Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Το Πολυτεχνείο και η ιστορία του

20081123 Πολυτεχνείο
.
Ε και λοιπόν φίλτατε τι αποδεικνύει αυτό;
Ότι δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο αλλά μόνο απέξω;
Περίεργη λογική μας εισάγεις φίλε μου!
Λοιπόν για να μη βασανίζεσθε εδώ και τόσα χρόνια με τα ίδια και τα ίδια, ΕΓΙΝΕ εισβολή με πολλά όπλα και τανκς και περιμένουμε να μην υπήρχαν και θύματα κι από πάνω; Ε αυτό δεν έχει καμμιά λογική! (Μάλιστα τον οδηγό του μοιραίου τανκ τον γνωρίζω προσωπικά, είναι της ηλικίας μου, είναι γόνος εργοστασιάρχη της ιδιαίτερης πατρίδας μου και αντιμετωπίζει τα ψυχολογικά του προβλήματα εννοείται...).
Μόνο από τις αδέσποτες σφαίρες αναφέρονται ρητώς θύματα και φυσικά είναι αρκετό να καταλάβει κάποιος ότι έπεφταν βροχή οι σφαίρες και σκότωναν ακόμη και αθώους παρατηρητές! Φυσικά και σκοτώθηκαν άνθρωποι με τέτοιο αλλαλούμ! Είμαι πεπεισμένος μάλιστα ότι η επανάσταση του Πολυτεχνείου δεν έγινε από αριστερούς -που προσπαθούν όπως πάντα να καπηλεύσουν κάθε είδους εξέγερση ότι αυτοί τάχα την έκαναν- αλλά από καθένα που είχε αγανακτήσει από τη δικτατορία και τη χούντα. Από απλούς πολίτες της εποχής ακόμη για να βγούν από τον "γύψο" κατά τη ρήση του Παπαδόπουλου.
Όσον αφορά τα πορίσματα στην Ελλάδα άστα να πάρει.
Μήπως πιστεύετε στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη;
Μήπως είδατε τον Φάκελλο για την Προδοσία της Κύπρου 35 χρόνια μετά;!
Το μήνυμα του Πολυτεχνείου λοιπόν είναι ότι οι Έλληνες θέλουν αν ζουν δημοκρατικά και ελεύθεροι. Αυτό γιορτάζουν κάθε χρόνο για να μην ξεχάσουμε τη Χούντα και τους υπεύθυνους προδότες δικτάτορες που δηλητηρίασαν και έκαψαν τη χώρα μας. Μήπως θέλει κανείς να επιστρέψει σε εκείνο το καθεστώς;
Είναι ντροπή για κάθε ελεύθερη και σκεπτόμενη προσωπικότητα να αφαιρούμε ή να αναιρούμε αιματηρά γεγονότα και να τα παρουσιάζουμε μεταλλαγμένα και κατά το δοκούν.
Έτσι λοιπόν, ιδού, κι αυτό το πόρισμα για μένα αποδεικνύει ότι η χούντα σκότωσεκαι στο Πολυτεχνείο και καλά θα κάνουμε να μην μπερδεύουμε τον Εθνικισμό με δαύτους που εγκλημάτισαν και με τη βία κατέστειλλαν την έννομη τάξη και ξεκοίλιασαν και την Κύπρο μας ακόμη.
Όποιος λοιπόν θέλει να εθελοτυφλεί κοροϊδεύει ΜΟΝΟ τον εαυτό του και κανέναν άλλον.
Μήπως μετά από όλα αυτά θεωρείτε "αριστερές" τις απόψεις μου; Μόνο φανατικοί θα το ισχυρίζονταν όταν εδώ πρόκειται για προσβολή της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του καθένα μας! Αυτό μας έλειπε τώρα να εκθειάζουμε τον Παπαδόπουλο, Παττακό, Μακαρέζο και Ιωαννίδη ως "εθνοσωτήρες". Αυτοί ήταν οι υπαίτιοι για μια από τις σκοτεινές και μελανότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και της καταστροφής του Κυπριακού ελληνισμού για τον οποίο κλαίτε και οδύρεσθε πολλές φορές εδώ μέσα. Δεν "θυμάσθε" όμως ποιός έφερε τους τούρκους. Η επιλεκτική μνήμη είναι καταστροφή.
Φτου και ξαναφτού στους ξεφτυλισμένους προδότες του Έθνους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί κι από όπου κι αν προέρχονται! Κρίμα που δεν τους εκτέλεσαν αλλά τους έστειλλαν να κάνουν τουρισμό στη φυλακή γράφοντας απομνημονεύματα και "υποθήκες" για τους συνταυτιζόμενους ιδεολογικά, ενώ σιγά-σιγά τους απελευθέρωσαν αντί να σαπίζουν εκεί μέσα.
ANDREX THESSALOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου