Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

Η ΝΔ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ!
ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Την εκτίμηση της πως "βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο" εκφράζει η Βάσω Παπανδρέου η οποία σε συνέντευξή της στη REAL NEWS ανακοινώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως το Μνημόνιο και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση ενώ σφοδρή είναι η κριτική της στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
"Δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα" τονίζει η κα Παπανδρέου επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλές προσθέσεις αλλά καταστροφικά αποτελέσματα.
Κριτική ασκεί και στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως "χειροκροτούσε περίπου σύσσωμη όταν ο Πρωθυπουργός πήγε και παραιτήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά".
Για την κα Παπανδρέου ναι μεν η ΝΔ οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ, όπως λέει, την αποτελείωσε. Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο δηλώνει πως είναι ένα ικανό στέλεχος αλλά έχει μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά και εκφράζει την εκτίμηση πως εγκλωβίστηκε πολιτικά μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Ιουνίου.
ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Με σκληρή γλώσσα απάντησαν στη Βάσω Παπανδρέου, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.
Σε σχόλιό τους συνεργάτες του κ. Παπανδρέου κατηγορούν εμμέσως την Β. Παπανδρέου ότι ψεύδεται, αναφερόμενοι στην ημέρα της πρωταπριλιάς και την κατηγορούν ότι αθωώνει την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή, ενώ αφήνουν και σαφείς υπαινιγμούς για «προσπάθεια ποδηγέτησης της πολιτικής ζωής του τόπου». Ακόμη εκτιμούν ότι η κ. Παπανδρέου έχει λόγους να αγνοεί την πραγματικότητα και «να πλάθει τον δικό της μύθο για τα τεκταινόμενα στη χώρα».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο, όχι μόνο τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κινηθούν στην ίδια λογική της απαξίωσης του κυβερνητικού έργου της διετίας και της αθώωσης της ΝΔ και της πολιτικής της που ευθύνεται για την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου