Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπό Δευκαλίωνος Κων. Βατιμπέλλα

· Πιστεύω είς την Μονάδα και είς την Αόριστον Δυάδα, πού σαν ζεύγη αντιπαλότητος δημιούργησαν την ανεκδήλωτον Παγκόσμιον Ενέργειαν.

· Πιστεύω είς την παρθένον ΄Υλην, την αντρόπιαστον, την αποτελουμένην εκ των τεσσάρων στοιχείων, Πύρ, Αήρ, ΄Υδωρ, Γήν.

· Πιστεύω είς την Φύσιν, την Παντοδύναμον, την ψυχήν της ΄Υλης, εκδηλουμένης με την συμμετοχή του ΄Ερωτος και της Παγκοσμίου Ενεργείας γεννώντας τους δώδεκα, του Ουρανίου Ολύμπου, Θεούς, τους θέσαντας τάξιν είς την αταξίαν του Σύμπαντος, δια μέσου του Κάλλους, της Αρμονίας και της Δικαιοσύνης.

· Πιστεύω είς τους Δώδεκα ΄Ελληνας Θεούς, πού είναι οι εκδηλώσεις της δυναμικής ενεργείας της Φύσεως, δημιουργώντας, φυλάττοντας και τηρώντας τους Φυσικούς Νόμους του Κόσμου.

· Πιστεύω είς τον ΄Ανθρωπο, πού είναι η Ζεύξις των Θεών και της ΄Υλης. Είναι οι συνεχείς επαναλήψεις της δημιουργίας εκ του ανεκδηλώτου είς το εκδηλωμένο, και η προσπάθειά του μέσω των συνεχών ενσαρκώσεών του, να γνωρίση και να εξομοιωθή προς το Θείον και να συγχωνευθή με τις εκδηλωμένες ενεργειακές δυνάμεις της Φύσεως.

· Πιστεύω είς το αθάνατον πνεύμα και ομοούσιον γένος των Ελλήνων, το εκ των εβραίων διωκόμενον επί αιώνων, προς αφανισμόν, το ταφέν υπό των εβραιοχριστιανών επί δέκα επτά αιώνων και επανελθόν επί των ημερών μας ενανθρωπίζει τους δούλους και τα πρόβατα του Γιαχβέ.

· Προσδοκώ πάλιν Φοίβος ελεύσεται και εξελληνίσει τους Ρωμιούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου