Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

20091113 ΦΛΟΓΟΒΟΛΗ 15

ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ "ΑΜΑΡΤΙΕΣ" ( Ή ....ΜΑΛ.....ΕΣ !!!) ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ  ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ; ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ  ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΑΝΕΠΤΥΞΕ  ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΌΜΕΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ  ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΓΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  "ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ" ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ... " ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΑΜΠΑ"  , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ  ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ  ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ KAI TA ΞΑΝΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ .Ν.ΝΑΟΥΜ .

 

 

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ  Ή ΠΕΡΝΩ  ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΣΕ 1960)  ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΠΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ 5.000 ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ( ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ( ..ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ «ΦΛΟΓΟβολές» ) ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ KAI MIA ΦΛΟΓΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΜΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ panstraties.gr  ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ . ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ .ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΝΣΗΣ ΤΘ 11119-ΤΚ 54110-ΘΕΣ/ΝΊΚΗ ( Ή ΕΡΜΟΥ 31 /6 ΟΡΟΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ) -ΤΗΛ. 2310 -279228 -ΦΑΞ 2310-250685 ΚΑΙ email ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ  makfloga@yahoo.gr ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 600 ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ (…ΟΛΙΓΟΝ «ΑΠΑΘΕΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ)  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ «ΔΡΑΣΗ» ,ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,  ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΤΕ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ .ΑΝΑΜΕΝΩ.

 

ΦΛΟΓΟΒΟΛΗ 15

 

 

Για μία ακόμη φορά σήμερα 28 Οκτ 2009 «σοκαρισθήκαμε»-όπως σχεδόν κάθε χρόνο- βλέποντας στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ νεαρές κοπέλες να δηλώνουν, ότι  δεν έχουν ακούσει ποτέ για την Σοφία Βέμπο (!!!) και να νομίζουν, ότι εορτάζουμε το ΟΧΙ που είπε ο Μεταξάς  .. . στους τούρκους.!! Απογοητευτική  βέβαια ήταν και η παρουσία εκπροσώπου της ΟΛΜΕ, ο οποίος θα ήθελε διαφορετικό τρόπο εορτασμού, που θα κυριαρχεί το «αντιφασιστικό πνεύμα » , λές και οι παππούδες και πατεράδες μας  αντιμετώπισαν τους φασίστες Ιταλούς με αξίνες  και εργατικές φόρμες και όχι φορώντας το τιμημένο στρατιωτικό χακί και φωνάζοντας «Αέρα» με την λόγχη στο όπλο τους. Από την άλλη πλευρά η παρουσία στον τηλεοπτικό σταθμό νεαρών μαθητών-μαθητριών, που μερικοί (..αρκετά συνεσταλμένοι και όχι ιδιαίτερα μαχητικοί) δήλωναν υπερήφανοι για την συμμετοχή τους στην παρέλαση προς τιμή των ηρώων Ελλήνων μαχητών , ενώ άλλοι (…μαχητικοί, λαλίστατοι και αναιδέστατοι κατά την ταπεινή μας  γνώμη ) , δήλωναν ,ότι η παρέλαση αποτελεί επίδειξη κομμώσεων και ρούχων (!!!) ή προσπάθεια μαζικοποιήσεως και υποταγής της μαθητιώσας  νεολαίας (!!!) , μας ανάγκασε να προσφύγουμε  στις απόψεις νεαρών ατόμων μέχρι 30 ετών, που τελείωσαν το σχολείο πριν μερικά χρόνια. Η γνώμη τους λοιπόν  είναι ότι, εάν εξαιρέσουμε την ευθύνη μερικών γονέων, οι κυρίως υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είναι οι καθηγητές –καθηγήτριες, που ανέχονται τα πάντα , που έχουν  «γίνει ένα» με τους μαθητές, που κάνουν «χαβαλέ», που μερικοί είναι ενδεδυμένοι σαν εργάτες οικοδομών κλπ.κλπ  και ασφαλώς αρκετές προσωπικές θέσεις των καθηγητών και καθηγητριών ς σε διάφορα κοινωνικά και παιδείας θέματα  είναι απαράδεκτες , αντιπαιδαγωγικές και εθνικά επιζήμιες, με αποτέλεσμα να μη χαίρουν του επιβαλλόμενου σεβασμού και εκτιμήσεως από τους μαθητές.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι –και συμφωνούμε και εμείς απόλυτα μαζί τους - ότι υπεύθυνοι ΔΕΝ είναι οι μαθητές  αλλά οι καθηγητές και ασφαλώς  δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι αρμόδιοι του « Υπουργείου Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων» (….  hH νέα ονομασία του Υπουργείου μας «μάρανε» τώρα !!!), που πριν αποκαλείτο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πάντως κάποιος «πονηρός», θα μπορούσε να υποστηρίξει, ότι ίσως αυτή η συμπεριφορά  των καθηγητών είναι μεθοδευμένη, διότι έτσι μπορούν  με μεγαλύτερη «άνεση» να κάνουν φροντιστήρια (που απαγορεύονται) στους μαθητές τους ή αλλαχού και να πηγαίνουν στο σχολείο μία ή δύο ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες να την «κοπανάνε», χωρίς να έχουν τον φόβο μίας οποιασδήποτε καταγγελίας από μαθητές, λόγω κάποιας κακής προς αυτούς αντιμετώπισης. Τι θλίψη !!!

ΖΗΤΩ Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου