Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΟΒΡΗΟΣ :ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

Γράφει ο Αμφικτύων

Άλλο Εβραίος και άλλο Σιωνιστής

Πολλοί θα θεωρήσουν το παρόν άρθρο ως ρατσιστικό και αντισημιτικό . Όμως δεν αφορά τον δημοκράτη, προοδευτικό, ενάρετο και ανθρωπιστή Εβραίο , αλλά:

- Στον Σιωνιστή –Εβραίο που ευθύνεται για την υλική καταλήστευση του παγκόσμιου πλούτου και την υποδούλωση των λαών (άρχουσα τάξη, διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες- τοκογλύφοι και οι όμοιοι των που ληστεύουν τον πλούτο της ανθρωπότητος).

- Στους συνεργάτες των σιωνιστών , που δεν είναι Εβραίοι αλλά διαπράττουν ή συμμετέχουν στα εγκλήματα μαζί με τους Εβραίους -σιωνιστές.

- Στους Εβραίους του Ισραήλ που ψήφισαν τους εγκληματίες πολέμου , τύπου Λίμπερμαν, Νετανιάχου κ. α

- Στους Εβραίους που βολεύονται από την PAX JUDAICA και δεν καταδικάζουν τα εγκλήματα, την διαφθορά και τις ασχημίες της φυλής τους.

Διότι όπως ο Χίτλερ χρησιμοποίησε τους Γερμανούς και την 5η Φάλαγγα για την δημιουργία του Ναζισμού, έτσι και σήμερον ο Αμερικανό-σιωνισμός χρησιμοποιεί τους Εβραίους και τους συνεργάτες των σαν επίλεκτα όργανα για την παγκόσμια επικράτηση του. Όσοι ανέχονται τη στάση αυτή είναι συνυπεύθυνοι του Σιωνισμού(=της εθνικιστικής ιδεολογίας των Εβραίων) . Αυτή είναι χειρότερη και από τον Ναζισμό , διότι χρησιμοποιεί τις τρεις Εβραιογενείς κοσμοπολιτικές και δογματικές θρησκείες(Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός) σαν όχημα για την επικράτηση του, με το ψέμμα , την απάτη, την διαβολή και το «διαίρει και βασίλευε».

Η Ευρώπη Αυτοκτονεί

Ένας Εβραίος πρώην πράκτωρ της Mossad προβλέπει την επικράτηση του Ισλάμ στην Ευρώπη(αυτοί το προωθούν) , σκοπεύοντας στην καταστροφή της λευκής φυλής από τους Ασιάτες, Αφρικανούς και Σήμιτες μετανάστες-εισβολείς. Οι λευκοί Ευρωπαίοι θα χάσουν τα κράτη τους, τη φυλή τους, τα πλούτη τους , την ράτσα τους, τις εργασίες τους , ακόμη και την δημοκρατία τους για την οποίαν επαίρονται. Δεν είναι τυχαίον ότι ο κ. Ζακ Μπαρό , αντιπρόεδρος της Κομισιόν εδήλωσε ότι : «Η εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει την δημοκρατία»

Όταν αποσταθεροποιηθεί η δημοκρατία στην Ευρώπη θα είναι εύκολο να την ελέγξουν και να εξαγοράσουν τη γη τους, τις επιχειρήσεις τους, να διαφθείρουν το πολιτικό τους σύστημα και να καταστρέψουν τις αξίες τους, ακόμη και τη σκέψη και την συνείδηση τους, με το χρήμα και τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ. Πως πέτυχαν στην Αμερική; Γιατί να μην επιτύχουν τώρα και στην Ευρώπη; Εάν οι Εβραίοι ελέγξουν και την Ευρώπη -μέσω της πολυεθνικής κοινωνίας και της διάλυσης του Ευρωπαϊκού πολιτιστικού μοντέλου που έχουν δρομολογήσει - τότε θα έχει επέλθει η παγκόσμια επικράτηση του αυταρχικού και υλιστικού τους συστήματος.

Το Εβραϊκό και Ελληνικό Σύστημα Ιδεών

Οι Εβραίοι-σε αντίθεση με τους αθώους Λευκούς-έχουν αντιληφθεί ότι η μάχη δίδεται μεταξύ δύο κυρίων, αλλά ανόμοιων, συστημάτων ιδεών:

1/ Του Εβραϊκού υλιστικού και αμοραλιστικού μοντέλου, που βασίζεται στην θεοκρατία , τον ολοκληρωτισμό, τον αυταρχισμό και χρησιμοποιεί το ψέμμα , την απάτη, την διαφθορά .

2/ Του ορθολογιστικού και ανθρωπιστικού Ελληνικού μοντέλου, ήτοι: της Δημοκρατίας, Ελευθερίας, Δικαιοσύνης, Ατομικών Δικαιωμάτων, Ανεξιθρησκείας, αλλά και των αξιακών προτύπων: της Αλήθειας (επιστήμης –τεχνολογίας υπέρ του ανθρώπου), του δυτικού τρόπου ζωής κ.α

Η αδυναμία του Ελληνικού συστήματος έγκειται στο ότι το δημοκρατικό πολίτευμα, η ελευθερία του λόγου, η ανεξιθρησκεία , ο διάλογος και η ανοχή επιτρέπουν στο Εβραϊκό σύστημα ιδεών να εργάζεται υπονομευτικά για την ανατροπή του δημοκρατικού συστήματος, όμως δεν ισχύει και το αντίθετον, Διότι άπαξ και εγκαθιδρυθεί το ολοκληρωτικό και θεοκρατικό ανατολικό καθεστώς, αυτό δεν επιτρέπει ούτε την αμφισβήτηση του. Σήμερα γίνεται κατεδάφιση της Δημοκρατίας και οι δυτικοί για να μην χαρακτηρισθούν ως δήθεν ρατσιστές , εθνικιστές, ναζιστές ή και πατριώτες έχουν παραλύσει και σύρονται από τον Αμερικανό-Σιωνισμό στον αυτοχειριασμό τους.

Οι Εβραίοι σε πλεονεκτική θέση μάχης

Οι Εβραίοι γνωρίζουν ότι ιστορικά οσάκις έπαιξαν το παιχνίδι στο φυλετικό και θεοκρατικό πεδίον πάντα βγήκαν νικητές. Αυτός είναι και ο λόγος που χρηματοδοτούν σήμερα τις στρατιές των Ασιατών, Αφρικανών και Σημίτων για να καταλάβουν την Ευρώπη και να καταλύσουν τον δυτικό πολιτισμό της. Επίσης με τον θρησκευτικό πόλεμο (Ισλάμ εναντίον Ιουδαιοχριστιανισμού και όχι μόνον) στρέφονται εναντίον του δυτικού μοντέλου και τρόπου ζωής. Όπλα τους είναι το χρήμα και τα ΜΜΕ. Μέθοδος τους η πλύση εγκεφάλων των λευκών με το ψέμμα, την παραπληροφόρηση και την διαβολή. Αν κάποιος προβάλει φυλετικά δικαιώματα όπως λ.χ της διατηρήσεως της φυλής του που κινδυνεύει από τους αλλοεθνείς, αμέσως τον λασπώνουν ως ρατσιστή, εθνικιστή, ναζιστή κ.ο.κ και τον βάζουν στον μαυροπίνακα, ή αν γίνει περισσότερο ενοχλητικός τον στέλνουν ακόμη καιστο εδώλιο με κάποια κατηγορία. Πρέπει να δεχθείς αδιαμαρτύρητα σαν ίσο τον απρόσκλητο εισβολέα της Ζιμπάμπουε, του Αφγανιστάν , του Πακιστάν , του Ιράκ και κάθε άλλης εθνότητος που χρηματοδοτείται από τους διαφόρους Σόρος , Ροκφέλλερ και τις ΜΚΟ για την κατάλυση της πατρίδος σου . «Θα μας καταρώνται τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας αν επιτρέψουμε την είσοδο σε Εβραίους στις ΗΠΑ» γράφει προφητικά στην διακήρυξη του ο Μπέντζαμιν Φραγκλίνος (Smithsonian Museum) και δικαιώθηκε . Ποιος τολμάει σήμερον να πει τέτοια πράγματα ; Ο φόβος έχει πέσει σαν βαρύ δίχτυ πάνω στους ανθρώπους και σφραγίζει τα στόματα.

Ο Αμερικανός διανοούμενος Len Crowford γράφει:

1/ Οι Λευκοί είναι σε κίνδυνο και περιθωριοποιούνται οικονομικά, πολιτικά και εθνολογικά. Κινητοποιηθείτε πριν υποστούμε εθνοκάθαρση όπως στη Σερβία.

2/ Οι Εβραίου προωθούν σκοπίμως κοινωνικά μοντέλα για την διάλυση των κοινωνιών , ήτοι: πολυτισμικότητος , νεοφιλελευθερισμού, διχασμού, της θεοκρατίας και της διαφθοράς (σκανδάλων, εγκλήματος, βίας, ληστειών εκμετάλλευσης, πορνείας, ομοφυλοφιλίας, παιδεραστίας, κ. α ).

Το Οικοδόμημα του Ψεύδους

Οι Ιουδαίοι «ιστορικοί» ανακαλύπτουν ψευτοθεωρίες που τους δίνουν οι ραββίνοι ή οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι (όρα τα περί Σκοπιανής Μακεδονίας, Σημιτικής Κρήτης, Φοινικικά Γράμματα, Ινδοευρωπαίοι, εξ Ανατολών το Φως κλπ) χωρίς μαρτυρίες ή με προκατασκευασμένες τοιαύτες. Ούτε ναός του Σολομώντος υπήρξε, ούτε Κιβωτός του Νώε, ούτε τείχη της Ιεριχούς, ούτε τα ψεύδη της Βίβλου και του Σαούλ(Παύλου) περί του Ιησού, ούτε Ολοκαύτωμα. Όλα είναι ένας ψεύτικος μύθος και επάνω σ’ αυτόν χτίσθηκε ένα ψεύτικο κατεστημένο που κρατάει εδώ και 17 αιώνες υπόδουλο τον κόσμο στο πνευματικό σκοτάδι. Θα μπορούσε ο θεός –αν υπάρχει-να δεχθεί τέτοια ψέμματα; Αν ναι τότε δεν θα ήτο θεός , αλλά Σατανάς. Ακόμη και το όνομα «Is-Ra-El"το έχουν κλέψει από τους Σουμέριους (Πρώτο-Ελληνικά φύλλα) Και όμως δισεκατομμύρια κόσμος έχει πέσει στην παγίδα του ψεύδους και βιώνει στον Μεσαίωνα και στο σκοτάδι.

Δεν είναι τυχαίο ότι : α/ όλοι οι λαοί τους αντιπαθούν και τους θεωρούν «βδέλλες» που ρουφούν το αίμα τους. β/ τους καταδιώκουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και τους θεωρούν καταραμένους.

Ποιος ευθύνεται για τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, για τον Ψυχρό Πόλεμο, τον Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας, για τους εκατοντάδες τοπικούς πολέμους(Παλαιστινιακό, Μέση Ανατολή κλπ), εθνοκαθάρσεις(Σερβίας, Ελλήνων Μικράς Ασίας, Κυπρίων κ.α), τις γενοκτονίες(Ινδιάνων, Αρμενίων-Ποντίων κ.α), τις Σταυροφορίες, τις αλλεπάλληλες τεχνητές κρίσεις και τους πολέμους , την ηθική κατάπτωση(το Ισραήλ πλυντήριο χρήματος και εγκληματίας πολέμου), καταστροφή θεσμών(παραβιάσεις διεθνούς δικαίου, εφαρμογή ολοκληρωτικών μεθόδων) παρακμή (διαφθορά, απάτες, βία) κ αι πτώση των διαχρονικών Αξιών . Γι’ αυτούς έχουν μιλήσει πάμπολλοι σοφοί και ηγέτες, όπως οι: Νίτσε, Καζαντζάκης ,Τόμας Τζέφερσον, Τζόρτζ Ουάσιγκτον, Μάρτιν Λούθερ, πατήρ Coughlin, Charles Lindeberg, Senator Joseph McCarthy, ο βασιλεύς Κάρολος ο 2nd κ.ο.κ

Τα έργα τους θυμίζουν Πύργο της Βαβέλ . Είναι τόσο σαθρά και πέφτουν σαν χάρτινος πύργος. Είναι οι εφευρέτες του Κομμουνισμού, Σοσιαλισμού, Νεοφιλελευθερισμού, Αναρχισμού, Φεμινισμού και των τριών Εβραιογενών θρησκευτικών δογμάτων και χιλιάδων αιρέσεων . Όλα γκρεμίσθηκαν. Το μόνο που μένει ακλόνητο είναι η Ελληνική Δημοκρατία και οι Ελληνικοί διαχρονικοί θεσμοί κ.α.

Να τι θα πει Εβραίος-Σιωνιστής

Άνθρωπος της διαφθοράς και της παρακμής, δεν διστάζει να κάνει ακόμη και τα μεγαλύτερα εγκλήματα προς χάριν του υλικού κέρδους.

Ενεργεί χωρίς συνείδηση, αλλά μόνον με τον φόβο θεού, παραβιάζει τον ανθρώπινο και ηθικό νόμο , διότι γνωρίζει ότι θα πάρει άφεση αμαρτιών από το Ραβίνο καθ’ έκαστον έτος με μία μόνον προσευχή , χωρίς αυτοκριτική και αυτοσυνειδησία.

Με το Φεμινιστικό κίνημα διέλυσαν την οικογένεια με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα .

Με το Συνδικαλισμό διέλυσαν την Παιδεία και τις Εργασιακές σχέσεις και έκαναν εχθρούς τον εργοδότη με τον εργαζόμενο.

Με τις δογματικές θρησκείες μετέτρεψαν τους ανθρώπους σε ποίμνια και τους έβαλαν την διαίρεση έτσι ώστε να κάνουν θρησκευτικούς πολέμους , γενοκτονίες και εγκλήματα.

Με την προώθηση της Ομοφυλοφιλίας και της Αμαρτίας κατέστρεψαν τον έρωτα και τις σχέσεις των δύο φύλλων.

Με την πολυφαρμακία , την ακάθαρτη βιομηχανία , τα πυρηνικά όπλα και τα μεταλλαγμένα προϊόντα κατέστρεψαν την υγεία και την καλή διαβίωση των ανθρώπων.

Με την ληστεία και την απάτη στην αγορά κατέστρεψαν την εμπορική πίστη και τις αρμονικές σχέσεις των συναλλασσομένων, που στο παρελθόν βασίζονταν στον λόγο και στην τιμή.

Με τα διχαστικά δόγματα και τις ραδιουργίες τους αιματοκύλισαν τον κόσμο με παγκόσμιους και τοπικούς πολέμους, κρίσεις και εξοπλισμούς, προς χάριν του κέρδους.

Με τα συνεχή ψέμματα εδώ και 17 αιώνες, έκαναν ψυχοσωματική και πνευματική μετάλλαξη του χαρακτήρος και του τρόπου σκέψεως των ανθρώπων.

Τέλος, με το θεοκρατικό δόγμα της Βίβλου «Ένας δημιουργός θεός, ένας..επίγειος εξουσιαστής» και με τα διχαστικά Κόμματα ενόθευσαν την Άμεση Δημοκρατία και επέβαλαν την Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία.

Τώρα προωθούν πυρετωδώς την παγκόσμια κυβέρνηση , δηλαδή την παγκόσμια δικτατορία(Ο Γεωργάκης είναι θιασώτης της).

Όλα θυμίζουν την πτώση της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας

Η Ρώμη έπεσε διότι μπήκαν μέσα ξένα βαρβαρικά έθνη και δογματικές μονοθεϊστικές θρησκείες -και ιδιαιτέρως ο Ιουδαιοχριστιανισμός-οι οποίες κατέστρεψαν την δημοκρατία και τον Ελληνο-Ρωμαϊκό Πολιτισμό. Ο ιστορικός Gibbons γράφει ότι η Ρώμη έφθασε στο σημείο ώστε να μην μπορεί να προστατεύσει τον εαυτόν της, κάτι που συμβαίνει σήμερον στις ΗΠΑ, την Ε.Ε, αλλά και στην Ελλάδα. Την ταφόπετρα στο Ρωμαϊκό κράτος έβαλε ο «Μ. Κωνσταντίνος» που ανακήρυξε επίσημη θρησκεία του κράτους τον Χριστιανισμό, ο οποίος ουσιαστικά οδήγησε τον κόσμο στον Μεσαίωνα, που διήρκησε 1000 χρόνια. Μήπως σας θυμίζει κάτι από τις ΗΠΑ, την Ε.Ε και την Ελλάδα που τελούν υπό Εβραϊκή κατοχή; Όμως πολλοί ιστορικοί θεωρούν ότι ο Μεσαίωνας παρά την Ελληνική Αναγέννηση , ακόμη δεν έχει περάσει.

Ο κόσμος στα χέρια της Εβραϊκής Μαφίας

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στα χέρια του Ισραηλινού Λόμπι(IPAC) , του στρατιωτικό-βιομηχανικού κατεστημένου , των μεγαλοτραπεζιτών και πολυεθνικών εταιρειών πετρελαίου. Το ίδιο και η Ε.Ε είναι μια ένωση του μεγάλου κεφαλαίου και όχι των λαών. Η εξουσία εκπορεύεται από τα Εβραϊκά κεντρικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα(FED , ECB) που διοικούνται από Εβραίους. Αυτοί έδιωξαν από τη Δύση την υλικοτεχνική βάση και τα κεφαλαια στην Ασία . Στο δυτικό κόσμο ρίχνουν τριτοκοσμικούς μετανάστες για να τον κάνουν πολυεθνικό μαζοπολτό και με τα ΜΜΕ να ελέγξουν τη σκέψη και τις αποφάσεις των λαών. Και ως ένα βαθμό το έχουν επιτύχει. Οργανώνουν «ψευτο-επαναστάσεις» μέσω του διαδικτύου και των ΜΜΕ στον Ανατολικό και Τρίτο Κόσμο: Γεωργία, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης , Σερβία, Βαλτικές χώρες , Ελλάδα(Δεκεμβριανά) , Ιράν και τώρα στην Κίνα. Προετοιμάζουν νέους πολέμους στο Ιράν και Βόρεια Κορέα ,ενώ ακόμη δεν έχουν κλείσει τα μέτωπα στο Ιράκ και Αφγανιστάν. Σε όλα αυτά τα σενάρια αριχτέκτων είναι κάποιος επώνυμος Εβραίος ή σιωνιστής της Λέσχης των Μπίλντερμπεργκ, του CFR και της Τριμερούς Επιτροπής, που μπορεί να ονομάζεται Χένρι Κίσιγκερ, Ροκφέλλερ , Μπους, Ρότσιλντ, Κλίντον , Ομπάμα, Μπράουν, Τζόρτζ Σόρος Νετανιάχου, Μέντοφ, Κονταρκόφσκι, Μάρτιν Νίμιτς ή και κάποιος «υπάλληλος » τους όπως λ.χ Νταβούντογλου, Ντόρα Μπακογιάννη, Καρζάι, Γκρούεφσκι, ή ακόμη και κατώτερα όργανα όπως λ.χ Ρεπουσηδο-κουλούρηδες, Ξε-τσιπόπουλοι, Τρεμόπουλοι, Ανθελληνόπουλοι και άλλοι αργυρώνητοι πρακτορίσκοι της πεντάρας για τις μικρές δουλειές. Ολοι αυτοί αντιστρατεύονται το Ελληνικό Πνεύμα και θέλουν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Ελληνισμός είναι ταυτόχρονα: φυλή, ιδεολογία, τρόπος ζωής , σκέψης , αλλά και πολιτισμός που μπαίνει εμπόδιο στα επεκτατικά και ιμπεριαλιστικά σχέδια τους. Επομένως πρέπει να τον κρατούν υπό έλεγχο. Όμως εις πείσμα των, ο Ελληνισμός ως ιδεολογία και πολιτισμός ούτε συλλαμβάνεται , ούτε φυλακίζεται , ούτε πεθαίνει, αλλά επανελληνίζει τον κόσμο με πνευματικό φως.

*Αμφικτύων ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου