Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μπορεί να μην "είδε" καμία από τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων σε εθνικιστικά βιβλιοπωλεία το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά "είδε" αμέσως τις επιθέσεις κατά του σταλινικού "Ριζοσπάστη" και του ξεπουλημένου Πάγκαλου. Τι υποκρισία από τους "δημοκράτες"...

Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Θ.Πάγκαλου

Nέες επιθέσεις με γκαζάκια σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους μηχανισμούς στον 2ο όροφο κτιρίου της οδού Πειραιώς από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Πάγκαλου, στην οικία της κόρης του και στην οδό Σόλωνος, έξω από το λογιστήριο της εφημερίδας «Ριζοσπάστης».

Και στις τρεις περιπτώσεις προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ οι πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν, σβήστηκαν έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σχόλιο του Ευ.Αντώναρου

Αναφερόμενος στις επιθέσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε: «Οι άνανδρες εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία του 'Ριζοσπάστη', στο πολιτικό γραφείο του Θ.Πάγκαλου καθώς και σε οικία, έχουν ως στόχο την ίδια τη Δημοκρατία. Για αυτό και απέναντί τους έχουν την ηχηρή, καθολική και απερίφραστη καταδίκη των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών».


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=985725

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου