Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Οι απόστρατοι πάλι στο δρόμο

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, ως αναπόσπαστο μέρος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού, εξ ορισμού στηρίζει αλλά και συμμετέχει στις μαζικές εκδηλώσεις αγανάκτησης και αντίδρασης.

Δηλώνει την πλήρη αντίθεση της:

• Στην προκλητική κυβερνητική πολιτική, που με την λόγω σκοπιμότητας ή
ανικανότητας δημιουργία αδιεξόδων, οδηγεί την πατρίδα μας και το Λαό της, στον Καιάδα των επιταγών των τζογαδόρων (hedge funds και traders) του διεθνούς διεφθαρμένου οικονομικού συστήματος.

• Στην ψήφιση νέων αδιέξοδων μέτρων εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα οποία αντίκεινται σε οποιαδήποτε τεχνοκρατική, επιστημονική και εθνική λογική.

• Στην υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, που στην ουσία θα μετατρέψει το ιδιωτικό χρέος, σε αδιαπραγμάτευτο χρέος προς άλλους Λαούς.
• Στην συνεχή οικονομική αφαίμαξη των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων των συμπολιτών μας, κατηγορία στην οποία ανήκουν και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που μοιραία επηρεάζει την υπόσταση και το ηθικό όλων. Αυτός είναι ο λόγος που η αγωνία μας είναι διπλή. Διότι πέρα από την εξαθλίωση υπάρχει και το υπέρτατο ζητούμενο της προάσπισης της Εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.


Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ., με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας, καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σε όλες τις ειρηνικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα το διήμερο 11, 12 και πιθανόν 13 Φεβρουαρίου 2012.
Η έξοδος από την κρίση αυτή θα έρθει μόνο μέσα από την μαζική-ενωτική έκφραση του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου