Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Να παρουμε τα σκουποξυλα και να τους κυνηγισουμε ? !!!!!

Οπως τα λετε ειναι . Ως εκ τουτου τιθετε το ερωτημα . Τι να κανουμε ? Να παρουμε τα σκουποξυλα και να τους κυνηγισουμε ? η'' να να τους αφησουμε να αποπλανησουν τα ανηλικα παιδια μας ????????

Από ότι φαίνεται και όπως διδάσκει η ιστορία μας είμεθα διατεθειμένοι να απολαύσουμε και αυτό τον «βιασμό», εφόσον επείσθημεν  ότι δε μπορούμε να τον αποφύγουμε, όπως ακριβώς συνέβη  και με τον  «μονόδρομο» της δικτατορίας και τον «μονόδρομο» της ΕΟΚ και τον «μονόδρομο» του Μάαστριχτ, του Σένγκεν , τού ευρώ, της Λισσαβώνας.

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ δήλωσε ότι στις διαμαρτυρίες του για τα σκληρά μέτρα ο κος ΓΑΠ και ο κος ΥΠΟΙΚ , τού είπαν ξεκάθαρα ότι δε μπορούν να κάνοπυν τίποτα γιατί τα μέτρα τα επιβάλλει η τρόικα του ΔΝΤ χωρίς να τον ρώτήσουν!

Καλή μας νύχτα!

Καλη νυχτα ... Ομως η πιο γλυκια πατριδα ειναι ο  Ολυμπος ο Τιταρος και τα Πιερια . Για αυτο πρεπει να τα σωσουμε ... Καλη μας νυχτα ....


Καλή νύχτα. ...Η απάντηση παραπέμπει σε μοιρολατρική αποδοχή των τετελεσμένων. Όμως αυτός ο τόπος καλεί να ἑλθωμε εις εαυτόν και να πούμε "στώμεν καλώς" με ό,τι αυτη η απόφαση συνεπάγεται.
Καλημέρα πλέον....

Αν θελεις να μαθεις για μενα ..... Εχω την καπα μου σκαλωμενη στο πουρναρι..... Για περισσοτερα γραψε στο - Google -  Γιαγκουλας.Φ.      η''    ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ   
ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Επειδή δεν κατάλαβες καλά, η απάντησή μου είχε απευθυνθεί σε άλλον χρήστη. Δεν έχω καμία διάθεση να εμπλέκομαι σε προσωπικές (στανικώς) έριδες με οιονδήποτε. ΣΈΒΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΕΝΟΣ και δεν καταλαβαίνω ... αυτό "το ξέρεις ποιός είμαι γω" Ας είναι εύχομαι καλή καρδιά.
Β.Π.Μ.

Δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης, ούτε μοιρολατρείας. «Στώμεν καλώς» στις αυτοεπιλεχθείσες εξορίες μας λοιπόν, μέχρι να μάς στείλουν στις κανονικές εξορίες , εν ονόματι του «πατριωτισμού», όπως συνέβαινε πάντοτε εξάλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου