Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΝΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΉ | HTTP://KSIPNISTERE.BLOGSPOT.COM/ |    2012-01-16 14:09:08

 << Προηγούμενο 

 Επόμενο >>
Μυστηριώδης, προειδοποιητική και αρκετά αινιγματική επιστολή, με την πληροφορία ότι ο Γ. Παπανδρέου επρόκειτο σύντομα να παραιτηθεί, είχε σταλεί σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου, από τις 3 Ιουνίου 2011!!!. Στην αρχή κανείς δεν πίστεψε τα αναφερόμενα στην επιστολή. Όμως όταν αργότερα προέκυψε η παραίτηση του Γ. Παπανδρέου, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έχοντας στο μυαλό τους...........
το περιεχόμενο της επιστολής που είχαν λάβει, αναστατώθηκαν και άρχισαν να πιστεύουν ότι κάποια εξωθεσμικά κέντρα γνωρίζουν εκ των προτέρων τις κινήσεις του πρώην Πρωθυπουργού, ενώ αυτοί είχαν πλήρη άγνοια για τα σχέδια και τις προθέσεις του. Το γεγονός πάντως ότι εν αγνοία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κάποιοι ήξεραν πολύ πριν ότι ο Γ. Παπανδρέου επρόκειτο να παραιτηθεί, εγείρει μεγάλα ερωτηματικά για τη λειτουργία του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος και ας έχει περάσει στα ¨ψιλά¨ των ΜΜΕ και του Πολιτικού κόσμου.

Έχω στα χέρια μου ολόκληρο το κείμενο της αποκαλυπτικής επιστολής , που διαπιστωμένα στάλθηκε στις 3 Ιουνίου 2011 στα e-mail όλων των Βουλευτών του κοινοβουλίου, γνωστοποιώντας τους υπό τύπον αινίγματος, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πάρει απόφαση να παραιτηθεί από Πρωθυπουργός εντός του 2011.


Διαβάστε παρακάτω το αποκαλυπτικό κείμενο της επιστολής, στο οποίο έχω προσθέσει μέσα σε παρένθεση και με πλάγια γράμματα τις απαραίτητες επεξηγήσεις για τη γρήγορη κατανόηση των αινιγματικών φράσεων που περιέχει.


03- Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΙΝΙΓΜΑ ΠΟΥ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

¨ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ¨.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΝΙΓΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΚΩΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Έχει γενέθλια αφού κυκλοφορήσουν τα κεράσια και τα βερίκοκα .
(Επεξήγηση: Ο Γ. Παπανδρέου που γεννήθηκε 16 - 06-1952 έχει πράγματι γενέθλια λίγο μετά την ωρίμανση και την κυκλοφορία στην αγορά των κερασιών και των βερίκοκων)

Είτε στη γιορτή του, είτε στα γενέθλιά του, συνηθίζει να παίρνει πάντα κρίσιμες αποφάσεις . Πέρυσι στη γιορτή του πήγε σε ένα μικρό απομακρυσμένο νησί και από εκεί μας ανακοίνωσε μια κρίσιμη απόφασή του.
(Επεξήγηση: Ο Γ. Παπανδρέου το 2010 και συγκεκριμένα την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, πήγε όντως Καστελόριζο και από το ακριτικό μας νησί, ανακοίνωσε την πραγματικά πολύ κρίσιμη απόφαση για τη χώρα , να μας βάλει στον μηχανισμό διάσωσης Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε.)

Φέτος στη γιορτή του δεν θα πάρει κάποια κρίσιμη απόφαση , αλλά στα γενέθλιά του είναι οπωσδήποτε αποφασισμένος "να την κάνει", δηλαδή "όπου φύγει-φύγει"
(Επεξήγηση: Πράγματι κατά την ονομαστική του εορτή το 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πήρε κάποια κρίσιμη απόφαση, αλλά λίγο αργότερα στις 16 Ιουνίου 2011, ημέρα που γιόρταζε τα γενέθλιά του, πήρε μια άλλη κρίσιμη απόφαση, αφού το πρωί μας ανακοίνωσε ότι παραιτείται για να δημιουργηθεί Κυβέρνηση Συνεργασίας , αλλά το ίδιο βράδυ το πήρε πίσω για να παραιτηθεί τελικώς, τέσσερις μήνες μετά).

Ποιος είναι ;

Η απάντηση θα μεταδοθεί απ' ευθείας από όλα τα ΜΜΕ , πέντε μέρες ακριβώς πριν το θερινό ηλιοστάσιο του 2011.
(Επεξήγηση : Το όνομα του Γ. Παπανδρέου, ήταν η σωστή απάντηση στην ερώτηση του αινίγματος , αφού παραιτήθηκε προσωρινά στις 16-06-2011, δηλαδή πέντε μέρες ακριβώς πριν το θερινό ηλιοστάσιο του 2011, γεγονός που πράγματι μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ).


ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου