Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτέλους μια ξεκάθαρη δήλωση από την αριστερά (ΚΚΕ), για τον ρόλο των δήθεν οικονομικών, δήθεν διωκόμενων στις πατρίδες τους μεταναστών, πρακτόρων της τουρκικής ΜΙΤ: Παπαρήγα: «Δυνάμεις κρούσης και από τους ξένους, κατά του λαϊκού κινήματος».

Με μια δήλωση που σαφώς περιγράφει αυτό για το οποίο το Πατριωτικό Μέτωπο εδώ και καιρό προειδοποιεί τον ελληνικό Λαό αλλά και τις «κοιμώμενες τον ύπνο του δικαίου» μη διεφθαρμένες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, το ΚΚΕ, μέσω της πιο επίσημης οδού, της ίδιας της Γενικής Γραμματέας του Κόμματος, κ. Αλέκας Παπαρήγα, σαφώς μιλά πια για «στημένη προβοκάτσια στην οποία συμμετέχουν με τον «φερετζέ» του «αριστερού», υποτιθέμενοι «προοδευτικοί», και υποτιθέμενοι «οικονομικοί μετανάστες».

Επιτέλους ανοίγει και δημοσίως πια και από την αριστερά, ο φάκελος «Άγιος Παντελεήμονας» και «Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας», όπου η ζωή των Αθηναίων κατοίκων, έχει μετατραπεί σε κόλαση, από τις ανεξέλεγκτες δράσεις των συμμοριών, που στο όνομα του «Ισλάμ», ληστεύουν, βιάζουν, κλέβουν, απειλούν, σκοτώνουν Έλληνες, Ελληνίδες, αλλά και αλλοδαπούς, οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο, για ένα κομμάτι ψωμί και λίγη αξιοπρέπεια, στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου