Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


Γράφει ο Αμφικτύων

Όταν σου ομιλεί Αμερικανός να ξέρεις ότι κάποιο μήνυμα εκπέμπει. Αυτό έγινε η αφορμή να γράψω αυτό το άρθρο . Λένε αίφνης ότι έχουμε όλοι ευθύνη για την παρούσα κρίση (στην Ελλάδα , Αμερική και στον κόσμο ολόκληρο) Δηλαδή έχουμε συλλογική ευθύνη. Και τους απαντώ: Δεν κατάλαβα! Γιατί έχουν ευθύνη άνθρωποι που είναι υπνωτισμένοι ; Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που κοιμάται να είναι ταυτόχρονα υπεύθυνος για τις πράξεις άλλων που είναι ξύπνοι και μάλιστα «ανοιχτομάτηδες»;

Η Συλλογική Ευθύνη των Αδυνάτων

Θεωρούν ότι ο λαός είναι υπεύθυνος για την παρούσα οικονομική, πολιτική, οικολογική και ηθική κρίση και άρα πρέπει να πληρώσει τα κλεμμένα. Για άλλη μια φορά θέλουν να βάλουν το στίγμα της ενοχής στον απλό άνθρωπο και στην κοινωνία, ώστε να φορτωθεί φανταστικές αμαρτίες άλλων. Μήπως το ίδιο δεν κάνει ο Ιουδαιοχριστιανισμός εδώ 17 αιώνες; Με το προπατορικό αμάρτημα φορτώνει στον άνθρωπο την ενοχή και την αμαρτία; Ακόμη και το μωρό ή το αγέννητο έμβρυο είναι μολυσμένο, διότι αποτελείται από ύλη , η οποία είναι μολυσμένη, αλλά και για ένα ακόμη λόγο: Ότι είναι καρπός έρωτος, διότι και ο έρωτας είναι αμαρτωλός. Το ίδιο Εβραιο-Σιωνιστικό Κατεστημένο τώρα μας φορτώνει τη συλλογική ευθύνη της κρίσης. Φταίμε όλοι εμείς! Παλιά ιδέα! Την εφάρμοσε: ο Ναζισμός , φασισμός και άλλα ολοκληρωτικά καθεστώτα . Τώρα επανακάμπτει με την μορφή της «συλλογικής οικονομικής, περιβαλλοντικής και ηθικής ευθύνης» και απαιτούν διαρκή λιτότητα, αυτοκατάργηση εργασιακών σχέσεων και εθελοντική εργασία(είναι της μόδας στις μέρες μας)για να βγούμε από την κρίση. Αν πράγματι ο λαός ήτο: α/ αντικειμενικά ενημερωμένος από τα ΜΜΕ και β/ λειτουργούσε η Άμεση Δημοκρατία, ασφαλώς θα ρίχναμε όλη την ευθύνη στο λαό για ό, τι κακό συμβαίνει. Όμως δεν συμβαίνει σήμερον ούτε το ένα (πλήρης ενημέρωση) , ούτε το άλλο (δημοκρατική διακυβέρνηση). Τα ΜΜΕ( μαζικού υπνωτισμού) είναι στα χέρια του Κατεστημένου, και η λεγόμενη κοινοβουλευτική «δημοκρατία» αναπαράγει το σύστημα της αρεσκείας τους με ελεγχόμενες εκλογικές διαδικασίες .Ποιο όμως είναι το Σύστημα και από ποιους αποτελείται ; Το Σύστημα δεν είναι αφηρημένη έννοια όπως την ονομάζουν: καπιταλισμός, ιμπεριαλισμός, νεοαποικιοκρατία ή νεοφιλελευθερισμός . Αποτελείται από υπαρκτά άτομα και συγκροτείται από συγκεκριμένα κέντρα(εμφανή και σκοτεινά) που το κρατούν εν λειτουργία εδώ και 17 αιώνες.

Οι Εβραϊκές Βδέλλες

Οι Εβραίοι ελέγχουν το χρήμα στις ΗΠΑ , στην Ε.Ε και στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Να τι έγραψε το 1922 στο «International Jew», ο Henry Ford, ιδρυτής της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας : «Είναι εκπληκτικό ! Δεν είναι; Όποιο δρόμο κι’ αν στρίψεις θα πέσετε πάνω σε Εβραίους. Στην διαφθορά των σπόρ, μία ομάδα Εβραίων. Στην χρηματιστική εκμετάλλευση , μια ομάδα Εβραίων. Στην θεατρικό εκφυλισμό, μια ομάδα Εβραίων. Στην προπαγάνδα των ποτών(ήτο εποχή η της ποτοαπαγόρευσης ) μία ομάδα Εβραίων. Απολύτως επικρατούν στις παγκόσμιες ασύρματες επικοινωνίες, μια ομάδα Εβραίων . Η απειλή των κινηματογράφων , μια ομάδα Εβραίων. Ο έλεγχος του Τύπου , μία ομάδα Εβραίων. Έμποροι πολέμων, 80% εξ αυτών Εβραίοι. Τα σκύβαλα της ονομαζομένης λαϊκής μουσικής, που περιλαμβάνει αρρωστημένα μυαλά, με κάθε εισήγηση για ασέλγεια, Εβραίοι. Οργανισμοί αντι-χριστιανικών νόμων και εθίμων , πάλι Εβραίοι . Είναι καιρός να δείξουμε ότι η κραυγή του φανατισμού ξεσηκώνεται από τους φανατικούς. Υπάρχει μια θρησκευτική προκατάληψη σ’ αυτή τη χώρα. Υπάρχει πράγματι μια θρησκευτική καταδίωξη, υπάρχει ένας βίαιος περιορισμός των θρησκευτικών ελευθεριών της πλειονότητος του λαού. Και η προκατάληψη και καταδίωξη και η χρήση βίας είναι Εβραϊκή, και τίποτα μόνον Εβραϊκή. Θεωρείται αντισημητισμός να πεις ότι ο Κομμουνισμός στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι Εβραϊκός, ενώ έτσι είναι. Αλλά για το απροκατάληπτο μυαλό θα φαίνεται πάρα πολύ σαν Αμερικανισμός. Ο Κομμουνισμός σε όλο τον κόσμο και όχι μόνον στη Ρωσία είναι Εβραϊκός» Σκεφθείτε τι θα έλεγε σήμρα που οι Εβραίοι έχουν καταλάβει τον κόσμο!

Εβραίοι κατέχουν και λειτουργούν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων (Federal Reserve Bank)των ΗΠΑ , αλλά και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η τοκογλυφία των τραπεζών αυτών και των άλλων εβύθισε στο χρέος τις ΗΠΑ, την Ε.Ε και όλες τις χώρες του κόσμου. Ο Ναπολέων είπε: «Όταν μια χώρα είναι εξαρτημένη για το χρήμα στους τραπεζίτες , αυτοί και όχι οι ηγέτες της κυβερνήσεως ελέγχουν το έθνος». Διότι τα χέρια που δίδουν το χρήμα είναι υπεράνω των χειρών που τα λαμβάνουν. Και φυσικά το χρήμα δεν έχει πατρίδα, θρησκεία, καταγωγή , ηθική , αλλά μοναδικό κίνητρο το κέρδος.

Υπεύθυνοι της καταλήστευσης του παγκόσμιου πλούτου είναι:

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων (Federal Reserve Bank ή (FED)) είναι ένας όμιλος(consortium) από εννέα Εβραϊκές και συνεργαζόμενες τράπεζες με επικεφαλής τον τραπεζικό όμιλο Rothschilds :

1. Rothschild Banks of London and Berlin.

2. Lazard Brothers Banks of Paris.

3. Israel Moses Seif Banks of Italy.

4. Warburg Bank of Hamburg and Amster­dam.

5. Lehman Brothers of NY.

6. Kuhn, Loeb Bank of NY (Now Shearson American Express).

7. Goldman, Sachs of NY.

8. National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust (J. P. Morgan Bank - Equitable Life - Levi P. Morton are principal sharehold­ers).

9. Hanover Trust of NY (William and David Rockefeller & Chase National Bank NY are principal shareholders) Είναι οι κυριότερος μέτοχος της FED

Χρονολογίες Ιδρύσεως των Εβραϊκών Τραπεζών :

1791-1811: Rothschilds'First Bank of the United States.

1816-1836: Rothschild’s' Second Bank of the United States.

1837-1862: Free Banking Era - no formal Central Bank through the ef­forts of President Andrew Jackson.

1862-1913: System of National Banks through the efforts of President Andrew Jack­son.

1913- Έτος ιδρύσεως της Federal Reserve Bank. Οι μεγαλύτεροι μέτοχοι της (FED) είναι οι Rothschilds του Λονδίνου με 57% των μετοχών που δεν είναι εμπορεύσιμοι στο χρηματιστήριο.(αποκλειστικό προνόμιο)

Τον Μάιο 1933 ο γερουσιαστής Louis T Mc-Fadden έθεσε θέμα καθαιρέσεως της (FED) . Μετά όμως από μια εκστρατεία σπιλώσεως του Louis T Mc-Fadden αυτός βρέθηκε δηλητηριασμένος τρία χρόνια αργότερα. Οι ίδιοι δολοφόνησαν τους προέδρους: Αβραάμ Λίνκον και Τζόν Κέννεντυ γιατί θέλησαν να καταργήσουν τα προνόμια τους.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Federal Reserve Bank είναι Εβραίοι :

1) Ben Shalom Bernanke: Πρόεδρος. Chairman of the Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2020.

2) Donald L. Kohn: Αντιπρόεδρος. Vice Chairman of the Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2016.

3) Randall S. Kroszner: Μέλος. Member of Board of Governors of Federal Reserve.

4) Frederic S. Mishkin: .Member of Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2014.

5) Alan Greenspan: Σύμβουλος. Advisor to Board of Gov­ernors of Federal Reserve. Recent Chairman.(Αυτός ευθύνεται για την παρούσα κρίση) Οι πιο πάνω οικογένειες αποτελούν πανίσχυρες δυναστείες και ελέγχουν τον κόσμο.

Έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη;

Σύμφωνα με την θεωρία της «συλλογικής ευθύνης» οι εν λόγω μεγαλοτραπεζίτες έχουν την ίδια ευθύνη με: α/ τον απλό πολίτη , τον μεροκαματιάρη, τον συνταξιούχο, τον άνεργο και τον άστεγο. β/ τον αγράμματο , τον αναλφάβητο, τον υπνωτισμένο από την καθημερινή ντόπα των ΜΜΕ , γ/ τον μαστουρωμένο με ηρωίνη, κόκα και μαριχουάνα τοξικομανή, δ/ τον οπαδό των κομμάτων εξουσίας(αλλά και των κομμάτων της αριστεράς) που τον ντοπάρουν με ψεύδη και απάτες, ε/ με τον πιστό της εκκλησίας που πιστεύει σε θαύματα και στις απάτες του ιερατείου. Τέτοια τρελλά λένε στον κόσμο χωρίς να εντρέπονται οι αγύρτες και τα φερέφωνα του συστήματος.

Η Κεφαλή και οι Βραχιωνες του Συστήματος

Τούτο συγκροτείται από αλλεπάλληλους ομόκεντρους κύκλους :

1/ 1Ος Κύκλος- Κεφαλή Αυτή αποτελείται από τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες που προαναφέραμε. Αυτοί ελέγχουν τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ , της Ε.Ε και συνακόλουθα και την ροή του παγκοσμίου χρήματος κατά το δοκούν. (Στην κεφαλή του συστήματος ανήκει και το θεοκρατικό, στρατοκρατικό και αυταρχικό Ισραήλ)

2/ Εντολοδόχες Κυβερνήσεις και Κοινοβούλια των ΗΠΑ, της Ε.Ε , και των λοιπών χωρών που εκτελούν ταυτόχρονα εκτελεστική και νομοθετική εξουσία. Αυτές ενώ φαίνεται ότι είναι λαοπρόβλητες και δημοκρατικές, στην ουσία είναι «υπάλληλοι» του Συστήματος.

3/ Στρατιωτικο-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα(ΝΑΤΟ, Συμμαχικοί μη Νατοϊκοί Στρατοί, Πολεμική Βιομηχανία) Τούτο ευθύνεται για τις κρίσεις, τους πολέμους και τους εξοπλισμούς . Όποια χώρα αμφισβητήσει το σύστημα θα υποστεί εμπάργκο, ή και εισβολή και κατοχή.

4/ Οι Διεθνείς Οργανώσεις με επικεφαλής τον ΟΗΕ, ΟΑΣΕ, G-8, G-20, Bilnderbergs,Trilateral Commission, CFR, Μ.Κ.Ο, Εβραϊκές Οργανώσεις-Συναγωγές, Διεθνής Μασονία κ.α

5/ Εβραιογενείς Μονοθεϊστικές-Κοσμοπολιτικές Θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι Αιρέσεις των Ιαχωβάδες, Σατανιστές, Σαινεντολόγοι κ.ο.κ). Σ’ αυτές υπάγονται οι πατριάρχες, ραββίνοι, αγιατολάχ, εκκλησίες, τεμένη, συναγωγές, μοναστήρια, εκκλησιαστικές σχολές, ‘φιλανθρωπικά’ ιδρύματα κλπ

6/ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης-Διαμορφώσης Κοινής Γνώμης. Αυτός ο είναι ο ισχυρότερος βραχίων του συστήματος-ισχυρότερος και από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ελέγχει όλα τα ηλεκτρονικά , έντυπα, βιβλία, κινηματογράφο, οπτικά μέσα , μουσική, διαφήμιση, δημοσκοπήσεις, διαδίκτυο και τους δημοσιογράφους(μέσω των καναλαρχών)

7/ Μέσα Ελέγχου της Γνώσης ήτοι: Επιστήμη , Τεχνολογία , Ιστορία , Πληροφορική, Έρευνα-Καινοτομίες, Οπλικά συστήματα, Πατέντες, ΑΕΙ-ΤΕΙ, Σχολεία, Καθηγητές-Δάσκαλοι Τράπεζες Μνήμης, πόροι εκπαιδεύσεως κ.ο.κ

8/ Ανεξάρτητες Αρχές . Αυτές καταργούν τον δημοκρατικό έλεγχο και αποδυναμώνουν την δημοκρατία. Περιλαμβάνουν το Παραδικαστικό και Σωφρονιστικό Παρακράτος και τις αθώες δήθεν επιτροπές Προσωπικών Δεδομένων, που προστατεύουν τους εγκληματίες και όχι την κοινωνία.

9/ Παγκόσμιο Παρακράτος (Μυστικές Υπηρεσίες, ένοπλες τρομοκρατικές οργανώσεις «17Ν , Επαναστατικοί Πυρήνες, » κουκουλοφόροι, αναρχοαυτόνομοι ,αυτονομιστικές οργανώσεις, πράκτορες , 5φαλαγγίτες κ.α, καθώς και οργανώσεις εμπορίας: ναρκωτικών, όπλων, λευκής σαρκός, παιδεραστίας, δουλεμπορίου,)

Η Παγκόσμια Λερναία Ύδρα

Το Σύστημα μοιάζει με γιγάντια Λερναία Ύδρα που μας περισφίγγει με τα πλοκάμια της όλο και περισσότερο και οδηγούν τον κόσμο στην Παγκόσμια Δικτατορία(Μία Γη, ένα κράτος, μία κυβέρνηση, ένας αρχηγός, μια οικονομία, ένας στρατός-αστυνομία, μία θρησκεία κλπ) . Όπλο της το Ψέμμα. Αυτό όμως είναι Φασισμός και θάνατος της Δημοκρατίας. Αντίπαλος αυτού του τέρατος είναι το Ελληνικό Πνεύμα. Ένας νέος Ηρακλής καλείται σήμερον να κόψει τα κεφάλια της Εβραικής Λερναίας Ύδρας και να οδηγήσει τον κόσμο στον Ελληνικό τρόπο σκέψεως. Ο νέος Ηρακλής είναι ο ενημερωμένος και σκεπτόμενος άνθρωπος, που θα αμφισβητήσει το Κατεστημένο, του Ψεύδους και της Βαρβαρότητος. Αυτός θα οδηγήσει τον κόσμο στην εποχή της Γνώσης, της Αναγέννησης και του Πολιτισμού .

*Αμφικτύων είναι ο Κωνσταντίνος Χ. Κωνσταντινίδης

Γίνετε μέλος του ιστοτόπου:

http://amphiktyon.blogspot.com/ http://amphiktyon.blogspot.com

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου