Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ζέα: Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη… Η Ζέα στο σπίτι σας, με αντικαταβολή, στα 0.80 λεπτά του ευρώ το κιλό, συν τα μεταφορικά έξοδα.


Ο πολιτικός στόχος που θέσαμε ως Κίνημα πέρσι, τέτοια περίπου εποχή, να επιστρέψει στην Πατρίδα της η Ζέα, το πανάρχαιο αυτό Δημητριακό με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη και τα υψηλά αμινοξέα, συνάντησε πολλές δυσκολίες. Κυρίως και δυστυχώς με ανθρώπους στους οποίους εμπιστευτήκαμε την καλλιέργειά της και με τους οποίους συναποφασίσαμε να δοθεί στους αγρότες/ενδιαφερόμενους, σε συμβολική τιμή.
Αντί αυτού, αποφασίσθηκε μονομερώς να πωληθεί στα 3 ευρώ το κιλό. Την ίδια ώρα, κάποιοι ελλαδέμποροι,  παριστάνοντας τους «μοναδικούς κληρονόμους» του πανάρχαιου αυτού δημητριακού, αρνιόντουσαν ακόμη και να δώσουν έστω και έναν σπόρο, στους αγρότες/ενδιαφερόμενους. Πουλώντας τους ΜΟΝΟ το αλεύρι από το σπουδαίο αυτό δημητριακό, στα 6, 7, και 8 ευρώ το κιλό!!!
Τελικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά: Η Ζέα, η οποία σε χώρες του κόσμου έχει πάρει διάφορα ονόματα, (μόνο εμείς καταφέραμε και τη διώξαμε από την Ελλάδα το 1927, με νόμο του Βενιζέλου), ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΤΑ 0.80 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ, ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ.
Ως Κίνημα το οποίο υπηρετεί εδώ και χρόνια τον τόπο και τον Λαό μας με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, παραδίδουμε στους ενδιαφερόμενους αλλά και στους αγρότες, δύο εναλλακτικές:
1.    Τα πλήρη στοιχεία του αγροτικού συνεταιρισμού ο οποίος βρίσκεται στη Μπολόνια της Ιταλίας, από τον οποίο μπορείτε να παραγγείλετε κατ’ ευθείαν και χωρίς μεσάζοντες.
2.    Την προαγορά μέσω του Συνεταιριστικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, «Αλληλέγγυον», έτσι ώστε να γίνει μαζική παραγγελία.

·         Για τη πρώτη περίπτωση, τα στοιχεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού της Μπολόνια είναι: Κεντρικά Γραφεία:  Via Cento, 5.3 40.016 San Giorgio di Piano (BO).  Γραφεία Διανομών: Via Cento, 03.05 40.016 San Giorgio di Piano (BO), 
Τηλέφωνο: + 39 051 537111. Υπεύθυνος: Pietro Cerioli 
Τηλέφωνο: + 39 051 537218,  Email pcerioli@caip.it
Συνεργάτες: Angela Benini, Τηλέφωνο: + 39 051 537284
Email abenini@caip.itDonato Squicciarini
Τηλέφωνο:  + 39 051 537273,
 Emailsquicciarini@caip.itFrancaFiori
Tel+ 39 051 537258Emailffiori@caip.it.  

Η κεντρική σελίδα του Συνεταιρισμού είναι: http://caip.it/
·         Για τη δεύτερη περίπτωση, της προαγοράς και μαζικής παραγγελίας, επικοινωνήστε με το «Αλληλέγγυον», Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός (πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης) τηλέφωνο, 2105141443Emailallilegion@gmail.com και ηλεκτρονική διεύθυνση στο διαδίκτυο, www.allilegion.gr και δηλώστε αν επιθυμείτε το ενδιαφέρον σας.
Ως κλείσιμο στη σημερινή μας αναφορά, εκτιμούμε πως μας καλύπτει απόλυτα (σε αυτήν τουλάχιστον τη φάση) η σοφία του Λαού μας, που είναι και ο τίτλος του σημερινού Δελτίου Τύπου του Πατριωτικού Μετώπου: Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει ακόμη περισσότερο τον νοικοκύρη. Ή αν θέλετε, να δανειστούμε από την διεθνή σοφία των Λαών του κόσμου: Μπορείς να εξαπατήσεις έναν άνθρωπο, πολλές φορές. Πολλούς ανθρώπους, από μία φορά. Δεν μπορείς όμως  να εξαπατάς όλους τους ανθρώπους, όλες τις φορές.
Τέλος, να προσθέσουμε και το σχόλιο του ανθρώπου που πάλεψε για την επιστροφή της Ζέας στην Πατρίδα της, ανιδιοτελώς αλλά και με πάθος: Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Αλληλέγγυον», ο οποίος σχολιάζει για την εξέλιξη:  Τέρμα «οι έξυπνοι, οι σωτήρες και οι μάγοι», οι οποίοι έπαιζαν παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια με αυτό το σημαντικό για την Πατρίδα και το Λαό μας ζήτημα. ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΒΑΤΕ, ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. Η ΖΕΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Άιντε μπας και «φκιάξωμεν και καμιάν φοράν χωρίον», που έλεγε και ο Μπάρμπα Γιάννης ο Μακρυγιάννης, μπας και περισώσουμε τίποτε από την ιδιοτέλεια και την αυτοκαταστροφική μας μανία… Άιντε μπας και διδαχθείτε λίγη αξιοπρέπεια από την Γιαγιά Φροσύνη απ’ τις Πρέσπες:http://www.youtube.com/watch?v=xvFNiU8m_Ik&feature=player_embedded
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com

eglimatikotita.gr