Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Η προκλητική ασυλία για τα 3 βαθύπλουτα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξοργίζει την Τρόικα


Ἀναρτήθηκε στὶς  ἀπὸ τὸν/τὴν 

 
 
 
 
 
 
2 Votes

Ερωτηματικά προκαλεί στην κοινή γνώμη η ασυλία πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό, συνεχίζει ανάμελος την γλυκιά ζωή του. Οι γνωρίζοντες σημειώνουν πως ο αεράτος πρώην υπουργόςκρατάει στα χέρια του ντοκουμέντα-φωτιά για πρόσωπα πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον που φιγουράρουν στην λίστα Λαγκάρντ και τα ονόματα των οποίων περιέργως δεν έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο άνετος πρώην υπουργός διατηρεί στενή σχέση και με τα δύο ιστορικά στελέχη του Κινήματος τα οποία βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και για τους οποίους σημειώναμε: Oι οικονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας έπεσαν, από σπόντα, πάνω σε δύο υπεράκτιους λογαριασμούς που τα ποσά τους προκαλούν ναυτία. Στον ένα από τους λογαριασμούς έχουν εντοπισθεί ύποπτες κινήσεις για λογαριασμό γραφείου μηχανικών-κατασκευαστικής εταιρείας καθώς και κινήσεις με αποδέκτες λογαριασμούς σε εξωτικούς παραδείσους αλλά και σε πόλεις της Ισπανίας.
Για την ώρα επίσημα ο ΣΔΟΕ παραμένει έξω από το παιγνίδι αλλά δύο ικανά και έμπισταστον πρωθυπουργό στελέχη έχουν βουτήξει στα βαθιά και ξεψαχνίζουν το περιεχόμενο. Μιλάμε για ιλγγιώδη ποσά που θα ζήλευε και η Βίκυ Σταμάτη.
Tα ύποπτα παιγνίδια της συγκάλυψης ατυχώς για τους δικούς μας δεν έχουν διαφύγει της αντίληψης της Τρόικας. Μην εκπλαγείτε αν πολύ σύντομα δείτε το ΔΝΤ να ζητά αντικατάσταση και τις διοίκησης του ΣΔΟΕ όπως έκανε με το ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου