Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Διαίρει και βασίλευε


12/07/2012 στις 10:47 | #1
 η.- θ. - Διαίρει και βασίλευε (remake)
  http://www.youtube.com/watch?v=jS62LQUk1DI&feature=player_embedded
 
Η υπόθεση καταστροφής του νέου Ελληνισμού ξεκίνησε μέσα σε γερμανικά μυαλά από τα τέλη του 18ου αιώνα. Από τότε η Γερμανική στρατηγική είναι ο έλεγχος και η καταστροφή του Ελληνικού στοιχείου διότι το θεωρεί αδελφό του Ρωσσικού στοιχείου. Γερμανόριζοι κρατούν τις ΗΠΑ και τον πλανήτη στα χέρια τους, και μαριονέτες τους πολυδιαφημισμένες είναι κάποιοι Εβραίοι τραπεζίτες οι οποίουν ζουν μέσα σε ένα αυτοερωτικό και διεφθαρμένο κόσμο. Το Ισραήλ κάποιοι στιγμή θα πάθει νέο ολοκαύτωμα και οι Εβραίοι θα γίνουν και πάλι θύματα των ίδιων γερμανόριζων που κυνηγούν Εβραίους εδώ και αιώνες. Η Ελλάδα θα προσαρτηθεί στην Οθωμανία που πάλι οι Γερμανοί θα φτιάξουν.
Δες σε παρακαλώ τι γίνετε στην Αγγλία και πές μου ποιός έχει την όραντζ, την τι μομπαιλ, την 3, ποιός ελέγχει την αυτοκινητοβομηχανία, ποιός πήρε τα συμβόλεα για τα τραίνα, ποιοί κάνουν τα μεγάλα έργα στη χώρα αυτή; Δες, Γερμανοί είναι πίσω από όλα αυτά. Το δε σίτι κάνει εμπόριο αέρα, τα ντερίβατιβς είναι μια μεγάλη απάτη που ρημάζει την οικονομία των ΗΠΑ και της Αγγλίας, και θα σύρει της χωρες αυτές δούλες στο Τέτατρο Ράιχ το οποίο διαθέτει αληθινό χρήμα. Δες ποιός έχει στα χέρια του την Ελβετία, την Ολλανδία, την Αυστρία, τις Σκανδιναβικές χώρες, την Οθγγαρία, την Σλοβενία, την Σλοβακία, την Κροατία, παντού στις χώρες αυτές δεσπόζουν γερμανικές αλυσίδες. Ποιός είναι ο καλύτερο εταίρος της Κίνας, ποιός κάνει μαζί με την Κίνα τον οικομικό πόλεμο στις ΗΠΑ; Ποιός ελέγχει στη χώρα μας όλο το πρασινομπλέ πολιτικό σύστημα αν όχι οι Γερμανοί; Κατα τα άλλα διαφημίζουν Εβραίους φιγουρατζίδες σε κάθε ευκαιρία, και γέμισε η Βουλή των Λόρδων με Εβραίους. Δεν βλέπεις ότι περιμένουν αποχαυνωμένοι να τους βάλουν πάλι σε φούρνους; Τι κάνουν για να σταματήσουν την παγκόσμια ηγεμονία των Γερμανών, δεν έχεουν μάθει ότι Γερμανία σημαίνει ρατσισμός και φυλετισμός; Αυτοί ξεσκίζουν την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες, από τότε που κατέστρεψαν τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
Το σχέδιο διάλυσης της χώρας μας είναι Γερμανικό, και δεν θα γλυτώσουμε. Η Ελλάδα είναι πλέον νεκρή. η Γερμανία λέγχει πλήρως τις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Αυτές που μπορούσαν να προστατέψουν τη χώρα μας, την ξεπούλησαν στα Γερμανικά αφεντικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου