Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ...

Απ οτι φαίνεται εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε φτυάρια και γι αυτό και φωνάζουμε ξένους.... Μην πάει το μυαλό σας σε τιποτ άλλο.....
 
Bρετανοί περιμένουν το «ΝΑΙ» για εξόρυξη χρυσού

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010, 02:39

Το ελληνικό ΝΑΙ αναμένει η εταιρεία European Goldfields, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες για χρυσό στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα.

Η εταιρεία σκοπεύει να ξοδέψει 15 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα, προκειμένου φέτος να αυξήσει το απόθεμα χρυσού της, δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Τιμ Μόργκαν-Γουάιν.

Μέχρι το τέλος του μήνα η European Goldfields αναμένεται να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος στη Ρουμανία και του προγράμματος «Ολυμπιάς» στην Ελλάδα.

Η εταιρεία έλαβε στο τέλος του προηγούμενου χρόνου προέγκριση για ένα πρόγραμμα εξόρυξης στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα. Μέχρι το τέλος Μαΐου σκοπεύει να υποβάλλει την τελική περιβαλλοντική μελέτη.

Σύμφωνα με τον κ. Μόργκαν - Γουάιν, η δραστηριότητα της European Goldfields μπορεί να δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και να φέρει μεγάλα ποσά επενδύσεων στο διάστημα των 20 ετών που θα διαρκέσει αυτό το πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου