Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

THINK TANK

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012


ΣΤΑΘΗΣ - 12.03.2012 - Αντιγράφουμε από το www.enikos.gr

Σχόλιο για την καραμέλα της ενότητας μόνο όμως στις θέσεις που θέλουν κάποιοι. Όπως και η μοναδική "υποψηφιότητα" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για το ΠΑΣΟΚ, μονόδρομος.

Έχουμε γεμίσει μονοδρόμους τα τελευταία χρόνια. Όπως και στη λαϊκή όλες οι ντομάτες είναι ίδιες. Ασ μου επιτραπεί όμως ως ερασιτέχνης καλιεργητής να παρατηρήσω πως για να είναι ίδιες όλες οι ντομάτες πρέπει να είναι ευνουχισμένες δηλαδή υβρίδια.

 Για αυτό και αυτοί που ξέρουν ψωνίζουν από πάγκους που δεν έχουν ομοιόμορφα φρούτα... 

  

Μνημονιακοί - Αντιμνημονιακοί

Πρώτη καταχώρηση: 12/03/2012
08:00Ο Στάθης στον eniko
Σε κρίσιμες εποχές πάντα χωρίζονταν οι Έλληνες στα δύο-όπως και όλοι οι άλλοι λαοί.
Στα μηδικά, φερ’ειπείν, οι μισοί Έλληνες πήγαν με τους Πέρσες,οι Μηδίσαντες, ενώ αργότερα  οι μισοί ήταν Μακεδονίζοντες και, τέλος , Ρωμαϊζοντες- μάλιστα, έτσι για την Ιστορία να θυμηθούμε

οτι οι τελευταίοι πολύτιμοι (και λόγω της λειψανδρίας στην πόλη τους) Σπαρτιάτες, 2.000 τον αριθμό, έπεσαν σχεδόν  έως ενός μαχόμενοι υπέρ του Οκταβιανού. Κατόπιν τούτου και εις
ένδειξιν ευγνωμοσύνης η οικογένεια του Αυγούστου υιοθέτησε τη Σπάρτη και την έκανε...Ντισνέυλαντ- να πηγαίνουν εκεί για τουρισμό οι επιφανείς Ρωμαίοι. Και να χαζευουν τους ιθαγενείς στην πόλη του Λυκούργου, τον πάτριο τρόπο της ζωής τους δηλαδή, τα τοπικά εδέσματα και τα λοιπά φολκλόρ.

Για τη συνέχεια  http://thinktank-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου