Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αγωγή στο δημόσιο για την κλοπή του αποθεματικού τους λόγω κουρέματος

ΙΔΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΙΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ !!! ΕΜΕΙΣ «ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ» ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ;;;;
ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: Αγωγή στο δημόσιο για την κλοπή του αποθεματικού τους λόγω κουρέματος
01-04-2012 20:15:22
Σε αγωγή κατά του δημοσίου για την απώλεια του αποθεματικού τους, μετά την ολοκλήρωση του PSI αποφάσισαν να προχωρήσουν τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), κατά τη διήμερη συνεδρίαση τους που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, με την παρουσίαση των γεωθερμικών πεδίων της Μακεδονίας και της Θράκης και την αναγκαιότητα της άμεσης αξιοποίησής τους .
«Έχουμε πάρει την απόφαση να εξαντληθούν όλα τα ένδικα μέσα, ήδη ενέκρινε το σώμα το εξώδικο που θα στείλουμε στη Τράπεζα της Ελλάδας και στη συνέχεια θα καταθέσουμε αγωγές σε όσους ευθύνονται για τη μείωση των εισοδημάτων μας ώστε να μας γίνει γνωστό ποια ομόλογα αγοράστηκαν, ποιοι κέρδισαν από την ανταλλαγή των ομολόγων, ποιοι αντάλλαξαν τα ομόλογά τους με τα δικά μας ομόλογα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της κεντρικής Διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Σπύρος Μάμαλης αναφερόμενος στο «κούρεμα» που υπέστη το αποθεματικό του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. που, όπως κατήγγειλε ο κ. Μάμαλης, έγινε μέσα σε τρεις μέρες από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου χωρίς καμία προειδοποίηση και ενημέρωση του συντονιστικού συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της κατάστασης του αποθεματικού του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ενώ το αποθεματικό στις 9 Μαρτίου 2012 άγγιζε τα 5.307.269 ευρώ, στις 12 Μαρτίου μετά την ολοκλήρωση του PSI έφτασε τα 1.622.937 ευρώ!
«Όπως γίνεται αντιληπτό, με βάση το υπάρχον αποθεματικό του 1,6 εκατ. Ευρώ και εφόσον δεν γίνουν ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η διάρκεια ζωής του επιμελητηρίου δεν θα ξεπεράσει τα 5 έτη» επεσήμανε ο κ. Μάμαλης ενώ πρόσθεσε: «Θεωρούμε ότι αυτή η ενέργεια της κυβέρνησης είναι απαράδεκτη και θα απαντήσουμε δυναμικά για να εξασφαλίσουμε τα χρήματα των μελών μας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου