Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ε

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ.

Η Συνταγματική εκτροπή  συνετελέσθη. Η κοινοπραξία των επίορκων εκπροσώπων του Λαού, ψήφισε τον εθνοκτόνο λαθρονόμο, που καταλύει την Λαϊκή Κυριαρχία και  εκχωρεί πολιτικά - κυριαρχικά δικαιώματα στον κατευθυνόμενο νέο-οθωμανικό στρατό, της  Ισλαμικής Κατοχής.
Η 11η Μαρτίου 2010, θα μείνει στην ιστορία μας, σαν η πλέον κατάπτυστη  και εφιαλτική νύχτα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Νύχτα ντροπής και εθνικής μειοδοσίας όπως η νύχτα της προδοσίας των Ιμίων, στην οποία  πρωταγωνίστησαν τα ίδια πρόσωπα, που εφαρμόζουν και τώρα την ίδια εγκληματική  πολιτική.
Η  διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, αφού πρώτα οργάνωσε σε συνεργασία με την Goldman Sahs την «χορογραφία» της κρίσης, θέλει να «κάνει την κρίση ευκαιρία», για να εκχωρήσει στην Τουρκία, αδιαπραγμάτευτα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, να θέσει τη Θράκη υπό τουρκική κηδεμονία, και να συνθηκολόγηση με τα Σκόπια, ακολουθώντας τις επιταγές, της   Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της  Διεθνούς Τραπεζικής Χούντας.
Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες τους νομιμοποιεί  τεχνητά σαν πολιτική μειονότητα με ολέθριες συνέπειες, για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι προφανές στην Θράκη ,την Ήπειρο, την Μακεδονία, και τα νησιά του Αιγαίου. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εισαγόμενους
πληθυσμούς στις περιοχές αυτές, συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.  
Κανένας, από όσους  μπήκαν παράνομα στην Χώρα  μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική Ιθαγένεια και να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα . Εάν νομιμοποιηθεί, η  παράνομη είσοδος, τότε καταργούνται τα σύνορα.
Ο ασυμβίβαστος αγώνας για τη μη εφαρμογή και την ανατροπή στην πράξη του λαθρονόμου, που εκχωρεί πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα σ ένα στρατό ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ, αποτελεί  ύψιστο εθνικό - πατριωτικό καθήκον.
Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε δημοτικό σύμβουλο, κάθε πατριώτη Δήμαρχο, να αρνηθεί την εγγραφή στα ληξιαρχεία των «λαθροτέκνων», και την εγγραφή στις ειδικές εκλογικές καταστάσεις των αλλοδαπών «Παπανδρελλήνων».
Καλούμε κάθε πολίτη της Αθήνας και του Πειραιά , να  καταθέσουν , μηνυτήριες αναφορες, κατά των Δημάρχων, κατά των υπευθύνων για την Δημοτική Αστυνομία, και κατά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ , που δεν έχουν ασυλία, ζητώντας την άσκηση
ποινικής διώξεως, για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους για την εγκληματικότητα που σαρώνει τους δρόμους των πόλεων.
Η  διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, με το φορολογικό νομοσχέδιο εισάγει διακρίσεις κατά των  Ορθοδόξων Χριστιανών και της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ διατηρεί σε ισχύ το υπ’ αριθ. 182/22-3-1978,
Προεδρικό Διάταγμα, βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,(και οι Συναγωγές), είναι απαλλαγμένο, από την καταβολή φόρων, για το εισόδημα από τη διαχείριση των πόρων του, και δεν καταβάλλει φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο  για την απόκτηση, δωρεά, και αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας ενω δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αλλά και από (Ντονμέ) χριστιανούς, αντί του ελληνικού κράτους!!!
Καλούμε, όλους τους Μητροπολίτες και όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς φορολογούμενους,  να προσφύγουν κατά του φορολογικού Νόμου, στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια, απαιτώντας ,Χριστιανοί-Ιουδαίοι και Μουσουλμάνοι να φορολογούνται το ίδιο.
Η  διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co,  χρειάστηκε μόνο 88 μέρες στην εξουσία για να αυξήσει την ανεργία κατά 1%,και τον Μάρτιο θα την πάει στο 12%. Μετά την περικοπή των Δώρων Πάσχα-Χριστουγέννων,  τώρα, θα χρειάζονται  45 χρόνια εργασίας, για σύνταξη. (μετά θάνατον).Τα μέτρα, αυτά, κατά του εργαζόμενου Λαού , για τα οποία δεν υπάρχει καμιά Λαϊκή Εντολή, και τα  οποία στηρίζουν, Μητσοτάκης- Καρατζαφέρης-Σαμαράς,  δεν τα έλαβε, ούτε το δικτατορικό καθεστώς της Επταετίας, ούτε το δικτατορικό καθεστώς Μεταξά.
Η άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας, αποτελεί στόχο επείγουσας εθνικής σημασίας και πρώτης προτεραιότητας.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας  καλεί όλο τον Ελληνικό λαό, το μαζικό κίνημα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους κοινωνικούς φορείς, το ίδιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, να υπερβούν τον εαυτό τους και να ενταχθούν μαζικά σ έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ τιμής και ευθύνης για το μέλλον του τόπου.
Το σύνθημά  είναι  ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ,  ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, με τα φερέφωνα τηςΠαγκόσμιας Διακυβέρνησης.
ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις αποφάσεις μιας κυβέρνησης παράνομης που δε δίστασε να καταλύσει το Σύνταγμα.
Πρώτος στόχος η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Καλούμε τα συνδικάτα να προτρέψουν τα μέλη τους να μη υποβάλει κανείς φορολογική δήλωση σε μια κυβέρνηση παράνομη και αντισυνταγματική.
Εμείς την αγάπη μας για την πατρίδα και το αίσθημα της προσωπικής μας τιμής δε το παζαρεύουμε με κανέναν. Τον αγώνα και την αντίστασή μας, τα μεταφέρουμε πλέον στην κοινωνία και τη γειτονιά.
Από εδώ και πέρα, το λόγο έχει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, στον πατριωτισμό του οποίου επαφίεται πια η τήρηση του Συντάγματος.

ΝΥΝ   ΥΠΕΡ   ΠΑΝΤΩΝ   ΑΓΩΝ.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΣΤΟ <deltio11@gmail.com>


Σχόλιο
Υπάρχουν κι' αυτές οι απόψεις
ΣΓΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου