Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

20091127 Η ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Άμεση απάντηση από του συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας, Πυρήνα Λάρνακας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στο ιδιωτικό Λύκειο  << Αμερικάνικη Ακαδημία >> της Λάρνακας.

Χθες κάποιοι υπόδουλοι της νέας τάξης πραγμάτων, έβαλαν σε εφαρμογή τα δόλια σχέδια τους, που θέλουν να εμφυτεύσουν στους μαθητές την πλαστή Ελληνοτουρκική "φιλία"!!!

Χθες προσκεκλημένοι στο εν λόγω λύκειο ήταν 8 τελειόφοιτοι Τουρκο"κύπριοι" μαθητές για να μιλήσουν με συγκεκριμένους μαθητές του σχολείου!

Η όλη ιστορία ξεκίνησε πριν από περίπου 1 χρόνο, καθώς μια ομάδα τουρκοπροσκυνημένων καθηγητών, σε συνεργασία κυρίως με μαθητές αριστεροάπλυτης ιδεολογίας, δημιούργησαν μια ομάδα με την ονομασία Cyprus Youth for Peace (CYP) ( Νεολαία της Κύπρου για Ειρήνη). Το καλοκαίρι που πέρασε μέλη αυτής της ομάδας φιλοξενήθηκαν ένα μήνα σε σπίτια στην Αμερική, όπου διέμεναν μαζί με τα "αδέλφια" τους Τουρκο"κύπριους". Έμεναν μαζί για ένα μήνα, για  "σύσφιξη δεσμών" και καλύτερη γνωριμία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στα πλαίσια αυτής της κοροϊδίας, έγινε χθες και η επίσκεψη των Τουρκο¨κύπριων, για να βρεθούν ξανά με τους "φίλους" τους.

Μετά τα όσα θλιβερά έγιναν χθες στο συγκεκριμένο λύκειο, μια μικρή ομάδα, αλλά μεγάλη σε ψυχή και σε πιστεύω, μια ομάδαεθνικιστών μαθητών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), είπε ΟΧΙ και αρνήθηκε να προσκυνήσει τον βάρβαρο εισβολέα! Πιο συγκεκριμένα σήμερα, και εν ώρα διαλλείματος βγήκαν στην αυλή του σχολείου και διένειμαν φυλλάδια κατά της Ελληνοτουρκικής "φιλίας".
 
Μεγάλη μερίδα μαθητών είδε με χαρά και ενθουσιασμό  αυτή την  κίνηση, , αφού είδαν μια κίνηση αντίστασης στα ύπουλα σχέδια που με το έτσι θέλω, θέλουν να επιβάλουν στους μαθητές.

Πίσω τουρκοπροσκυνημένοι, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ και ΟΧΙ τουρκοχώρι

Ας έχουνε κατά νου τα λόγια του Μεγάλου μας ήρωα της Εθνεγερσίας, του Γέρου του Μοριά:

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.»
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου