Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τσοχατζόπουλος: Επικοινωνιακή στήριξη από δημοσιογράφο με το αζημιώτο


Δημοσιευμένο στις 24 Μάι 2012 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Συντάκτης:

Συγκλονιστικά στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή δημοσιογράφου με το όνομα «Νίκος» που θα αναλάμβανε έναντι 270.000 ευρώ να αποκαταστήσει το προφίλ του κ. Τσοχατζόπουλου, περιλαμβάνουν τα έγγραφα από το αρχείο του πρώην υπουργού που συμπεριλήφθησαν στη δικογραφία.
Συγκεκριμένα σε ιδιωτικό συμφωνητικό για την παροχή επικοινωνιακής στήριξης μεταξύ του δημοσιογράφου και του κ. Τσοχατζόπουλου αναφέρονται τα εξής:
«Η μηνιαία αμοιβή μας (εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ το μήνα καθαρά, ήτοι για 18μηνη συνεργασία 270.000 ευρώ» αναφέρει σε επιστολή που του απέστειλε κάποιο άτομο με το όνομα Νίκος.
«Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάσταση σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες», επισημαίνεται μάλιστα στην επιστολή στην οποία παράλληλα, τονίζεται ότι πρέπει να καταβληθεί από τον Άκη Τσοχατζόπουλο το 30% ως προκαταβολή.
Εκτός όμως από την επικοινωνιακή στήριξη ο κ. Τσοχατζόπουλος φαίνεται να παρήγγειλε και δύο δημοσκοπήσεις αξίας 8.000 ευρώ, προκειμένου να αναδειχτεί η «σκευωρία σε βάρος του».
Οι χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην υπουργού και το δακτυλογραφημένο κείμενο φέρουν τον τίτλο «Προσχέδιο Πρότασης Επικοινωνίας Α.Τ.» και ο κ. Τσοχατζόπουλος περιγράφει αναλυτικά τις κινήσεις του, στις οποίες περιλαμβάνονται επαφές με εκδότες, δημοσιογράφους και συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

1 σχόλιο:

  1. Ουδέν μεμπτόν.
    Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων.
    Δεν τους αποκαλούν και "πληρωμένους κοντυλοφόρους;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή