Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Οι “ελλειμματικοί” αδελφοί Σαμαρά


Αυγ. 04 2012 11:03 Αποκλειστικά Στο ΧΩΝΙ, Προβεβλημένα 4 comments


Όταν όλα τα ερευνητικά ινστιτούτα της χώρας κινδυνεύουν με αφανισμό εξαιτίας των εντολών της τρόικας (που υπηρετεί πιστά ο ένας αδελφός Αντώνης), το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (στο οποίο προεδρεύει ο άλλος αδελφός Αλέξανδρος) συνεχίζει να παίρνει κρατικές επιχορηγήσεις και μεγάλα έργα και φυσικά… να παραμένει ελλειμματικό.
Εντωμεταξύ, ακόμη περιμένουν την απάντηση του Αντώνη Σαμαρά οι εκπαιδευτικοί της ΟΙΕΛΕ στις καταγγελίες τους για μαύρη εργασία στο Κολλέγιο Αθηνών που προεδρεύει (και εδώ)… ο αδελφός του Αλέξανδρος.
Ο Αλέξανδρος Σαμαράς, Πρόεδρος του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, είναι ο αδελφός του Αντώνη Σαμαρά, νυν πρωθυπουργού της χώρας. Τι κοινό έχουν τα δύο αδέλφια; Προεδρεύουν σε ελλειμματικούς οργανισμούς. Ο ένας, ο Αντώνης, ούτε που ξέρει τι έλλειμμα θα γράψει φέτος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο άλλος, ο Αλέξανδρος ξέρει. Το έλλειμμα του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου θα φτάσει -σύμφωνα με τους δικούς τους υπολογισμούς το 1,7 εκατ. ευρώ. (όταν τα συνολικά έσοδά του είναι περίπου στα 4 εκατ. Αρα, θα πρέπει να αυξήσει τα έσοδά του κατά 50% περίπου). Η ίδια εικόνα και πέρυσι.
διαβάστε τη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου