Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ανάλυση της Νέας Τάξης πραγμάτων

Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα τα ελληνικά κόματα, πλην του εκάστοτε κόμματος που κυβερνά και το οποίo τα βρίσκει όλα ρόδινα, υποκριτικά διεκτραγωδούν την ένδεια των νέων μας με τους μισθούς των 700 ευρώ και τα μεγάλα τους αδιέξοδα, κτλ. Ερώτημα: Είναι πράγματι έτσι τα πράγματα και αν ναι ποιοί ευθύνονται γι αυτό. Απάντηση:

Κατά τη γνώμη μου η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη και συνεχώς θα χειροτερεύει. Η απάντηση στο ποιός φταίει δεν απαιτεί βαθυστόχαστες οικονομικές γνώσεις. Μπορεί να δοθεί με απλή λογική.

Προηγουμένως θα ήθελα να επισημάνω ότι ενώ οι εκάστοτε κυβερνήσεις θα έπρεπε να υποστηρίζουν το συμφέρον των ελλήνων πολιτών (αλλά και της Ελλάδος), δυστυχώς όπως αναλύεται κατωτέρω υποστηρίζουν πειθήνια τις εις βάρος των ελλήνων πολιτών (και της Ελλάδος) εντολές της παγκοσμιοποίησης (Νέας Τάξης).

Φταίνε λοιπόν όπως θα αναλυθεί , σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας μας και ειδικώτερα το κυβερνών, το κυβερνήσαν <<εκσυχρονιστικό> καθώς και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (μεταναστευτικό, κτλ., όρα πρώτο συνημμένο), όλα τα ΜΜΕ και όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, για τη συνωμοσια εις βάρος του ελληνικού λαού και ιδίως των νέων μας και για την μεγάλη ένδοια και τα αδιέξοδα των νέων μας. Κατά τα άλλα προσποιούνται υποκριτικά ότι ενδιαφέρονται για τους νέους μας:

1. Ο <<εκσυγχρονισμός>> που επεκράτησε στη χώρα μας μετά την μη εκλογή του Γεράσιμου Αρσένη και την εκλογή του Σημίτη ως Πρωθυπουργού το 1996 που επετεύχθη μόνον με την υποστήριξη του Γιώργου Παπανδρέου (στον οποίο ο Σημίτης έδωσε μετά το <<δακτυλίδι>> της διαδοχής).

Σκοπός του εκσυγχρονισμού είναι η όσον το δυνατόν μείωση του κόστους των επιχειραματιών, που επιτυγχάνεται με ελεύθερη λαθρομετανάστευση, με την αποστέρηση των εργαζομένων από κάθε εργατικό δικαίωμα, κτλ., που θα αναλυθούν στην συνέχεια.

Για όποιον δεν γνωρίζει, εκσυγχρονισμός είναι η πλήρης επικράτηση της νέας τάξης στη χώρα μας που θέλει την ονομαζόμενη πολυπολιτισμική κοινωνία που επιτυγχάνεται κυρίως με τη λαθρομετανάστευση που μετασχηματίζεται στη συνέχεια σε μετανάστευση. Στόχος της νέας τάξης (πρώτο σχετικό) <<η μεγάλη έμφαση στην «ευελιξία» της εργασιακής αγοράς, με τη μετατροπή του μεγαλύτερου τμήματος των εργαζομένων σε ένα είδος χαμηλά αμειβόμενων «εργασιακών νομάδων», που θα αλλάζουν αντικείμενα, ώρες και τόπο εργασίας ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις της παραγωγής>>.

<<Σημαντικό εργαλείο για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής είναι οι κάθε είδους μειονότητες (εθνοτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές, κ.ά), και ο πολυπολιτισμός, αφού όταν μία κοινωνία είναι διασπασμένη γίνεται πιο «ευέλικτη». Πολύτιμο εργαλείο είναι και οι μετανάστες οι οποίοι, σε πρώτη φάση, _χωρίς συνδικαλιστική συνείδηση και αποκομμένοι από το φυσικό περιβάλλον τους, ώστε να διατηρούν υψηλό ενδιαφέρον για τα κοινά_ αποτελούν τον ιδανικό «εργασιακό νομάδα», ενώ έχει ήδη αρχίσει η μετατροπή σε κάτι αντίστοιχο και των γηγενών>>.

<<Κάτω από αυτό το πρίσμα, και για να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί, σύμφωνα με τους θεωρητικούς του εκσυγχρονισμού, είναι εντελώς ανορθολογικό και δαπανηρό, οι κάτοικοι π.χ. της Μυτιλήνης να συναλλάσσονται ή να υπάγονται διοικητικά στο ελλαδικό κέντρο και όχι με τα παράλια της Μικράς Ασίας, όπως συνέβαινε τον Μεσαίωνα ή επί Τουρκοκρατίας, όταν δεν υπήρχαν συνοριακοί περιορισμοί. Το ίδιο συμβαίνει όταν το Αιγαίο χαρακτηρίζεται ελληνικό, αφού έτσι παρεμποδίζεται η ομαλή οικονομική δραστηριότητα μιας μεγάλης γεωοικονομικής ζώνης, στην οποία έχουν εντάξει την χώρα μας οι δεξαμενές σκέψεις πέραν του Ατλαντικού (Βαλκάνια, Τουρκία, Καύκασος, Παραδουνάβιες περιοχές κ.λπ.)>>.

Συνεπώς κατ ͐ αυτούς, όχι σύνορα και η χώρα ξέφραγο αμπέλι.

<<Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι ελληνοτουρκικές διαφορές έχουν χαρακτηριστεί «αναχρονιστικές» και μάλιστα από τον ίδιο τον Κώστα Σημίτη>>.

Συμπληρώνω και η εκχώρηση της Κυπρου με το σχέδιο ΑΝΑΝ στους τούρκους, καθώς και του μισού Αιγαίου, της Θράκης, της Μακεδονίας μας, κτλ. Για όλα αυτά προστάζει η Νέα Τάξη και πειθήνια εκτελούμε <<εμείς>>

<<Ωστόσο, φαίνεται να επικρατεί όλο και περισσότερο η άποψη, ότι πίσω από τις εξαγγελίες για κοσμοϊστορικές αλλαγές και το δήθεν όραμα ενός πλανητικού χωριού χωρίς σύνορα, όπου θα επικρατεί ειρήνη και ευημερία, δεν κρύβεται παρά ο εθνικισμός και ο επεκτατισμός των ΗΠΑ, καθώς υποστηρίζουν αυτό το εγχείρημα με όλες τις δυνάμεις τους, ακόμη και στρατιωτικά>>.

Ο <<εκσυγχρονισμός>> δηλαδή η επιβολή των κελευσμάτων της Νέας Τάξης στη χώρα μας συνεχίστηκε όπως όλα δείχνουν απρόσκοπτα από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, και όπως πρόσφατα είπε και ο υφυπουργός του των εσωτερικών (δέυτερο συνημμένο) << η Μετανάστευση και η Ανάπτυξη παραδοσιακά αντιμετωπίζονται ως διαφορετικά ζητήματα στη χάραξη πολιτικής. Στο σημερινό κόσμο της παγκοσμιοποίησης, ωστόσο, σε καμία χώρα οι κοινωνικές και οικονομικές πολιτικές δεν μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, αν δεν αντιμετωπίζουν τη μετανάστευση ως εργαλείο ανάπτυξης. >>

Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν και είναι η συνωμοσία και ο πέπλος σιωπής, όλων των κομμάτων, όλων των των ΜΜΕ της χώρας και όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας για να γίνει η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για λαθρομετανάστες <<χωρίς ποσοστώσεις>>, όπως υποστηρίζει ο από τους <<αξιωματούχους>> του εκσυγχρονισμού τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρυσοχοϊδης (δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώην Γεν. Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης, όταν αντικαταστάθηκε από τον Μ. Χρυσοχοΐδη, μίλησε για «μεταλλάξεις» και «Αμερικανούς»).

Περιέργως το ίδιο <<βροντοφώνησε>> χθές , όχι ποσοστώσεις στη (λαθρο)μετανάστευση και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ. Κάποιος άλλος ας αναλύσει το λόγο, που το είπε.

2. Η λαθρομετανάστευση <<χωρίς ποσοστώσεις>>, δηλαδή υπάρχει ή δεν υπάρχει ανάγκη ανάγκη μεταναστών, οδήγησε και θα οδηγήσει στο μέλλον σε μία τεράστια προσφορά εργασίας.

Έτσι ο κάθε είδους μικρο ή μεγαλοεργολάβος (εργολάβοι οικοδομών, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, κτλ) προτιμούσε και προτιμά την απασχόληση φτηνών εν γένει ανασφάλιστων και αφορολόγητων αλλοδαπών αντί ημεδαπών ακόμα και αν είναι <<ένα>> ευρώ φτηνότεροι. Αυτοί, οι βοηθοί, με την πάροδο του χρόνου μετασχηματίζονται σε μικροεργολάβους, κτλ με αποτέλεσμα τον εξωβελισμό των περισσότερων ελλήνων από τα τεχνικά επαγγέλματα. Οι (λαθρο)μετανάστες λόγω (της πολλές φορές μαυρης εργασίας τους) και της μηδαμινής αμοιβής που θέλουν, έχουν εκδιώξει του Έλληνες και από πληθώρα αλλων επαγγελμάτων (από delivery έως σιγά σιγα σε πλείστα άλλα, ταμείες υπεραγορών, αποθηκαρίους, υπαλλήλους επιχειρήσεων, κτλ).

3. Το σύστημα παιδείας στην χώρα μας οδήγησε και οδηγεί τους νέους μας σε τρομερά αδιέξοδα.

Έτσι τα ενώ παλαιότερα ο αριθμός των εισαγόμενων στα ΑΕΙ είχε σχέση με τις ανάγκες της κοινωνίας ( το απολυτήριο του Λυκείου πριν την αχρήστευση του από το σύστημα των φροντιστηρίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις, παρείχε επαρκή μόρφωση) και όποιος δεν εισήγετο ακολουθούσε τεχνικές σχολές κτλ. και σύντομα έμπαινε στην αγορά εργασίας, σήμερα οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε ένα σύστημα που όλοι πρέπει να γίνουν επιστήμονες.

Και επειδή με τον τρόπον αυτόν <<αχρήστευσαν>> μετά τις σπουδές του Λυκείου και τις σπουδές των ΑΕΙ (πχ εισάγονται πολλαπλάσιοι από αυτούς που ένα ΑΕΙ μπορεί να εκπαιδεύσει, και σύντομα όπως είπαν πρόσφατα οι πρυτάνεις μας θα εισάγονται όλοι, κτλ), τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε ότι ο νέος απόφοιτος των ΑΕΙ πρέπει να κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές. (Βέβαια αρκετοί προσπορίζονται πολλά χρήματα από τα συστήματα αυτά). Σύντομα προβλέπω ότι θα έχουμε και πληθωρισμό μεταπτυχιακών χωρίς αντίκρυσμα, αν δεν έχουμε ήδη.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι ότι ενώ δημιουργούμε στους νέους μας την ψευδαίσηση της επιτυχίας, στην ουσια τους δημιουργούμε τρομερά αδιέξοδα, αφού πλην των άλλων κάποια στιγμή ανακαλύπτουν ότι σπατάλησαν πολλά χρόνια με μόνο αποτέλεσμα την ανεργία ή ένα μισθό των 700 ευρώ και μάλιστα όχι ασφαλή αφού κάθε στιγμή κινδυνεύουν να αντικατασταθούν από άλλο..

4. Τα καθοριζόμενα από την ΕΕ και οι κυβερνήσεις μας που τα επικροτούν είναι επίσης η αιτία των αδιεξόδων των νέων μας.

Η ΕΕ δυστυχώς είναι κατά τη γνώμη ένα <<προτεκτοράτο>> των ΗΠΑ και είναι αυτή που προωθεί τα κελευσματα της Νέας Τάξης στις χώρες μέλη της. Έτσι δεν ενδιαφέρεται σχεδόν καθόλου για τους πολίτες της αλλά σχεδόν μόνον για το πώς θα αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρηματιών.

Έτσι εκτός από τη χρηματοδότηση <<μεταναστευτικών>> οργανισμών, προώθησε και προωθεί στις πειθήνιες χώρες μέλη της, συστήματα εις βάρος των εργαζομένων, όπως, σχεδόν κατάργηση του ωραρίου (δεν <<υπάρχει>> πλέον επιθεώρηση εργασίας και ουσιαστικά οι περισσότεροι εργαζόμενοι απασχολούνται ως σκλάβοι χωρίς ωράριο, με την απειλή της απόλυσης, κτλ).

Επίσης τα συστήματα αυτά επιτρέπουν την εύκολη απόλυση εργαζομένου και την αντικατάσταση του από άλλο φτηνώτερο, κτλ

Επίσης στα νεοταξικά αυτά συστήματα της ΕΕ και των χωρών μελών της, λείπει σχεδόν τελείως κάθε κοινωνικό κράτος για μη εργαζόμενους, κτλ.

Όσον αφορά την συνταξιοδότηση, με τα συστήματα αυτά καθίσταται όλο και πλέον ένα ακατόρθωτο όνειρο.

Αποτέλεσμα πάλιν τα αδιέξοδα των νέων μας.

5. Οι οικονομικές πολιτικές όλων των από το 1996 και μετά, ελληνικών παγκοσμιοποιημένων κυβερνήσεων.

Οι κυβερνήσεις αυτές πρεσβεύουν (σιωπηλώς) ότι για μεγαλώνει δήθεν η επιχειρηματικότητα των κάθε είδους επιχειρήσεων της χώρας δεν θα πρέπει αυτές να πληρώνουν άμεσο φόρο. Αποτέλεσμα όπως γνωρίζουμε είναι ότι το 70% των επιχειρήσεων αυτών καθώς των ελεύθερα απασχολουμένων δηλώνει εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ δηλαδή δεν φορολογούνται.

Επί πλέον οι κυβερνήσεις αυτές ανέχονται χωρίς ελέγχους, την μαυρή, αφορολόγητη και ανασφάλιστη εργασία των περισσότερων (λαθρο)μεταναστών εις όφελος όχι του ελληνικού λαού αλλά μάλλον <<για αύξηση του επιχειρηματικού κέρδους>>

Οι άτεγτες όμως αυτές κυβερνήσεις με το απαράδεκτο αντιλαϊκό και άδικο φορολογικό τους σύστημα, την ανοχή (ηθελημένη ή όχι) στην μαύρη εργασία κτλ., προσποιούνται τις φιλολαϊκές όταν πρόκειται να αυξήσουν τον φόρο προστιθέμενης αξίας που προφανώς αν μόνον αυτός υπήρχε το σύστημα θα ήταν δικαιότερο από το υπάρχον (ο κάθε ένας θα εφδορολογείτο ανάλογα με την αγοραστική του δύναμη).

Όλα αυτά οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα με το τεράστιο χρέος, με την υποβάθμιση της υγείας, το αδιέξοδο του συνταξιοδοτικού, κτλ και την αδυναμία οποιασδήποτε κατάλληλης ενίσχυσης των νέων μας.

6. Το εμπόριο ναρκωτικών και η διάβρωση της κοινωνίας μας από αυτά.

Όπως λέγεται και όπως είναι λογικό αρκετοί από τους λαθρομετανάστες έχουν βρεί ως προσοδοφόρο επάγγελμα τους το εμπόριο ναρκωτικών και έχουν όπως λέγεται διαβρώσει πάρα πολλούς. Εκτός αν μου διαφεύγει, ενώ παλαιότερα είχαμε συχνά συλλήψεις μεγάλων και μικρών εμπόρων ναρκωτικών για πάρα πολύ καιρό δεν έχει τίποτα ακουστεί. Τέλεια παράλυση.

Να σας θυμίσω επίσης ότι εγράφη και ελέχθη ότι ότι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας τις νυκτερινές ώρες γίνεται <<ελεύθερα>> εμπόριο και χρήση ναρκωτικών. Αυτά <<βέβαια>> υπό την <<άγνοια>> του σεβαστού Δημάρχου της Αθήνας (όπως και της κατάληψη του ιστορικού κέντρου από τους λαθρομετανάστες που φαίνεται ότι τα παγκοσμιοποιημένα νάματα δεν του επέτρεπαν να αντιληφθεί)

Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι ότι οι νέοι μας υφίστανται τον τεράστιο κίνδυνο των ναρκωτικών και πολλοί από αυτούς οδηγούνται σε αδιέξοδο και στην καταστροφή. Το κράτος μας όμως (αντί της πρόληψης) προχωρεί σε προγράμματα απεξάρτησης που διαφημίζει, με τα οποία όμως δύσκολα θεραπεύεται ένας νέος μας.

Συμπέρασμα: Η δήθεν επισήμανση από τα ελληνικά κόμματα των αδιεξόδων των νέων μας των 700 ευρώ (λίγοι τα έχουν και αυτά) είναι μία τεράστια υποκρισία.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

2 σχόλια:

  1. ΛΙΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Τ. ΕΠΙΚ.ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠ κ. ΕΥΡΙΠΠΙΔΗ ΜΠΙΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ . ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
    ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;
    ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ 1000 ΠΙΘΗΚΩΝ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ(1, 10, 100 ΕΚΑΤ. ) ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ...ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ .
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ , ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ !!! ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ .
    ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ , ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ.

    ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ....
    O ''ΚΥΡΙΟΣ'' TZIMMHS ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΟΔΟΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΠΠΙΑΣ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΘΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΖΕ ΩΡΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ :«Αφού πρώτα μας κτίσανε οι μετανάστες τα Ολυμπιακά Ακίνητα, μας φτιάξανε δρόμους, γέφυρες, τα σπίτια μας τα εξοχικά με παραδοσιακή πέτρα, τώρα αρχίσαμε να τους φοβόμαστε: «Να φύγουνε, να πάνε αλλού», ουρλιάζουνε οι κρυπτοφασίστες από τα παράθυρα, γιατί γνωρίζουν ότι ο μετανάστης που σου καθαρίζει το σπίτι, σου πλένει το αυτοκίνητο, σου σκαλίζει τον κήπο, κάποια στιγμή θα σκαλίσει και την γυναίκα σου. Διότι το ένστικτο θα την οδηγήσει στην αγκαλιά του, για να κάνει εύρωστα παιδιά και να απαλλαγεί η Φυλή επιτέλους από την κοιλίτσα του τεμπέλη Ελληναρά»!!..
    Stavros dellaportas

    ΑπάντησηΔιαγραφή