Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

kaplani & british council

Χωρίς σχόλια, πλην μιας απορίας. Αυτός δεν είναι ο Καπλανι για τον οποίο είχε εκδοθεί απόφαση απέλασης, κατόπιν έκθεσης της ΕΥΠ , που τον χαρακτήριζε πράκτορα και επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια; ( Και είχαν ξεσηκωθεί οι ιοί, ο φυντανιδης και οι λοιποί και πηγαινοέρχονταν στα υπουργεία για να τον κρατήσουν ..;).

----- Forwarded Message ----
From: SOTIRIOS DIMOPOULOS
To: Stefanos Stefanos
Sent: Tuesday, November 25, 2008 12:17:33 AM
Subject: kaplani & british council

"Φανταστείτε το μέλλον σας σε μια πόλη που αλλάζει». Αυτός είναι ο τίτλος διαγωνισμού διηγήματος που προκήρυξε το Βritish Council (Βρετανικό Συμβούλιο) σε συνεργασία με «ΤΑ ΝΕΑ» και τις εκδόσεις Ιανός. Ο διαγωνισμός, λένε οι οργανωτές, «έχει στόχο να αναδείξει τον διαπολιτισμικό διάλογο ανάμεσα σε πολίτες που προέρχονται από διαφορετικές χώρες, πολιτισμικές ή θρησκευτικές κοινότητες, μοιράζονται όμως ένα κοινό μέλλον σε μια πόλη που αλλάζει συνεχώς».

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι συγγραφείς Έρση Σωτηροπούλου, Γκαζμέντ Καπλάνι, Χρήστος Χωμενίδης. Τα διηγήματα που θα υποβληθούν δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υπερβαίνουν τις 2.000

λέξεις και μπορούν να είναι γραμμένα είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα. Μπορεί να πρόκειται για πραγματικές ή φανταστικές ιστορίες.
Οι συγγραφείς τους θα πρέπει να τις υποβάλουν υποχρεωτικά σε έντυπη μορφή εις τετραπλούν και σε CD-R ως έγγραφο ΜS Word στα γραφεία του Βritish Council είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βritish Council, Πλ. Κολωνακίου 17, 106 73 Αθήνα (υπόψη: ΕιρήνηςΒουζελάκου) με την ένδειξη: Για τον διαγωνισμό «Φανταστείτε το μέλλον σας σε μια πόλη που αλλάζει/ Ιmagine your future in a changing city». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ηλικίας. Η προθεσμία υποβολής των διηγημάτων λήγει την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν σε διάστημα δύο μηνών από τη λήξη του διαγωνισμού με ανάρτηση σχετικών ανακοινώσεων στο Βρετανικό Συμβούλιο, επίσης στην ιστοσελίδα του www. britishcouncil. org/greece αλλά και με δημοσίευση στα «ΝΕΑ». Οι δέκα καλύτερες ιστορίες θα βραβευτούν και θα εκδοθούν σε ενιαίο τόμο από τον Ιανό (που αναλαμβάνει τα έξοδα της πρώτης έκδοσης), ενώ οι πλέον ταλαντούχοι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια δημιουργικής γραφής με θέμα τον διαπολιτισμικό διάλογο, με διδάσκοντα τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Γκαζμέντ Καπλάνι. Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www. britishcouncil. org/greec
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με την κ. Χρυσούλα Μελίδου στο e-mail: chrysoula. melidou@britishcouncil . gr ή στο τηλέφωνο: 2310-378.314"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου