 2010!!

Ἀναρτήθηκε στὶς ἀπὸ τὸν/τὴν

1 Votes

Ολόκληρο το σχέδιο διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων! Πότε ξεκίνησε, ποιος το εμπνεύστηκε και γιατί!
Γιώργος Αδαλής 
Ποιος διοικεί τον Ελληνικό Στρατό; Οι σρατηγοί, οι πολιτικοί ή κάποιος άλλος; Ενα ερώτημα που εσείς μας θέσατε και οδήγησε στη νέα μεγάλη έρευνα που διεξάγουν εδώ και καιρό οι AegeanTimes.GR! ενα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί σε μια σειρά άρθρων που ετοιμάζουμε και σήμερα ξεκινούμε ουσιαστικά, με μια αποκάλυψη που θα σοκάρει όσους δεν έχουν σχέση με το Στράτευμα! Γιατί για τους Ενστολους, όλα τα παρακάτω όχι απλά είναι γνωστά, αλλά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας που ζουν εδώ και τρία χρόνια!
Είναι γεγονός ότι το δίδυμο Παπανδρέου – Μπεγλίτη, άφησε ανεξίτηλα τα χρώματα του στον Ελληνικό Στρατό κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης ΓΑΠ ! Χρώματα γκρίζα, πολύ γκρίζα ως και μαύρα … θεοσκότεινα!
Ήμασταν από τους πρώτους που αποκαλύπταμε τον νέο ρόλο που προορίζουν για τον Ελληνικό Στρατό οι δανειστές μας καθώς και για την ύπαρξη ξένων δυνάμεων στρατοχωροφυλακής στη χώρα!
Σύσσωμο τότε το «καθωσπρεπικό» … Σώμα των Ελλήνων Διαμορφωτών της κοινής γνώμης έπεσε πάνω μας να μας «κατασπαράξει» διότι «γράφαμε αηδίες»! Μόνο που οι … αηδίες αποδεικνύονται καθημερινά ως η ωμή πραγματικότητα! Και αποδεικνύονται η μία μετά την άλλη! Τόσο για την διαταγή καταστολής όχλου που έχει ανοιχτεί στον Στρατό, όσο και για την εκπαίδευση και χρήση στρατιωτικών δυνάμεων στην καταστολή όχλου και εξεγερμένου πλήθους.
Σήμερα, οι «καθωσπρεπικοί» , αυτοί που αμφισβητούσαν όλες τις αποκαλύψεις μας, εμφανίζονται στο κοινό τους, να λένε με περίσσιο θράσος, «εμείς σας τα λέγαμε»!!!
Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό σήμερα!
Αλλωστε η δουλειά των «καθωσπρεπικών» είναι να διατηρούν ανέπαφο το Καθεστώς ακόμη και με προσωπικό κόστος για τους ιδιους! Γι αυτό άλλωστε ονομάζονται και «Καθεστωτικοί» δημοσιογράφοι! Και όχι απαραίτητα δημοσιογράφοι, μιας και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, έχουν γίνει και δεκάδες ακαδημαϊκοί , οι οποίοι από την αφάνεια της περιόδου «μαζί τα φάγαμε» (1991 – 2009) πέρασαν στην περίοδο της καθημερινής δημοσιότητας!
Ετσι, άνθρωποι που μοσχοπούλησαν τράπεζες για ένα κομμάτι ψωμί, κατηγορήθηκαν από … «μη μου άπτου» ικαστήρια , εμφανίζονται σήμερα να έχουν άποψη «πως θα σωθεί η χώρα»!!!
Αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα μας σήμερα!!
Και δικαίως θα αναρωτηθείτε , «μα ποιο είναι το θέμα σας σήμερα»!!!
Σήμερα αγαπητοί μου, με δεδομένα όσα έχουν ήδη συμβεί στην οικονομία της χώρας και τα έχουμε αναπτύξει στο έπακρο εδώ στους AegeanTimes, υπάρχει ένα άκρως σοβαρό ζήτημα, που έχει ανακύψει και πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας … ΕΧΤΕΣ !!!
Ένα ζήτημα για το οποίο λίγοι μιλάνε ανοιχτά στην Ελλάδα μιας και η εντολή της τρόικα είναι να μπει όσο το δυνατόν βαθύτερα … κάτω από το χαλί της καθηερινότητας!
Το ζήτημα αυτό είναι η διοικητική απορύθμιση και η ανυπαρξία στρατηγικής στον Ελληνικό Στρατό!
Διανύουμε μια περίοδο, όπου γύρω από την ελληνική επικράτεια, ξεπηδούν καθημερινά νέες εστίες έντασης! Και όχι μόνο οι γνωστές, (Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια κτλ) αλλά κυρίως νέες, σε Μέση ανατολή, Τουρκία και Μεσόγειο!
Δυστυχώς, σύμφωνα με αναφορές που καταφθάνουν σωρηδόν στους AegeanTimes, εντός της χώρας, αναπτύσσονται η μία μετά την άλλη, παραστρατιωτικές ομάδες, διαφόρων Εθνοτήτων, οι οποίες ήδη διαθέτουν βαρύ οπλισμό, κρυμμένο εντός της Αττικής. Ομάδες με στρατιωτική δομή κι εκπαίδευση που δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει η Αστυνομία!
Θεωρητικά, την περίοδο αυτή, ο ελληνικός στρατός θα έπρεπε να εκπαιδεύεται συστηματικά, για την αντιμετώπιση , ειδικά της Τουρκίας και των επεκτατικών της σχεδίων!
Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει!
Μέχρι την περίοδο 2004, η Ελλάδα ήταν ο μοναδικός παράγοντας διατήρησης της σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων, με ένα υπερσύγχρονο στρατό, που όμοιό του δεν είχαν το σύνολο των βαλκανικών χωρών!
Αλβανία, Κροατία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Μαυροβούνιο, αν προσθέσεις για παράδειγμα τα αεροσκάφη που διαθέτουν, δεν φτάνουν ούτε στο μισό όσων διαθέτει η Ελλάδα!!! Οσο για το ναυτικό, ούτε λόγος για σύγκριση!!!
Στον τομέα των θωρακισμένων αρμάτων καθώς και στο αυτοκινούμενο πυροβολικό, εκεί δεν υπάρχει καν λόγος να επιχειρήσει κανείς κάποια σύγκριση!
Ετσι, όλες οι μεγαλεπίβολες Εθνικιστικές ιδέες , για «μεγάλες Αλβανίες», «Μεγάλες Βουλγαρίες» και «Οθωμανικές Πύλες», σταματούσαν στο φάσμα πυρός που διέθετε η Ελλάδα, σε αέρα, θάλασσα και πυροβολικό!
Ξαφνικά, το 2009, ο Μπεγλίτης, ξεκινά χωρίς απολύτως καμία εισήγηση, μια βίαιη αλλαγή του δόγματος του Στρατού, επιχειρώντας ουσιαστικά, την απόσυρση όλων των στρατιωτικών μονάδων, και την μεταφορά τους … «κάτω από τ΄ αυλάκι»!!! Εκτός της Πελοποννήσου δηλαδή, η υπόλοιπη χερσαία Ελλάδα θα απογυμνωνόταν από το 80% των στρατιωτικών μονάδων της!
Το χειρότερο ήταν ότι από 16 στρατιωτικούς αεροδιάδρομους που διέθετε η χώρα, ο Μπεγλίτης αποφάσισε να τους περιορίσει στους …4 !!! γεγονός που σημαίνει, ότι σε μια επείγουσα κατάσταση, η Ελλάδα, από 32 αεροσκάφη που θα μπορούσε να απογειώσει ανά πέντε λεπτά, θα μπορούσε να απογειώσει μόνο … οκτώ!!! Ετσι, όπως αντιλαμβάνεστε, πόσα αεροσκάφη θα έμεναν εκτεθειμένα σε μια εχθρική επίθεση!!!
Κι όλο αυτό με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης με στόχο την εξοικονόμηση πόρων!!!
Η αντίδραση της ηγεσίας του Στρατού παρότι ήταν σφοδρή, έμεινε στα … υπόγεια της δημοσιογραφίας, και ο Μπεγλίτης κατάφερε την καρατόμηση εκατοντάδων ικανότατων στελεχών των τριών όπλων, με το πρόσχημα του … «δήθεν πραξικοπήματος» και όλα τα φαιδρά που ακούσαμε τότε και τα μάζεψαν φύρδην-μύγδιν αργότερα!
Από τότε, έχουν κοπεί μαχαίρι τα κονδύλια για καύσιμα και ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα ο στρατός σήμερα να λειτουργεί, με κανιβαλισμούς των τεχνικών υπηρεσιών του, που κυριολεκτικά καταστρέφουν ένα όχημα ή αεροσκάφος, για να συντηρήσουν ένα άλλο!!!
Αυτά όλα είναι λίγο πολύ γνωστά και τα έχουμε αποκαλύψει σε παλαιότερα άρθρα μας!
Αυτό που ΔΕΝ είναι γνωστό όμως στο ευρύ κοινό, αλλά έχει συνταράξει συθέμελα τους στρατιωτικούς σε Ελλάδα και ευρωπαϊκή ένωση, είναι τούτο:
Από το 2010 και μετά, ο Ελληνικός στρατός υπέστη μια βίαιη μεταβολή, με σκοπό από τον πλέον ικανότατο στρατό της περιοχής, να μεταβληθεί σε … ομάδα προσκόπων!!!
Το σχέδιο αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά οι εμπνευστές του πρέπει να αισθάνονται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο στόχο τους!!!
Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την μεγάλη έρευνα που διενεργούν συνεργάτες των AegeanTimes, που αφορά στις πράξεις συγκεκριμένων πολιτικών της τελευταίας τριετίας αναφορικά με την άμυνα της χώρας!
Η αποτρεπτική δράση του Ελληνικού Στρατού, και η εκπαίδευση των στελεχών του, γινόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ΤΑΜΣ (Τακτικές Ασκήσεις μετά Στρατευμάτων) στις οποίες επιβεβαιωνόταν η ισχύς του Ελληνικού Στρατού, έναντι όσων επιβουλεύονται την κυριαρχία της χώρας! Και είναι πολλοί ανάθεμα τους!
Κι επειδή αυτό και μόνο αυτό, φοβούνται οι πραγματικοί επιβουλείς της κυριαρχίας μας, δηλαδή οι δανειστές μας, φρόντισαν να εξευτελίσουν, τον μοναδικό πυλώνα που παρείχε προστασία στη χώρα μας ή τουλάχιστον να τον θέσουν σε τροχιά εξευτελισμού!
Συστηματικά λοιπόν και με σχέδιο, οι δανειστές μας, απαίτησαν και πέτυχαν το 2010 επί ημερών Παπανδρέου- Μπεγλίτη, την παρακμή του στρατεύματος! Κι έτσι :
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ … «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ»!
Δηλαδή, σε μια περίοδο όπου φλέγεται το σύμπαν και όλοι οι στρατοί της περιοχής εκπαιδεύονται και είναι σε ετοιμότητα, και συνάμα στην περιοχή έχουν καταφτάσει στρατεύματα από όλο το πλανήτη ακόμη και από τη Γερμανία (κάτι που είχε να συμβεί από τον Β παγκόσμιο πόλεμο) ο στρατός της Ελλάδος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διεξάγει πραγματική άσκηση!!!!!
Ολες οι ασκήσεις γίνονται στα γραφεία, χωρίς μετακινήσεις οχημάτων και πάνω απ όλα χωρίς πραγματικά πυρά!!!!
Από την πιο μικρή ως και την πιο μεγάλη!
Ειδικά για το απόρρητο σενάριο της περιβόητης άσκησης επί χάρτου με την κωδική ονομασία «Αλέξανδρος» έχουμε πολλά να πούμε αλλά όχι αυτή τη στιγμή, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η έρευνα που κάνουμε!
Ο ελληνικός στρατός δηλαδή, εκπαιδεύεται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και το Σώμα ελλήνων Προσκόπων!!!
Με συμβουλές, στο γραφείο, άντε και με κανέναν υγιεινό περίπατο στα βουνά!!!
Από το 2010 και μετά δεν έχει ρίξει ούτε μια σφαίρα και δεν έχει κάνει ούτε μια άσκηση της προκοπής, με αποτέλεσμα, ουδείς να γνωρίζει τρία χρόνια μετά, αν έχει σκεβρώσει ή αν τέλος πάντων έχει απολέσει την τεράστια επιχειρησιακή δράση που είχε μέχρι το 2009!
Κι όλα αυτά, για να κερδίσει –όπως λέει- η Κυβέρνηση κάπου 400 εκ ευρώ το χρόνο!
Οσα ακριβώς στοιχίζουν τα έξοδα μετακίνησης των υπουργών και των συμβούλων της!!!
Οσα ακριβώς πληρώνουμε κάθε χρόνο για να διατηρούμε την Ελληνική Δύναμη σε μια ξένη χώρα!!!
Οσα ακριβώς πληρώνουμε κάθε εβδομάδα για έξοδα σε τοκοχρεολύσια στους δανειστές μας!!!
Προσωπικά, ήμουν πάντοτε υπέρ της μείωσης των δαπανών για εξοπλισμούς!
Άλλο αυτό όμως, κι άλλο η σημερινή κατάσταση που επέβαλαν στον Eλληνικό Στρατό δια της βίας, οι πολιτικοί και οι διεθνείς τοκογλύφοι!
Μια κατάσταση που αφήνει την χώρα απροστάτευτη κι έρμαιο στις διαθέσεις όσων παίζουν σκάκι στην περιοχή με σκοπό ο νικητής να επαναχαράξει σύνορα!!!
Σήμερα, θα έπρεπε ο Στρατός να διαθέτει αξιόμαχο τουλάχιστον ίδιο με αυτό του 2009 για να μην πούμε καλύτερο, μιας και ήδη στην Παλαιστίνη και στο Ισραήλ έχει ξεσπάσει η φλόγα που μπορεί να πυροδοτήσει μια γενικότερη ανάφλεξη ως κι έναν παγκόσμιο πόλεμο!
Η μοναδική χώρα στην περιοχή που θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλο στρατιωτικό πόλο, ήταν η Ελλάδα! Με δεδομένη την προσπάθεια τριχοτόμησης της Τουρκίας η Ελλάδα έπρεπε να διατηρούσε αξιόμαχο Στρατό πάση θυσία!
Βλέπετε όμως, αυτό αποτελούσε ανάχωμα στα σχέδια των … σκακιστών και φρόντισαν και το χάλασαν!
Υπήρχε όμως και ένας άλλος λόγος που επέβαλαν αυτή την εξευτελιστική τροχιά στον Ελληνικό Στρατό! Ενας λόγος εξίσου σοβαρός με όσα προαναφέραμε!
Οι δανειστές μας, φοβήθηκαν ότι ο Ελληνικός Στρατός, θα μπορούσε να «στασιάσει» και να τους χαλάσει ολάκερη τη «σούπα», το σχέδιο οικονομικής κατάκτησης της χώρας!
Έχοντας την σιωπηρή συμφωνία της Μέρκελ και του Σαρκοζί (τότε) φρόντισαν να απαξιώσουν την τεράστια ισχύ του Στρατού και να τον θέσουν ουσιαστικά σε καραντίνα!
Αλλωστε, σε δηλώσεις τους, ποτέ δεν έκρυψαν ότι φοβούνταν τον Ελληνικό Στρατό, πριν ακόμη προλάβουν να φτωχοποιήσουν την Ελλάδα και τους έλληνες!
Σήμερα, η κυβέρνηση Σαμαρά, εξακολουθεί να διατηρεί τον Στρατό σε αυτά τα χάλια, με το πρόσχημα των περικοπών!
Και ρημάζουν τα F-16 και τα Miraz που αυτά χρυσοπληρώνουμε στην ουσία!
Ρημάζουν τα πλοία και τα οχήματα και ρημάζουν κυριολεκτικά οι Αξιωματικοί και οι ένστολοι γενικότερα, από τους μισθούς πείνας που επέβαλε η τρόικα!
Ερωτώ λοιπόν τον σημερινό μας Πρωθυπουργό, αν χρειαστεί αύριο να πολεμήσει ο ελληνικός στρατός, πως θα διατάξει το στράτευμα να αμυνθεί, μετά από τρία χρόνια πλήρους απραξίας, όπου δεν έχει πέσει ούτε μια … πιστολιά στον Ελληνικό Στρατό; (Και φυσικά εννοώ τις βολές στις ΤΑΜΣ και γενικότερα στις ασκήσεις όπως ο Παρμενίων”)
Με τα «σχέδια επί χάρτου» που έκανε ο Μπεγλίτης ;
Ποιον ωφελεί κύριε Πρωθυπουργέ η αυτό-διάλυση του Ελληνικού Στρατού; Την Ελλάδα ή τους δανειστές μας;
Γιατί όλοι εσείς οι σωτήρες της χώρας, δεν δωρίζετε τις αποζημιώσεις σας (γιατί δεν παίρνετε μισθό έτσι δεν είναι;) στον Ελληνικό Στρατό ώστε να συνεχίσει να εκπαιδεύεται;
Προφανώς κύριε Σαμαρά, γνωρίζετε καλά ότι δεν είναι τα 400 εκ ευρώ του Στρατού που θα σώσουν τη χώρα!
Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι μπορείτε αύριο κιόλας να εξεύρετε αυτό το κονδύλι!
Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι για να γίνει το παιχνίδι στη Μεσόγειο και στη Μέση ανατολή, πρέπει να μην υπάρχει χώρα με Στρατό όπως ο Ελληνικός!
Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι οι δανειστές μας τρέμουν στην ιδέα ενός Πτέραρχου που μπορεί να ισοπεδώσει με τα 400 αεροπλάνα του, όποιον κουνηθεί στην Ελλάδα!
Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι όποιος πάει να επαναχαράξει τα σύνορα στην Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά, θα βρει μπροστά του έναν Ελληνα Στρατηγό με 2.000 άρματα, πυροβολικό και εκτοξευτές πυραύλων!
Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι όποιος πάει να διαταράξει τα σύνορα στο Αιγαίο για να κλέψει το πετρέλαιο θα βρει μπροστά του έναν Ναύαρχο με 200 πολεμικά πλοία που θα τον κάνουν να ξεχάσει το όνομα της μάνας του!!!
Κι όλα αυτά δεν πρέπει να υπάρχουν την ημέρα που θα ξεκινήσουν όλα αυτά!!!
Ετσι δε είναι αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος;;;

Ρωσία: Δεν εγκαταλείπουμε το πρότζεκτ South Stream μέσω Ελλάδας


Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Νοεμβρίου 21, 2012

Ρωσία: Δεν εγκαταλείπουμε το πρότζεκτ South Stream μέσω Ελλάδας

H ρωσική εταιρεία Γκαζπρόμ δεν έχει εγκαταλείψει οριστικά τα σχέδια κατασκευής του τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου South Stream μέσω της Ελλάδας προς την Ιταλία, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Γκαζπρόμ Αλεξάντρ Μεντβέντεφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ Νόβοστι, επικαλούμενο συνέντευξη του αξιωματούχου στον τηλεοπτικό σταθμό Russia Today.
«Δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση πάνω σε αυτό το θέμα. Βεβαίως, η κυριότερη διαδρομή έχει ήδη δρομολογηθεί, αλλά εξακολουθούμε να εξετάζουμε την εκδοχή να κατασκευαστή διακλάδωση του South Stream μέσω της Ελλάδας, ως την Ιταλία. Εξαρχής σκοπεύαμε να επιλέξουμε ως τελικό προορισμό το Μπαουμγκάρντεν της Αυστρίας, ενώ για τη δεύτερη γραμμή προγραμματίσαμε την διαδρομή προς την Ιταλία, μέσω της Ελλάδας, ως εφεδρική εκδοχή. Αλλά τελικά τα σχέδια αυτά άλλαξαν και αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε αγωγό μέσω της Σλοβενίας, που θα καταλήγει στην ιταλική πόλη Ταρβίζιο. Το θέμα είναι, ότι σήμερα η ζήτηση στην Ιταλία δεν είναι επαρκώς υψηλή, ώστε να απαιτείται η αποστολή εκεί πρόσθετης ποσότητας φυσικού αερίου», δήλωσε ο κ. Μεντβέντεφ.
Εντωμεταξύ, Την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης των δικτύων φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης σε χρονικές περιόδους όπου η κατανάλωση δεν είναι πολύ υψηλή, ώστε να μην επηρεαστούν οι εισαγωγές και η ασφάλεια τροφοδοσίας της Ελλάδας με αέριο, συμφώνησαν οι διαχειριστές των δικτύων της περιοχής. Η συμφωνία υπεγράφη στην τακτική ετήσια σύσκεψη των εταιριών που συμμετέχουν στη μεταφορά ρωσικού Φυσικού Αερίου προς τα Βαλκάνια και την Τουρκία, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Στη σύσκεψη μετείχαν περίπου 60 στελέχη των εταιριών GAZPROM (Ρωσία), GAZPROM EXPORT (Ρωσία), UKRTRANSGAΖ (Ουκρανία), GASTRANSIT (Ουκρανία), MOLDOVAGAZ (Μολδαβία), TIRASPOLTRANSGAZ, (Μολδαβία), TRANSGAZ (Ρουμανία), BULGARTRANSGAZ (Βουλγαρία), BOTAS (Τουρκία), GAMA (ΠΓΔΜ) και ΔΕΣΦΑ.
newsbomb.gr

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

6,5 δις κοστιζει η περιθαλψη των λαθρομεταναστών.


     Ποιο μνημονιο; ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠ'ΤΗ ΠΡΩΤΗ  ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ;;



     ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ.


     2.700.000.000 στοιχίζουν στο κράτος κάθε χρόνο τα νοσήλια των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών.. Εάν συνυπολογιστούν και οι επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων το κόστος ανεβαίνει στα 5-6,5δις ( δηλώσεις του Λοβέρδου).


     Είναι τεράστιο το ποσό που ξοδεύεται για τους λαθρομετανάστες. Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε εάν υπάρχουν φάρμακα για τους έλληνες φορολογουμενους πολίτες!! Θα μπορούσαν να υπάρχουν φάρμακα ακόμα και για  τις κότες!
    ΕΛΛΗΝΑ διαλέγεις, αν θέλεις να έχεις φαρμακοθεραπευτική περίθαλψη, εσύ, το παιδί σου και οι γονείς σου, πρέπει να σταματήσεις να περιθάλπεις τζάμπα τους λαθρομετανάστες. Κόβεις τις μαλακιες και τις κουλτουριάρικες ιδέες και διαλέγεις αν θες να πληρώνεις εκτός από τα δικά σου (φάρμακα) και τα (φάρμακα) των λαθρομεταναστών .
    Η να το πούμε ποιο κυνικά για να το καταλάβουν όλοι,, να ζήσεις εσύ ή ο λαθρομετανάστης? Πριν απαντήσεις να σκεφτείς πως αν πας εσύ στο Μπαγκλαντές δεν θα σου δώσουν τζάμπα ,ούτε ασπιρίνη..
     17.000.000.000?-22.000.000.000?είναι το συνάλλαγμα που φεύγει από την χώρα μας και πηγαίνει στις χώρες των λαθρομεταναστών. Η ΟΝΕ έχει νομοθεσία που δεν απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών..
    Η Ελλάδα όμως, δεν δεσμεύεται από κάπου, ώστε να φορολογήσει το λαθραίο συνάλλαγμα που πηγαίνει σε τρίτες χώρες. Είναι πανεύκολο να μπει ένας φόρος 50% στο αφορολόγητο συνάλλαγμα που στέλνει ο λαθρομετανάστης στην χώρα του. ΕΛΛΗΝΑ εδώ διαλέγεις αν θέλεις να πληρώνεις εσύ τους φόρους για να τρώει ο πακιστανός και η οικογένεια του η να πληρώνει και αυτός έναν φόρο για σένα και για την οικογένεια σου. Έχω βαρεθεί να ακούω αριστερές και δεξιές ανθρωπιστικές  ΧΧΧκιες.. Από την στιγμή που δεν μπορούμε να τα βγάλουμε εμείς περά σταματάνε και όλες οι φιλανθρωπίες. Φιλανθρωπίες κάνουν μόνο οι πλούσιοι..Σημερα άκουσα πως μόνο στο Σουδάν στείλαμε φέτος 17.000.000? φάρμακα!Κατα τα άλλα οι έλληνες πεθαίνουν γιατί δεν έχουν φάρμακα..
    Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις.. Πρέπει να διαλέξουμε αν προτιμάμε να ζήσουμε εμείς αξιοπρεπώς στην χώρα μας η να πεινάσουμε για να τρώνε οι κάθε είδους πακιστανοί.Να ζήσουμε εμείς η να πεθάνουμε για να ζήσουν κάποιοι άλλοι?
    1.500.000.000? στοιχίζει η παρανομία των λαθρομεταναστών στην χώρα μας( αυτά τα στοιχεία δίνει το υπουργείο Δ/Τ, μόνο για την επιπλέον αστυνόμευση).. Χωρίς να υπολογιστούμε το κόστος της επιπλέον φύλαξης των συνόρων. Χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος φυλάκισης όσων αλλοδαπών καταδικάζονται.. Χωρίς να υπολογίσουμε τις φθορές και τις περιουσίες που αφαιρούν τα αλλοδαπά κλεφτρόνια από τα ελληνικά σπίτια.. Χωρίς να υπολογίσουμε τα εγκλήματα την πορνεία το AIDS τα ναρκωτικά.. Χωρίς, χωρίς , χωρίς.. Δεν μας έφταναν βλέπετε τα δικά μας κακοποιά στοιχεία έχουμε και τα εισαγόμενα!!
    7.500.000.000? είναι τα έσοδα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών..
    Αν συνυπολογίσουμε και και τα μαγαζιά που κλείνουν, τα ποσά που χάνει το κράτος είναι ανυπολόγιστα..
    Λεφτά λοιπόν υπάρχουν αν κάποιος ψάξει.. Ένα απλό δημοψήφισμα είναι αρκετό για λυθούν πολλά οικονομικά προβλήματα. Πόσοι θέλουν να μείνουν εδώ οι λαθρομετανάστες και να τους πληρώνουν αυτοί ??? Και πόσοι θέλουν να φύγουν οι λαθρομετανάστες γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν για αυτούς .. Τελεία και παύλα.Θα μπορούσαν να γίνουν και άλλα δημοψηφίσματα.. Όπως πχ αν θέλουμε τους αστυνομικούς με όπλα η με     σφενδόνες .. Αν θέλουμε τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία.. Αν θέλουμε να ανήκει το Αιγαίο σε εμάς η στα ψάρια του.. Αν θέλουμε να δούμε γαμπρό τον Νωντα με νύφη τον Βαγγελη και άλλα πολλά.
    Ακούγονται κάποιες παπαρολογιες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ,, πως θα δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθρομετανάστες για να φύγουν!! Αναρωτιέμαι σε ποιους μαλακες απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ?? Ας το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή αυτό το ψέμα. Τα μοναδικά ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που μπορεί να εκδώσει το ελληνικό κράτος είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ τύπου Σενγκεν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ νέου τυπου.Με κανένα άλλο έγγραφο δεν μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα στην ευρωπαϊκή ένωση ούτε ο Έλληνας αλλά ούτε και ο Αφγανός. Οτιδήποτε άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο που φαντάζομαι πως θα εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες, θα ήταν απλά ένα κωλόχαρτο. Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα το δεχόταν. Θα μας έστελναν πακέτο τους λαθρομετανάστες πίσω και θα πληρώναμε και την επιστροφή τους.Και θα έκλειναν και από φόβο τα σύνορα για όλους τους έλληνες.. Για να γίνουμε πιο σαφείς. Ταξιδιωτικά έγγραφα μπορούν να πάρουν μόνον οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ και κανείς άλλος. Και για να πούμε και το αυτονόητο ότι για να ταξιδέψει κάποιος, ακόμα και στον βόρειο πόλο, θέλει Διαβατήριο και εφόσον τον δεχτούν βεβαίως και οι βορειοπολιτες..
    Άρα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δώσει την ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες,, να τους κάνει 100% έλληνες με ισα δικαιώματα, με δικαίωμα ψήφου, με δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτής, δήμαρχος, στρατηγός κλπ (το σύνταγμα δεν προβλέπει κατι άλλο, δηλαδή μισός Έλληνας η διαβατήριο μιας χρήσης).. Αν κάνει πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εφιαλτικό σενάριο( η μεγαλύτερη γονοκτονία όλων των    εποχών) .. Το πολύ σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχει το Ελληνικό Γένος.
    Αυτόματα οι νεοέλληνες (πακιστανοί) θα μπορούν να φέρνουν με τον νόμο πια, και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα..Το κοστος για το κράτος θα είναι εξωπραγματικό.. Βάσει των στοιχείων του ΟΗΕ, 23 εκατομμύρια μετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια..
     Αν η Ελλάδα έχει ανοιχτή την πόρτα, οι μισοί από αυτούς προβλέπεται να καταλήξουν στην,, τωρινή,, χώρα μας. Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού θα είναι ραγδαία (σήμερα πεθαίνει ένας Έλληνας και γεννιέται μισός ενώ όταν πεθαίνει ένας πακιστανός γεννιούνται άλλοι πεντε).
    Μετά, οι χριστιανοί θα εκδιωχτούν κακήν κακώς, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό.Σημερα οι παράνομοι φοβούνται και δεν καίνε τις εκκλησίες, αν αύριο όμως θα γίνουν νόμιμοι δεν θα μείνει ούτε νεκροταφείο χριστιανικό.. Τώρα θα μου πείτε,, μα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άθεοι,, δεν τους νοιάζει.
    Κάποιους άλλους όμως σίγουρα τους νοιάζει,, όλοι αυτοί οι Έλληνες θα αναγκαστούν να φύγουν. Τώρα το ποια θα είναι τότε η σύνθεση της βουλής στο Ελλαδισταν (αν υπάρχει ακόμα η δημοκρατία και δεν επικρατήσει η θεοκρατία) φαντάζομαι, Μπαγκλαντεζο προεδρο ,Πακιστανο πρωθυπουργό,
    Αφγανο υπουργό, Σουδανο στρατηγο και πάει λέγοντας.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!



Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται... 
1. Γαρύφαλλο.
Αντιμετωπίζει τα κοψίματα...
Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

2. Ζάχαρη.
Αντιμετωπίζει το λόξιγκα! Την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει, πάρε την γλυκιά σου εκδίκηση καταπίνοντας 1 κ. γ. ζάχαρη. Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ζάχαρη επιδρά στο νευρομυϊκό σύστημα, που κανονικά θα έδινε εντολή στους μύες του διαφράγματος να συνεχίσουν τις σπασμωδικές συσπάσεις, ήτοι τον λόξιγκα.

3. Ελαιόλαδο.
Αντιμετωπίζει τα εκζέματα! Για να καταπραΰνεις ένα έκζεμα, χρησιμοποίησε λίγο ελαιόλαδο απευθείας στο σημείο όπου εντοπίζεται το πρόβλημα. «Φουλ» σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταπολεμούν τις φλεγμονές που σχετίζονται με το έκζεμα, το ελαιόλαδο είναι η βάση για πολλά ενυδατικά καλλυντικά, όμως όταν χρησιμοποιείται αυτούσιο δεν περιέχει χημικά που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό, όπως οι κρέμες που βρίσκεις στο εμπόριο. Και όχι μόνο. Το ελαιόλαδο βοηθά και στην επανόρθωση της επιδερμίδας, εμποδίζοντας τη δημιουργία ρυτίδων ή καφέ «λεκέδων». Με ένα κομμάτι βαμβάκι τρίψε ελαφρά 1 κ.γ. ελαιόλαδο στο επίμαχο σημείο. Σε σοβαρά περιστατικά, μετά την επάλειψη με λάδι τύλιξε το σημείο με πλαστική μεμβράνη και άσε την σε όλη τη διάρκεια της νύχτας για καλύτερη ενυδάτωση.

4. Βότκα. 
Αντιμετωπίζει την κακοσμία των ποδιών! Αν τα πόδια σου μυρίζουν κάτι λιγότερο από ευχάριστα, μπορείς να έχεις θεαματικά και... μυρωδικά αποτελέσματα, αν τα τρίψεις με ένα πανάκι βουτηγμένο σε βότκα. Γρήγορα θα απαλλαγείς από τη δυσάρεστη οσμή. Κάνει την ίδια δουλειά με το οινόπνευμα για εντριβές (που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν προτιμάς να απολαύσεις το ποτάκι σου). Η βότκα περιέχει αλκοόλ που είναι αντισηπτικό και δημιουργεί ξηρότητα, οπότε καταστρέφει τους μύκητες και τα βακτήρια που ευθύνονται γι' αυτές τις απαίσιες μυρωδιές, καταπολεμώντας παράλληλα την υγρασία που ευνοεί την ανάπτυξή τους.

5. iPod.
Αντιμετωπίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση! Τριάντα λεπτά κατάλληλης μουσικής κάθε μέρα μπορούν να κατεβάσουν την υψηλή αρτηριακή πίεση σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Παν/μίου της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τα άτομα που ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή για την πίεση, την έριξαν ακόμα περισσότερο ακούγοντας απαλή μουσική και αναπνέοντας αργά. Η συστολική πίεση (το πρώτο νούμερο που εμφανίζεται στη μέτρηση) έπεσε κατά 3,2 μονάδες σε μία εβδομάδα, ενώ ένα μήνα μετά είχε μειωθεί κατά 4,4.

6. Κυδώνι.
Αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων! Κόψε ένα κυδώνι και ρίξ' το σε λευκό κρασί. Άφησε το για 1 βδομάδα. Χρησιμοποίησέ το για να κάνεις πλύσεις. Έχει αιμοστατικές ιδιότητες.

7. Φυτικό λάδι.
Αντιμετωπίζει το συχνό σπάσιμο των νυχιών! Μήπως τα εύθραυστα νύχια σου σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν να ντρέπεσαι για την εμφάνισή τους; Υπάρχει λύση! Για να αποκτήσεις μακριά και γερά νύχια, πρέπει να λύσεις το πρόβλημα της αφυδάτωσης. Εκτός από μια καλή ενυδατική κρέμα για τα χέρια που επιβάλλεται να χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, δοκίμασε και μια θεραπεία νυκτός με σίγουρα αποτελέσματα: Πριν πέσεις για ύπνο, άλειψε τα χέρια σου με φυτικό λάδι και μετά φόρεσε πλαστικά γάντια μίας χρήσης. Ενώ εσύ κοιμάσαι, τα γάντια θα βοηθήσουν το λάδι να εισχωρήσει στο δέρμα σου, προσφέροντας στις ταλαιπωρημένες παλάμες και τα νύχια σου έξτρα ενυδάτωση.

8. Παγωτό.
Αντιμετωπίζει το κάψιμο στη γλώσσα! Σίγουρα σου έχει συμβεί πολλές φορές: ήπιες την πρώτη γουλιά από τον ελληνικό καφέ σου ή δάγκωσες την καυτή πίτσα και κατακάηκες... Ο ιστός στο επάνω εσωτερικό του στόματος είναι εξαιρετικά λεπτός γι' αυτό και πολύ ευαίσθητος στις καυτές τροφές. Αν δεν είχες υπομονή να κρυώσει λίγο το τυρί στην πίτσα σου, ανακουφίσου στη στιγμή με μια κουταλιά παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι. Ένα παγωμένο αναψυκτικό ή ένα παγάκι στο στόμα θα σε σώσουν επίσης, αρκεί να βγάλεις το παγάκι πριν αρχίσεις να πονάς για τον αντίθετο λόγο!

9. Μέντα ή κανέλα. 
Αντιμετωπίζει το άγχος από το κυκλοφοριακό! Σε μια έρευνα που διεξήγαγε η NASA, οι επιστήμονες του Παν/μίου Wheeling κατέγραψαν τις αντιδράσεις 25 φοιτητών που υποβλήθηκαν σε έντονες συνθήκες οδήγησης. Εκείνοι που μασούσαν τσίχλα μέντας δήλωσαν πως η αίσθηση κόπωσης και το άγχος μειώθηκε κατά 20%. Η μέντα και η κανέλα ελάττωσαν τη νευρικότητα κατά 25%, αύξησαν τα αντανακλαστικά κατά 30% και έκαναν τη διαδρομή να φαίνεται συντομότερη κατά 30%. Αντιπαθείς τις τσίχλες; Τοποθέτησε αρωματικά κανέλας ή μέντας στο αυτοκίνητό σου.

10. Πατάτα.
Αντιμετωπίζει τα εξανθήματα! Οι ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν εξανθήματα είναι αρκετές - από τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων μέχρι τα απορρυπαντικά ή τα φυτά. Είτε προκαλούν κοκκινίλες στο δέρμα και κνησμό είτε πυορροούν. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι εξαιρετικά ενοχλητικά. Για να ανακουφιστείς, φτιάξε χυμό πατάτας. Πώς; Αποχύμωσε 2 πατάτες και βούτηξε μια γάζα στο χυμό.

11. Μπαλάκι του τένις.
Αντιμετωπίζει πονεμένα πόδια! Για ένα ευχάριστο και εντελώς δωρεάν μίνι μασάζ στα ταλαιπωρημένα σου πόδια, βγάλε τα παπούτσια και τις κάλτσες σου και κύλισε κάθε πατούσα σου πάνω σε ένα μπαλάκι του τένις ή του γκολφ. Για έξτρα ανακούφιση χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό.

12. Λεμόνια ή ελιές.
Αντιμετωπίζουν την ταξιδιωτική ναυτία! Η ταξιδιωτική ναυτία αυξάνει την έκκριση σάλιου, που εντείνει την αίσθηση αδιαθεσίας. Οι ελιές περιέχουν τανίνες, συστατικά, τα οποία στεγνώνουν το στόμα και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα. Μόλις νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ρίξτε 2 ελιές στο στόμα σου ή πιείτε το χυμό από ένα κομμάτι λεμόνι!

13. Μολύβι.
Αντιμετωπίζει τον πονοκέφαλο! Όταν αγχώνεστε ή έχετε νεύρα, το πιθανότερο είναι ότι σφίγγετε ασυναίσθητα τα σαγόνια και τα δόντια σας, σωστά; Δυστυχώς, η κίνηση αυτή «τεντώνει» τους μυς που συνδέουν τα σαγόνια με τους κροτάφους και είναι αρκετή για να προκαλέσει πονοκέφαλο. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα βρεθείτε στα πρόθυρα της κρίσης, τοποθετήστε ένα μολύβι ανάμεσα στα δόντια σας, αλλά χωρίς να το δαγκώνετε. Μ' αυτό τον τρόπο ξεκουράζετε τους μυς από την ένταση και γλιτώνετε τον πονοκέφαλο.

14. Γιαούρτι.
Αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη αναπνοή! Πολυάριθμες εργαστηριακές έρευνες έχουν δείξει το εξής παράδοξο: τα ζωντανά βακτήρια που περιέχει το γιαούρτι μπορούν να καταπολεμήσουν τη δυσάρεστη αναπνοή - η οποία προκαλείται από βακτήρια! Φαίνεται πως οι «καλοί» οργανισμοί που ζουν στο γιαούρτι εξουδετερώνουν τους «κακούς» που κατοικούν στο στόμα μας και είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία του στόματος.

15. Listerine.
Αντιμετωπίζει τις φουσκάλες! Το κλασικό συστατικό για δροσερή αναπνοή -και ένα πολύ δυνατό αντισηπτικό- κάνει και για τις φουσκάλες. Πότισε με το στοματικό διάλυμα ένα κομμάτι βαμβάκι και πίεσέ το ελαφρά πάνω στο σημείο τρεις φορές τη μέρα μέχρι η φουσκάλα να ξεραθεί και να μη σε πονάει πια.

16. Μελισσόχορτο.
Αντιμετωπίζει τον έρπη ζωστήρα! Το μελισσόχορτο ή lemon balm είναι το πιο αποτελεσματικό βότανο για την αντιμετώπιση του έρπη ζωστήρα (έναν τύπο ιού του έρπητα, που όμως δεν έχει σχέση με το συνώνυμο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα), αφού διαθέτει αντιβιοτικές ιδιότητες που δρουν κατά του ιού. Βράστε 2 με 4 κουταλιές μελισσόχορτο, άστε το να κρυώσει και μετά χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι για να ταμπονάρετε με το βότανο το οίδημα αρκετές φορές τη μέρα.

17. Γλυκόριζα.
Αντιμετωπίζει τους κάλους και τα κότσια! Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, η γλυκόριζα περιέχει συστατικά που μοιάζουν με οιστρογόνα και έχουν την ιδιότητα να μαλακώνουν τα σκληρά μέρη στους κάλους και τα κότσια, που μας ταλαιπωρούν. Διαβάστε τη συνταγή για να φτιάξετε στο σπίτι σας τη θεραπευτική κρέμα εύκολα και απλά: Θα αλέσετε μερικά κομμάτια γλυκόριζας, θα τα ανακατέψετε με 1/2 κ. γλ. βαζελίνη και, τέλος, θα τρίψετε το μίγμα στα προβληματικά σημεία.

18. Μήλο.
Αντιμετωπίζει το κιτρίνισμα των δοντιών! Ποια ήταν η πρώτη παροιμία που μάθαμε όταν ήμασταν μαθητές στο σχολείο; «Ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα». Σωστά! Επιπλέον, τα τραγανά φρούτα, όπως τα μήλα, και τα λαχανικά δρουν σαν... μικρές οδοντόβουρτσες όταν τα μασάμε. Ο λόγος, όπως εξηγούν οι ειδικοί, είναι ότι διαθέτουν μια φυσική καθαριστική δράση που απομακρύνει τους λεκέδες από το σμάλτο των δοντιών.

19. Μονωτική ταινία.
Αντιμετωπίζει τις μυρμηγκιές! Κι όμως πιάνει! Αν καλύψετε τη μυρμηγκιά σας με ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα! Για να το κάνετε σωστά, καθαρίστε πρώτα την περιοχή. Μετά κόψτε ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας λίγο μεγαλύτερο απ΄ τη μυρμηγκιά. Ανά 3 μέρες βγάζετε την ταινία και απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα τρίβοντας με ελαφρόπετρα ή λίμα. Συνεχίστε μέχρι να εξαφανιστεί. Τα χημικά της ταινίας σκοτώνουν τη μυρμηγκιά. 

20. Μαγειρική σόδα.
Αντιμετωπίζει την ουρολοίμωξη! Με τα πρώτα συμπτώματα, διαλύστε ½ κ.γ. μαγειρική σόδα σε 1 ποτήρι νερό και πιείτε το. Συνέχιστε να το πίνετε μία φορά τη μέρα μέχρι να καταφέρετε να πατε στο γιατρό για να σας γράψει αντιβίωση. Η μαγειρική σόδα αυξάνει την αλκαλικότητα στο περιβάλλον της ουροδόχου κύστης, εμποδίζοντας έτσι τα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν.

Απίθανα ποσά σε ελβετικό λογαριασμό του Γιάννου Παπαντωνίου!


11/18/2012 - 10:32
Το ιλιγγιώδες ποσό των 40 εκατ. δολαρίων έχει διαπιστωθεί από τις ελεγκτικές αρχές ότι διακινήθηκε μέσω των λογαριασμών της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου αλλά και του επιχειρηματία και κουμπάρου του Γιώργου Κανδαλέπα.
Πρόκειται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, για λογαριασμούς που βρίσκονται στην τράπεζα HSBC στο κατάστημα της Γενεύης και αποκαλύφθηκαν από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από το ΣΔΟΕ, τη στιγμή που ο Ερβέ Φαλτσιάνι υπέκλεπε τη λίστα, στον λογαριασμό της κυρίας Σταυρούλας Κουράκου αποτυπώθηκε η ύπαρξη κατάθεσης 1,5 εκατ. δολαρίων.
Χρονικά ήταν η ίδια περίοδος που ο κ. Παπαντωνίου ήταν υπουργός Άμυνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι λογαριασμοί, τα ποσά καθώς και η ταυτότητα αυτών των δύο ονομάτων έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως από το ΣΔΟΕ και σύντομα θα κληθούν προκειμένου να αιτιολογήσουν την κίνηση αυτών των ποσών.
Τα μεγαλύτερα ποσά έχουν προέλθει σύμφωνα με τις έρευνες του ΣΔΟΕ από αμερικανικές τράπεζες, από τις οποίες έχει ήδη ζητηθεί δικαστική συνδρομή, ενώ ερευνάται και μικρή ελβετική τράπεζα στην οποία άφησε ίχνη η κίνηση αυτών των ποσών.
Ίχνη χρημάτων όμως έχουν βρεθεί και σε τράπεζες της Σιγκαπούρης. Εξαιτίας της εμπλοκής των αμερικανικών τραπεζών, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ΣΔΟΕ έχει ζητήσει τη βοήθεια της αμερικανικής Εφορίας, του περίφημου IRS.

Oι άνθρωποι του ΣΔΟΕ μαζί με τον λογαριασμό της Σταυρούλας Κουράκου ερευνούν και τον λογαριασμό του Γιώργου Κανδαλέπα, ο οποίος υπηρέτησε ως γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας τη δεκαετία του 1990.
Στο ΣΔΟΕ εκτιμούν ότι οι δύο λογαριασμοί συνδέονται άμεσα, καθώς έχει ταυτοποιηθεί επίσημα από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη ότι η Σταυρούλα Κουράκου είναι η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Άμυνας έως το 2004 Γιάννου Παπαντωνίου. Επίσης, ο Γιώργος Κανδαλέπας έχει βαφτίσει τον μικρό γιο του ζεύγους Ιάσωνα. Στα χέρια των αρμοδίων υπάρχουν και αντίγραφα από το τμήμα μηχανογράφησης, όπου φαίνεται πώς εξελίχθηκε η κίνηση των ποσών.

Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου διέψευσε πάντως με δήλωσή του ότι πέρασαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμό της συζύγου του.
«Με οργή και αγανάκτηση διαψεύδω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα απίστευτα ψεύδη και τις κακοήθειες κυριακάτικης εφημερίδας ότι δήθεν πέρασαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμό τάχα της συζύγου μου. Η εργολαβία λάσπης και χυδαιότητας εναντίον μου και σε βάρος της συζύγου μου συνεχίζεται. Θα απαντήσω στους συκοφάντες μου με όλα τα μέσα που έχω στη διάθεσή μου», αναφέρει στην δήλωσή του ο Γ. Παπαντωνίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παγκόσμια καινοτομία με σύστημα επιτήρησης και επικοινωνίας MADΕ ΙΝ GREECE


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
11/13/2012 - 23:50
Ένα νέο επαναστατικό προϊόν ελληνικής σχεδίασης και ανάπτυξης  στο τομέα των τακτικών επικοινωνιών που αλλάζει τα πάντα στην μετάδοση δεδομένων πεδίου μάχης από το επίπεδο ομάδας Πεζικού μέχρι Τάγματος, παρουσίασε σήμερα η ελληνική εταιρεία INTRACOM Defense Electronics στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί.
Μια παρουσίαση, που δυστυχώς έγινε χωρίς την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού ούτε έναςαπό τους δεκάδες ανώτατους αξιωματικούς των Ανωτάτων Συμβουλίων των Κλάδων δεν θεώρησε σημαντικό, έστω να ενημερωθεί, για ένα παγκόσμιας πρωτοπορίας προϊόν, το οποίο έτσι ή αλλιώς στοχεύει τις αγορές του εξωτερικού, κατά κύριο λόγο.
Το σύστημα που άφησε άφωνους τους Ακολούθους Άμυνας (ΑΚΑΜ) των δυτικών πρεσβειών, αλλά απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια από τoν ΑΚΑΜ της Ρωσίας και το ... ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Τούρκου ΑΚΑΜ, έχει κωδικοποιηθεί ως Spart@n και αποτελεί την κορωνίδα των προσπαθειών της IDE για επιτήρηση μέσω μετάδοσης σε real time της εικόνας της ομάδας μάχης ή οιασδήποτε πλατφόρμας θαλάσσιας ή εναέριας, όπως τα UAV, ασφαλή επικοινωνία και μετάδοση δεδομένων.
Το  Spart@n είναι ένα IP ευρυζωνικό ασύρματο σύστημα τακτικών επικοινωνιών και συστήματα Ασφαλείας Πληροφοριών για μονάδες οι οποίες βρίσκονται σε κίνηση ολοκληρώνοντας τους τακτικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς σε ένα δίκτυο μετάδοσης δεδομένου σε αληθινό χρόνο.
Το σύστημα έχει βάρος 20 κιλά  διαστάσεις 180 x 402 x 363 χλστ τοποθετείται με ευκολία σε τεθωρακισμένα ή τροχοφόρα οχήματα παρέχοντας υπηρεσίες ευρυζωνικού τακτικού δικτύου σε επίπεδο Τάγματος διασυνδέοντας τους λόχους τις διμοιρίες και τις μονάδες υποστήριξης με το Τάγμα.  
Επιπλέον το   Spart@n μπορεί να διασυνδεθεί με Συστήματα Διαχείρισης Μάχης (BMS), Σύστημα Ελέγχου Πυρός (FCS) πυροβολικού, αισθητήρες συλλογής πληροφοριών και επιτήρησης, εσωτερικό δίκτυο επικοινωνίας ιχήματος, τακτικό σύστημα Internet.
Το σύστημα επιτρέπει την ταχεία (ταχύτητα μετάδοσης 8 Mbs), ασφαλή (προηγμένος αλγόριθμος αναπήδησης συχνότητας, δυνατότητα επιλογής συχνότητας ανάλογα με τις απαιτήσεις, δυνατότητες αντιμετώπισης των παρεμβολών, διαμόρφωση μόνο λήψης δεδομένων, δυνατότητα χρήσης αλγορίθμου ασφαλείας (crypto)), μετάδοση ήχου, βίντεο, δεδομένων από τους αισθητήρες, αυξημένη μετάδοση πληροφοριών για συστήματα Διοίκησης και Ελέγχου (C2) και ενημέρωση Συστημάτων Διαχείρισης Μάχης (BMS).
Η αρχιτεκτονική ανάπτυξης του Spart@n στο πεδίο της μάχης μπορεί να είναι από σημείο σε σημείο είτε σε από σημείο σε πολλαπλά άλλα σημεία είτε μετάδοση των δεδομένων σε μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μέσω αναμεταδοτών.  
Το σύστημα ανα μονάδα μπορεί να εξυπηρετεί 125 συνδρομητές, δηλαδή μέχρι 125 ομάδες μάχης ή μεμονωμένους π.χ. ελεύθερους σκοπευτές με απόλυτη ασφάλεια σε ότι αφορά την μετάδοση των πληροφοριών που είναι όλες κρυπτογραφημένες και αδύνατον να παρεμβληθούν ή να εντοπιστούν.
Επιπλέον το Spart@n μπορεί να αξιοποιηθεί για αποστολές ασφάλειας και επιτήρησης συνόρων, για επιχειρήσεις της Ακτοφυλακής και αναγνώρισης, καθώς και ως σύστημα μετάδοσης δεδομένων για συστήματα ασφάλειας.
Αναμφίβολα το Spart@n αποτελεί ένα πολυεργαλείο στον τομέα των τακτικών επικοινωνιών που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως πολλαπλασιαστής ισχύος.
Κόστος ανά δικτύωση; Ούτε 60.000 ευρώ! Με 60.000 ευρώ ένα Τάγμα μπαίνει στον 21ο αιώνα από άποψη επικοινωνίας και μετάδοσης οπτικοακουστικών δεδομένων μιας ομάδας που μάχεται κατ'ευθείαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΘΚΕΠΙΧ! Κάτι ανάλογο οι Αμερικανοί το έχουν πετύχει με ένα δίκτυο δορυφόρων...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr