Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Ανάλυση Εθνικών Θεμάτων και μουσουλμαν οποίηση της Ελλάδας

Σε συνέχεια όσων έχουν αναφερθεί για την επικείμενη άλωση της Ελλάδος και τη μετατροπή της, κατά τις επιδιώξεις της τουρκίας, σε μουσουλμανική χώρα παρατηρείται, αν και υπάρχει κάποια πρόοδος (άρχισε να γίνεται κατανοητός ο τεράστιος κίνδυνος), ότι η αντίδραση σύσσωμης σχεδόν της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, είναι απαράδεκτη. Έτσι έχουν εγκλωβιστεί οι διοικούντες τη χώρα, στις αποφάσεις της ΕΕ που υπέγραψαν, ότι η κάθε χώρα οφείλει να δέχεται πίσω τους λαθρομετανάστες που πήγαν από αυτήν σε μία άλλη χώρα.

Με τον τρόπο αυτόν η Ελλάδα έγινε το ανάχωμα και η προστασία της Ευρώπης, αφού όποιος φτάσει σε μας έστω και αν καταφέρει να πάει σε κάποια άλλη χώρα της ΕΕ, μας τον στέλλουν συνήθως πίσω.

Η κοινή λογική, επιτάσσει, αφού η τουρκία δεν εφαρμόζεςι το ίδιο , ότι ο μόνος τρόπος για να μην αλωθεί η χώρα είναι με κάθε τρόπο να εμποδίζεται χωρίς ηλίθιες δήθεν ανθρωπιστικές αντιδράσεις, με αυστηρότατη φρούρηση των συνόρων (θαλάσσιων και μη), μέρα-νύκτα και με ότι μέσο χρειάζεται, η είσοδος των λαθρομεταναστών στη χώρα ιδίως από την τουρκία.

Διαφορετικά σε πολύ λίγα χρόνια θα γίνουμε αυτό που ήθελαν και θέλουν αυτοί οι γνωστοί πλέον, και που επιδιώκει επίσης διαχρονικά η τουρκία και ο κουμπάρος μας Ερτογάν. Μία μουσουλμανική χώρα με απρόβλεπτη προς το παρόν σύνθεση.

Όσον αφορά τον Ελληνισμό, η απαράδεκτη γενιά μας θα τον έχει καταστρέψει.

Στα συνημμένα μπορείτε να έχετε μία αξιόπιστη (κατά τη γνώμη μου) ενημέρωση για τα εθνικά θέματα, που όλα έχουν σχέση με τον κακό δαίμονα της χώρας μας, την τουρκία, που η πολιτική ηγεσία της χώρας, αυταπατόμενη ίσως φοβικά, την αντιμετωπίζει με τρόπο που δήθεν θα την μετατρέψει σε κάλόν άγγελο.

Στα δύο πρώτα, ο Βασίλης Μαρκεζίνης που ζει 40 χρόνια στην Αγγλία, που διέτελεσε Καθηγητής στα πανεπιστήμια του Καίμπριτζ και της Οξφόρδης, , γυιός του Σπύρου Μαρκεζίνη, αναλύει την υφιστάμενη κατάσταση της χώρας μας με την τουρκία.

Στο δεύτερο συνημμένο αναλύονται, το δόγμα του νέου τουρκου ΥΠΕΞ για τη Θράκη, καθώς και οι απόψεις του τέως υπουργού εξωτερικών της Κύπρου Γιώργου Λιλήκα, για το Κυπριακό.

Στο τέταρτο συνημμένο αναλύεται το τί επιδιώκουν οι Τούρκοι στο Αγαθονήσι και (σε άλλα ελληνικά νησιά) και επισημαίνεται η ανεπαρκής αντίδραση της Αθήνας.

Στο πέμπτο συνημμένο αναλύεται η επίσκεψη του Νταούτογλου στην στην Κύπρο και στο τελευταίο συνημμένο βλέπουμε την επιμονή του Ερτογάν για δύο συνιστώντα κράτη, δηλαδή για έλεγχο κτλ για ευνόητους λόγους, από την τουρκία, των βόρειων ακτών της Κύπρου

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, τηλ. +302107700568

Μια σύκρουση με την τουρκια είναι ενδεχόμενη1.pdfΜια σύκρουση με την τουρκια είναι ενδεχόμενη1.pdf
192K View Download
μια συγκρουση με την τουρκια είναι ενδεχόμενη2.pdfμια συγκρουση με την τουρκια είναι ενδεχόμενη2.pdf
183K View Download
μοντελλο κυπρου στη θρακη  και  να απορρίψουμε το ψευτοδίλημμα λύση τώρα ή διχοτόμηση.pdfμοντελλο κυπρου στη θρακη και να απορρίψουμε το ψευτοδίλημμα λύση τώρα ή διχοτόμηση.pdf
158K View Download
Στηνουν σκηνικό ιμιων οι τουρκοι στο αγαθονησι.pdfΣτηνουν σκηνικό ιμιων οι τουρκοι στο αγαθονησι.pdf
173K View Download
η επισκεψη νταουτογλου στη κυπρο, αντιδραση σε κατασταση πανικού.pdfη επισκεψη νταουτογλου στη κυπρο, αντιδραση σε κατασταση πανικού.pdf
145K View Download
αποκαλυψη της γνωστης στασης ερτογάν στο κτυπριακο.pdfαποκαλυψη της γνωστης στασης ερτογάν στο κτυπριακο.pdf
174K View Download

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου