Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Η τρανή απόδειξη! Η Γενοκτονία δεν έγινε «κατά λάθος»

Η τρανή απόδειξη! Η Γενοκτονία δεν έγινε «κατά λάθος»

5 σχόλια:

  1. ΝΤΙΣΡΑΕΛΙ Διακόσιες πενήντα χιλιάδες σφαζόμενοι απο τους Τούρκους πέρα απο τον Δούναβη καθόλου δε μου χαλάνε το κέφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SIR CHARLES ELIOT Η ιδιορρυθμία του Τούρκου φαίνεται όταν παρατηρούμε ότι η Ιστορία του είναι σχεδόν αποκλειστικά ένας κατάλγος ονομάτων, μαχών και σφαγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Οι Τούρκοι απετέλεσαν μοναδικό φαινόμενο στην ανθρώπινη Ιστορία. Λαός βάρβαρος, χωρίς καμία πνευματική και βιολογική συγγένεια με τους λαούς της Ευρώπης, εισέβαλε στο Κέντρο ενός μεγάλου πολιτισμού του οποίου υπήρξε τελείως ανίκανος να καταλάβει την σημασία... Οι Τούρκοι, μποναδική περίπτωσις, αντί να απορροφήσουν τον πολιτισμό, τον εξεδίωξαν και κατέστρεψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΛΑΔΣΤΟΝ (ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 120 ΧΡΟΝΙΑ)Όπου κι αν πήγαιναν οι Τούρκοι μια πλατειά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διάβασής τους και σ' όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Υπάρχουν λαοί που εισέβαλαν βάρβαροι σε ένα πολιτισμένο κράτος και τον πολιτισμό τον απερρόφησαν και ανέπτυξαν ένώ άλλοι τον κατέστρεψαν και εξαφάνισαν.... Στους δεύτερους ανήκουν οι Ούνοι, οι Μογγόλοι και οι Τούρκοι.. Οι δύο πρώτοι ήλθαν, είδαν, κατέστρεψαν. Οι Τούρκοι που εισέβαλαν στο Βυζάντιο - το μόνο πολιτισμένο Κέντρο της εποχής - στάθηκαν ανίκανοι να καταλάβουν, απορροφήσουν και αναπτύξουν τον πολιτισμό μέσα στον οποίον εισέβαλαν...Τα εδάφη που κατέλαβαν στην Μ..Ασία και τα Βαλκάνια βυθίστηκαν επί αιώνες στο σκοτάδι της βαρβαρότητος. Αντιθέτως οι Άραβες, φέροντες την ελληνική γραμματεία, ανέπτυξαν στην Ισπανία αξιόλογο πολιτισμό που μεταλαμπάδευσαν στο Παρίσι και στο Λονδίνο>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή