Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ

Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης επέβαλε ποινή φυλάκισης έντεκα ετών και οκτώ μηνών, καθώς και πρόστιμο 311 εκατ. δολαρίων, στον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο της Τουρκίας, κρίνοντάς τον ένοχο για κατάχρηση.
Σύμφωνα με τη Hurriyet, που επικαλείται δημοσιεύματα του CNN Turk και του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Mehmet Karamehmet καταδικάστηκε για υπόθεση που σχετίζεται με τη χρήση δανείων της Pamukbank AS, μία τράπεζα που ανήκε στον Karamehmet έως ότου τα περιουσιακά της στοιχεία κατασχέθηκαν από τις αρχές το 2002.

Τη δεύτερη τράπεζα που είχε στην κατοχή του ο Karamehmet, την YapiKredi, την είχε πουλήσει λίγο αργότερα στον όμιλο Κοτς.

Ο Karamehmet, κάτοχος μεταξύ άλλων του 14% της Turkcell, δεν βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση, και έχει το δικαίωμα να υποβάλει έφεση.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινές φυλάκισης από 10 έτη και 4 μήνες έως 9 έτη και 8 μήνες σε δύο ακόμη ανώτατα διευθυντικά στελέχη της Pamukbank, επίσης για κατάχρηση.

πηγη capitalgr

Σχόλιο
Το ALTER λέγεται ότι χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του από πρόστιμα για πλαστά τιμολόγια. Μήπως γνωρίζετε τις εξελίξεις;
ΣΓΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου