Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Στανταράκια για τις Φυλακές Κορυδαλλού κορυφαίοι υπουργοί του Σαμαρά στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!
-Εφόσον  ο λαός μας αναθέσει την διακυβέρνηση της χώρας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συναλλαγούμε με τους διεφθαρμένους. Η παραδειγματική τιμωρία τους αποτελεί συστατικό επιβίωσης μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ…

Αυτή ακριβώς ήταν η διατύπωση κορυφαίου στελέχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στενού συνεργάτη του  Αλέξη Τσίπρα για την αντιμετώπιση των υποθέσεων διαφθοράς που ταλάνισαν την Ελλάδα στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών και την οδήγησαν στον γκρεμό.
Οι εισηγήσεις των «σκληρών» στον Αλέξη Τσίπρα είναι να λειτουργήσει σαν τονΒλαντιμίρ Πούτιν μέσα στις 100 πρώτες μέρες της διακυβέρνησής του. Αυτό απλά σημαίνει πως πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί και να οδηγηθούν με απόφαση της Δικαιοσύνης στις Φυλακές Κορυδαλλού, όλοι εκείνοι οι πολιτικοί, επιχειρηματίες και παράγοντες των ΜΜΕ-ακόμη και δημοσιογράφοι-που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς.
Ήδη τουλάχιστον 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας διψήφιο αριθμό φακέλλων στους οποίους προστίθενται διαρκώς νέες σελίδες και οι οποίοι περιέχουν σκαστές υποθέσεις διαφθοράς που έχουν συγκαλύψει προκλητικά οι πρωθυπουργοί στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
Ψηλά στη λίστα της διαφθοράς βρίσκονται και υπουργοί της συγκυβέρνησης στους οποίους παρέχει κάλυψη το Μέγαρο Μαξίμου παρότι ακόμη και ο Στασινόπουλος του ΣΔΟΕ που είναι καλαματιανός και φίλος του Σαμαρά έχει φρίξει. 
Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ αλλά και η θετική αντιμετώπιση που είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης από τα κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου.
-Όταν καθημερινά σχεδόν φθάνουν στα γραφεία μας και στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τεκμηριωμένες υποθέσεις διαφθοράς εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τα στραβά μάτια. Ακόμη πιο παραδειγματική θα είναι η τιμωρία των εμπλεκομένων που αναζητούν σήμερα προστασία από τον ΣΥΡΙΖΑ υποδυόμενοι τους φίλους μας. 
Εαν δεν υπάρξει απονομή Δικαιοσύνης καμία κυβέρνηση-πόσο μάλλον μια κυβέρνηση της Αρστεράς-δεν πρόκειται να σταθεί στην εξουσία. Πάντως μας κάνει εντύπωση το θράσος κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά και το προκλητικό φλερτ τους με τις Φυλακές Κορυδαλλού. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, δεν σταματάνε την αρπαχτή και την διαφθορά ακόμη και τώρα που έχουν ρημάξει την χώρα. Αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες...
Σ’ αυτό το πνεύμα κινούνται και οι αντιλήψεις του ίδιου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είιναι πολύ πθανόν να κληθεί πολύ σύντομα να διαχειρισθεί το χάος. Σ΄ αυτή την περίπτωση γνωρίζει ότι θα πρέπει να οδηγθούν σιδεροδέσμιοι στις φυλακές αυτοί που το δημιούργησαν. 
Καμία εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να είναι πιο πειστική από την απόδοση Δικαιοσύνης με φόντο μια καθημαγμένη κοινωνία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου