Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

20100317 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΩΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤO

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚOΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!! Ο ΚΑΙΖΕΡ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ... ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΑΝΤΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΓΟΥΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!! ΟΙ ΔΥΟ 'έλληνες' με 'βαρύγδουπους Τίτλους' προτείνουν ΥΠΟΤΑΓΗ!!
ΒΙΝΤΕΟ Max Keiser on the Greek Crisis με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!
             Μαξ Κάιζερ για την Ελληνική Κρίση.

Ζωντανή συζήτηση στο Al Jazeera με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαικών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη - οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας Saudi Franzi, και ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά απο το Παρίσι.

Χαμός!
Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περί της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα..., ότι πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) ότι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, ότι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και ότι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι από τους "δικούς" μας εδώ και στην Ευρώπη.
Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!
 Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια! Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου