Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΙΘΑΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΑΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Μόλις πριν λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες [λόγω της ανοικτής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, παρουσία μάλιστα και του Αρχιεπισκόπου] της σκέψεως της Κυβέρνησης για αλλαγή του Κώδικα Ιθαγένειας, ώστε να διευκολυνθούν τα παιδιά 2ας γενιάς μεταναστών, στην απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας.

Λυπούμεθα να πούμε ότι ενώ είχαμε την τραγική ενδοτική συμπεριφορά στις Βρυξέλλες, όπου η Τουρκία έλαβε από τις πολιτικές ηγεσίες μας [εδώ και στην  Κυπριακή Δημοκρατία] λευκή επιταγή για την απρόσκοπτη ουσιαστικά συνέχιση της πορείας της για ένταξη στην Ε.Ε., στιγμή όπου.
1. Δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας...
2. Δεν εφαρμόζει καν το πρωτόκολλο σύνδεσης με την Ε,Ε, το οποίον έχει υπογράψει και δεν επιτρέπει τον ελλιμενισμό και την προσγείωση  πλοίων και αεροσκαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας, αντιστοίχως  στους λιμένες/αερολιμένες  της.
3. Συνεχίζει να κατέχει με στρατεύματα κατοχής το ήμισυ σχεδόν του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας χώρας μέλους από το 2004 της Ε.Ε και συνεχίζει να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρά τις κατ επανάληψη καταδίκες της από τους διεθνείς οργανισμούς, ενώ  ταυτόχρονα και μόλις ελάχιστες ημέρες προ της συζητήσεως στην Ε.Ε, ο Τούρκος πρωθυπουργός ευρισκόμενος στην Ουασινκτώνα δηλώνει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να αποσύρει ούτε έναν στρατιώτη από την Κύπρο.
4.Συνεχίζει καθημερινώς τις παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου και τις παραβάσεις του FIR τον οποίο ελέγχει η Αθήνα σύμφωνα με τις διεθνείς διευθετήσεις  του ICAO, προκαλώντας ακόμη και με υπερπτήσεις  άνωθεν ελληνικών νησιών.
5.Συνεχίζει τις προκλητικές αποβατικές ασκήσεις με σενάρια επίθεσης σε ελληνικά νησιά , τόσον στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου όσον και στον κόλπο του Ντογανμπευ με τη συμμέτοχη της Ταξιαρχίας πεζοναυτών που εδρεύει στη Φωκαια [έναντι Χίου] και των εκατοντάδων αποβατικών σκαφών που εδρεύουν κυρίως στον κόλπο της Σμύρνης.
6. Συνεχίζει την τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη με μοχλό το παρανομως λειτουργουν τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, ενώ σε πάμπολλα τουρκικά sites  αναφέρει την ελληνική Θράκη ως ξεχωριστό κράτος τουρκικού ενδιαφέροντος και ενώ σε πρόσφατη ομιλία του, αξιωματούχος της Τουρκίας  απεκάλεσε την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, όχι απλά τουρκική μειονότητα αλλά τουρκική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Δ.Θράκης!

Λυπούμεθα λοιπόν να πούμε , οτι ενω αυτά συμβαίνουν στην δύσμοιρον πατρίδα μας και ενώ έχει επιπέσει επί της Κυπριακής Δημοκρατίας όλος ο παγκόσμιος νεοταξικός ιμπεριαλισμός για να την υποδουλώσει με ένα νέο σχέδιο Ανναν΄[της Ελληνικής τε και της Κυπριακής Κυβέρνησης ποιούσης τουλάχιστον την νήσσαν, ΜΕ ΈΝΑΝ ΑΝΕΞΉΓΗΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΌΝ, παρα την σφοδρη αντίδραση του Ελληνικού και του Κυπριακού Λαού [ιδέ πρόσφατο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Αρχιεπισκόπου Κύπρου ],

O Έλλην Πρωθυπουργός απεφάσισεν οπως το πλέον φλέγον θέμα της Ελλάδας ειναι η αλλαγη του κωδικα Ιθαγενειας για την ελληνοποίηση των μεταναστων...  και αφού στην εισήγηση του στο Υπουργικό συμβουλιο μετεφερε την τραγικη εικονα που είδε σε καποιο κεντρο μεταναστων.....

Λυπούμεθα αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ αλλά θα είμεθα πολυ αυστηροι μαζύ σας.
Και για να μην παραβιάσουμε την ευπρέπειαν που οφείλουμε να έχουμε προς το ύψιστο αξίωμά σας στο οποίο σας ετοποθετησε ο Ελληνικός Λαός για να υπηρετείτε τα συμφέροντά του και ΜΟΝΟΝ, σας επισυναπτουμε κείμενο που εχει κυκλοφορήσει εδω και μηνες [και μαλιστα προεκλογικώς] και σας παρακαλουμε να τύχουμε ως Ελληνες πολίτες απάντησής και απο εσάς και απο ολα τα εν τη Βουλή κομματα.

Κανείς κυριε Πρωθυπουργέ, ουτε και εσεις δεν εχετε  εξουσιοδότηση από τον Ελληνικόν Λαό, [γιά τον  οποίον ορκισθήκατε Πιστην εις την Πατρίδα του, δηλαδή να υπερασπίζεστε την ανεξαρτησίαν και την ακεραιότητα της Χώρας Του, ως Πρωθυπουργός,] να αλλάξετε το κωδικα Ιθαγένειας, παρα μόνον με δημοψήφισμα το οποίον απαιτούμε να διενεργηθει για το τεράστιον αυτο θέμα.

Εν τω μεταξυ και πρωτίστως απαιτούμε και απο σας και απο ολα τα κομματα πρακτική αντισταση στις Τουρκικες προκλησεις και εδω και στην Κύπρο.
Τοτε και μονον τότε θα έχετε ολον τον Ελληνικό Λαο συναγωνιστη και θετικα συμμετοχο .

Δ.Αλευρομάγειρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου