Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ

Διαγράψαμε το «εθνική» από την παιδεία, καταργήσαμε τα υπουργεία Μακεδονίας Θράκης, Αιγαίου, Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού` δηλαδή σχέδιο εθνικής και οικονομικής υποβάθμισης. Η πρωταρχική ενέργεια ήταν να πάμε στην Τουρκία να υποβάλουμε τα διαπιστευτήρια μας. Να τραπούμε σε άτακτη υποχώρηση στα θέματα της ενταξιακής πορείας του γείτονα και στα θέματα εθνικής κυριαρχίας παραβιάζοντας «κόκκινες γραμμές» που προσεκτικά έθεσαν πραγματικοί ηγέτες του έθνους στο παρελθόν` επίκειται συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Αναγνωρίζουμε Μακεδονική ταυτότητα και Μακεδονική γλώσσα στους Σκοπιανούς. Παραχωρούμε επικυριαρχία στους Τούρκους στην Κύπρο. Καταργούμε τις παρελάσεις και απαγορεύουμε τον εορτασμό του Πάσχα στα στρατόπεδα. Υπάρχει βέβαια και το σχέδιο Καλλικράτης που διαιρεί την Ελλάδα σε καντόνια για να είναι πιο εύκολος ο διαμελισμός. Και η χαριστική βολή για την  ολική καταστροφή του Ελληνισμού` «βαπτίζουμε» 500,000 περίπου Μουσουλμάνους σε Έλληνες.

Δεν είναι πασιφανές ότι η οικονομική κρίση έχει και πολιτικά κίνητρα; και αντί να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και σύνεση αμέσως, με πολύ λιγότερες δυσμενείς και αλυσωτές συνέπειες, αργοπορούμε επί μήνες και την χρησιμοποιούμε σα δεκανίκι για να δικαιολογήσουμε τις καταστροφικές μας ενέργειες στα εθνικά θέματα.

Είναι βέβαιο ότι εθνοκτόνοι, ανθέλληνες, αντίχριστοι και καθοδηγούμενοι έχουν καταλάβει θέσεις κλειδιά στην διακυβέρνηση της πατρίδας` και καθημερινά προχωρούν στο καταστροφικό τους έργο. Και αποσβολωμένος ο Ελληνικός λαός διερωτάται, αν κάποιος ηγέτης είχε εντολή να διαμελίσει την Ελλάδα και να αφανίσει τον Ελληνισμό τι περισσότερο θα έκανε;

Τουλάχιστο, την 25η Μαρτίου ας σημαιοστολίσουμε τα σπίτια μας και ας κτυπήσουν οι καμπάνες στις εκκλησιές για να δείξουμε ότι ακόμη υπάρχει Ελληνισμός.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ

Ιωάννης Στουπάκης

Συντονιστής Β'

jssmec@optonline.net

Μαρτίου 7, 2010

*Η Επιτροπή των Είκοσι αποτελείται από Ευρωπαίους & Αμερικανούς επιχειρηματίες, δικηγόρους, καθηγητές και επιστήμονες με γνώση των ιδρυτικών αρχών της Ε.Ε. καθώς και με συνεχή μελέτη των πολιτικών και γεωπολιτικών δεδομένων των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής για τα τελευταία πενήντα χρόνια.      

--
HELLENIC AFFAIRS FORUM
http://hellenic-affairs-forum.blogspot.com
http://groups.google.gr/group/hellenic-affairs-forum
hellenic-affairs-forum+owner@googlegroups.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου