Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


Διάβημα του Ιδρύματος Ελληνισμού Αμερικής στον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Αρ. Πρωτ. 225/2010
Προς τον Πρέσβη
της Ομοσπονδιακής
Στην Αθήνα                                                       

Dr. Wolfgang Schultheiss

Εξοχότατε κ. Πρέσβη

          Το Ίδρυμα Ελληνισμού Αμερικής είναι ο μεγαλύτερος Πολιτιστικός Οργανισμός των Ελλήνων της Διασποράς. Θέλουμε με το Διάβημά μας να εκφράσουμε την λύπη, την αγανάκτηση και την οργή μας, για τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Γερμανίας. Δεν μπορεί να υλοποιηθεί το όραμα, για μια Ενωμένη Ευρώπη με ένα τέτοιο ανθελληνικό αίσθημα που καλλιεργείται εναντίον της χώρας μας.

          Για αποκατάσταση της Δικαιοσύνης, Ηθικής τάξεως και Ιστορικής ευθύνης πρέπει η Γερμανία να εξοφλήσει το χρέος της εις το ακέραιο προς την χώρα μας, που φθάνει σε πολλά δις Ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι αποζημιώσεις προς τις οικογένειες των θυμάτων του πολέμου. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, που δεν έχει αποζημιωθεί από τους Γερμανούς και όλα αυτά μπορούν να διευθετηθούν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

          Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, κάηκαν 2,500 χωριά και εξοντώθηκε το 12 0/0 τοις εκατό του πληθυσμού της Ελλάδος, πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες. Εάν αυτό δεν είναι Ολοκαύτωμα τότε τι είναι;  Το Ίδρυμα Ελληνισμού Αμερικής αποφάσισε ομόφωνα, για την Διεθνή αναγνώριση του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και την κατασκευή Μνημείου, που θα τοποθετηθεί σε κάποιο μέρος της Ελλάδος, τιμώντας την Μνήμη όλων των Ελλήνων που έχασαν την ζωή τους.

          Ο Ελληνισμός της Αμερικής θλίβεται με τα γεγονότα, που πρόσφατα άρθρα του Γερμανικού Τύπου θίγουν και προσβάλλουν βάναυσα την Αφροδίτη Θεά της ομορφιάς, τους Έλληνες και τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, που είναι η καρδιά και η ψυχή της Ανθρωπότητας. Εάν ζούσε σήμερα ο Μεγάλος φιλόσοφος της Γερμανίας Φρειδερίκος Νίτσε, θα έλεγε άλλη μια φορά στους ομοεθνείς τους Γερμανούς: Εύχομαι από Ελληνίζοντα φαντάσματα να γίνουν Έλληνες.

Μετά Τιμής


Μιχάλης Σέρβος
Πρόεδρος
Ιδρύματος Ελληνισμού Αμερικής
WWW.HELLENES.COM

Κοινοποίηση:

Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πρωθυπουργό της Ελλάδος
Βουλή των Ελλήνων
Υπουργείο Εξωτερικών
Πολιτικά Κόμματα
Ελληνικές Οργανώσεις
Ελληνικές Πρεσβείες και Προξενεία
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή